- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gears27
aktív tag
Sziasztok! Nagy segitségre lenne szükségem. Vásároltam egy sony vaio vgn tx3xp subnotit és a gyártói honlapon lévő driverek felpakolása után sincs pl: vga driver fent. Azaz az eszközkezelőben ? van. A rendszer xp. Esetleg tudna valaki okosat mondani, mert lassan 1 napja szenvedek és ki vagyok már. köszi a válaszokat előre is.
Seggsztézis
-
Steven
addikt
Lenne olyan problémám ,hogy amióta win 10 van a laptopon random fagy a gép. Közel egy éve, nem sikerül megoldást találnom arra , hogy, ha mind a két vga aktiválva van benne ne fagyjon ki a desktop.
Azt hittem a win 10 javítások újabb driverek idővel meg oldják , hát nem így lett.kövi a helyzet játszol vele stabil ,webezel vele, dolgozol vele stabil... ha ott hagyod 20 percre mozdulatlanul akkor simán kifagy.... én az energia takarékosságra gyanakszom... windows reinstall sem segített...
konfi i5 3320m és 7670m amd vga
legújabb intel driver és amd driver fent amúgy régiekkel is ezt csinálja.
valakinek bármi megoldás ami eszébe jut meg köszönném
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
veterán
-
Steven
addikt
válasz SeniorTilla #9754 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/windows_9_kodnev_threshold/hsz_40908-40908.html
Úgy néz ki ez megoldotta kop kop kop... legalábbis pár órája még nem volt fagyás pedig direkt nem nyulok hozzá....
-
veterán
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
1-2 napja érdekesen megy a vinti a gépben. Mintha alapjáraton max. fordulatszámon tekerne. A cpu kihasználtság 1-4%, és alapjárat. Elromlott a venti?
Előre is köszi a segítséget! -
thesound
addikt
1. Melege van
2. Beragadt valalmi win szolgáltatás. Task Managerben, processes, show processes from all users, cpu használat alapján rendezni és ami gyanús, ott jobb egér és ugrás a szolgáltatásokra. Itt egyesével ki tudod lőnni a kijelölt szolgáltatásokat. Ha megszűnik a venti gyors pörgése, akkor az a sevice volt a ludas.Hátha segít. Bár ahogy írod CPU terhelés nincs...
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
veterán
-
veterán
-
Ice&Lime
veterán
válasz SeniorTilla #9762 üzenetére
Kozepes meleget, es a fan teljesen tiszta.
-
veterán
válasz Ice&Lime #9763 üzenetére
Akkor lehet, hogy a hűtőcső kezd elomlani (lassan kimegy belőle a gáz). Mivel a proci magja meleg, ezért jár nagy fordulaton a ventilátor. A hűtőcső hibája miatt viszont nem tudja lehűteni.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Ice&Lime
veterán
válasz SeniorTilla #9764 üzenetére
Lehet hogy ez a gond, de nem csak akkor szokott kimenni belole a gaz, ha serult a cso?
-
veterán
-
Ice&Lime
veterán
válasz SeniorTilla #9766 üzenetére
Vagy esetleg a nagy melegtol?..
Akkor csak ugy derulne ki, ha lenne egy fan+hutocso csere. -
Ice&Lime
veterán
Egy uj problema lenne. Inditasnal a win nem toltodik mar be, ahelyett ezt irja ki: operating system not found.
A win telepito sem erzekeli egyaltalan az ssd-t. -
Steven
addikt
válasz SeniorTilla #9761 üzenetére
ezt a moddolt drivert raktam fel
Ezzel már 2 napja nem fagy ki random, előtte minden vga drivert le pucoltam... forumba megtalálod mit módosítottak rajta
-
hito
nagyúr
válasz madstunt #9614 üzenetére
Akkor erre a friss kérdésre válaszolnék: most már van
Sziasztok!
Tegnap előtt vettem egy Duo 13-at. Régi nagy álmom volt. Duo 11-em már volt, de az előző chipset-es (HD4000-rel), ebben meg a jóval erősebb HD4400 van. Ezen kívül van benne LTE modem, ami a Duo 11-ből hiányzik (1000-ből egyben ha van) és az akksija is nagyon durván combos, és van touchpad is (Duo 11-ben optikai egér van, ami elég kényelmetlen).
Úgyhogy eddig várakozáson felül teljesít a szerzemény.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
balzs12
tag
Sziasztok!
Gyári rendszert szeretnék visszaállítani a laptopomon.. De sajnos az összes "ilyen" patríció törölve van .. Akitől vettem win7 rendszert rakott a vasra és kompletten leformázta a winchestert..
Honnan lehet leszedni a gyári rendszert és hogyan tudom úgy feltelepíteni ,hogy a recovery meg az egyéb ilyen partíciókat is vissza lehessen állítani.??
Nem értek ehhez a laptophoz még annyira ezért elnézést ha érthetetlenül fogalmazok.. -
balzs12
tag
válasz Mr. Elliot #9773 üzenetére
Hát akitől vettem azt mondta win8 volt rajta emlékezete szerint..
De van külömbség a win8 és a win7 gyári állapotba való telepítése között?[ Szerkesztve ]
-
Mr. Elliot
aktív tag
-
hito
nagyúr
Nem tudja véletlenül valaki, hogy win10 alatt miért csak egy energiagazdálkodási profil van? A gép Vaio Duo 13 és csak kiegyensúlyozott van. Se energiatakarékos, se teljesítménycentrikus nem jelenik meg, illetve nincs.
-
veterán
Én tudom: a win 10 felejtős. Nyilván nem tudja kezelni rendesen a gép energiagazdálkodását.
Tudom, nem volt építő a válaszom, de rengeteg szívás van ezzel a kiforratlan oprendszerrel más gépeken is.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
hito
nagyúr
válasz SeniorTilla #9777 üzenetére
Megoldás nincs rá? Gyártói oldalon chipset driver nincs is fenn hozzá. Lehet, hogy Intel oldaláról leszedek hozzá valamit, hátha az segít. Nem szeretnék visszatérni 8.1-re, és nem is fogok. Nem szeretem. Win10 bejön. Felület is jobban tetszik.
-
movax
őstag
Két napja ápgrédeltem 10-esre win7-esről egy S15-ös Vaión (2012-es), eddig semmi gondom nincs vele, minden működik, energiagazdálkodás, Fn-funkciók, alvás, minden. Egyedül a tapipados háromujjas gesztusvezérlést hiányolom kicsit, de ezzel lehet élni.
-
szakibá...
senior tag
HDD-t kellett cerélni, de nem tudok rá win-t telepíteni, mert se usb-ről, se optikairól nem hajlandó bootolni az Iso-t. Csak azt írja, hogy nincs oprendszer. A telepítők más gépeken működnek. Mit tegyek?
Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
amerigo
aktív tag
válasz szakibá... #9780 üzenetére
Próbáld meg: bios-ban secure boot kikapcsol....
-
szakibá...
senior tag
válasz szakibá... #9780 üzenetére
Űgy néz ki, megoldódott. UEFI módban nem megy, csak Legacy-ban.
-
veterán
Semmi sincs ingyen, ez köztudott, a win10 sincs.
Ha tudnád, mi zajlik az alatt a háttérben, amíg te használod a win10-et, igencsak elcsodálkoznál...
-
movax
őstag
válasz SeniorTilla #9784 üzenetére
Nem annyira durva a dolog, ha kicsit matatsz vele. A felhasználók nagy többsége persze nem matat.
-
veterán
válasz Mr. Elliot #9786 üzenetére
És az automatikus frissítéseket hogy kapcsoltátok ki?
-
movax
őstag
válasz SeniorTilla #9787 üzenetére
Átállítod Metered connectionra a netkapcsolatot, így nem tölti le automatikusan a frissítéseket.
-
Mr. Elliot
aktív tag
válasz SeniorTilla #9787 üzenetére
Sehogy de nem is zavar.
-
doni11
tag
válasz SeniorTilla #9784 üzenetére
Most komolyan mi zajlik a háttérben
Az biztos, hogy én tőlem egy lyukas garast sem kértek és hivatalosan feltelepült.
Az tény, hogy 1 évig mindenkinek ingyenes abban az esetben,ha előtte hivatalos Win 7-8 volt a gépén és élt a lehetőséggel. (Aug.1 volt a végső határidő) -
veterán
Pontosan így van ahogy mondod. Ezért nem ingyenes, mert már vettél előtte egy windowst, így csak a frissítés ingyenes, a win10 nem. A háttérben zajló adatküldésekről, felhasználói szokások monitorozásáról, adatgyűjtésről, tevékenység figyelésről, a tudtod és beavatkozási lehetőséged nélküli frissítésekről (aminek a 90%-ára semmi szükség, csak azért vannak, hogy a korábban írtakat megvalósítsák) sokat lehet olvasni a neten az ezzel a témával foglalkozó cikkekben, fórumokon.
-
doni11
tag
válasz SeniorTilla #9791 üzenetére
Ez a háttérben zajló adatgyűjtés a win10-ben elég gusztustalan,de ha nagyon akarják a Win7-en is megoldják ugyanezt,ahogy a telefonoknál, a Smart TV-nél, nyomtatónál,már az autóknál is stb..stb... ami net-re kapcsolódik szinte minden. Sajnos ezzel egyre jobban együtt kell élni.
-
veterán
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok!
Egy Sony Vaio SVF152A29M-re lehetséges bármilyen hackintosh rendszert telepíteni?
Egy alkalmi munkához kellene egy olyan program használatához ami csak osx-re létezik és nem megy virtuális gépen sajnos a hangkártya miatt.v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Plas
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy egy törött kijelzős SVE1511A1EW (Intel B970 2.30GHz, 4GB DDR3, 500GB HDD) körülbelül mennyit érhet? és van olyan bolt ahol foglalkoznak hibás gépek felvásárlásával?
A válaszokat előre is köszönöm. -
A`rpi
addikt
Üdvözletem!
Remote Keyboard version 1.0.1.03020
Fentebbi alkalmazást megtenné nekem egy vállalkozó szellemű VAIO tulaj:
-felinstallálja,
-bezippelve elküldi a programot?Szeretném kipróbálni ezt az alkalmazást,
de sajnos nincsen Sony VAIO lapotopom.Köszönöm a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
-
szakibá...
senior tag
Arra szeretnék választ kapni, hogy hogyan tudnám visszaállítani a billentyűk eredeti funkcióit (pl. hangerő állítás, némítás), amik HDD csere és Win10 telepítés miatt megszűntek?
-
A`rpi
addikt
válasz szakibá... #9797 üzenetére
Gyártó oldalára látogass el, keresd ki típus alapján a meghajtó programokat.
Quick Launch Buttons vagy ehhez hasonló alkalmazás telepítése után újra fognak működni többek között a média vezérlő gombok is.
-
D!esel
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy van egy Sony vaio fit 15e laptopom, es olyan kérdésem lenne hogy Sony hivatalos oldalán nem találom hogy ebbe a notiba mennyi a max memória ami bele lehet tenni.
Ha esetleg valaki tudja azt megköszönném.
-
veterán
Procitól függ, de általában max. 16GB
Ha csak egy foglalat van benne, akkor max. 8GB
Ha alaplapra forrasztott, akkor annyi, amennyivel vetted
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest