Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kaci84

    őstag

    Hali

    Ügye páran tudjátok már, hogy nagy fotómasina vásárlásban vagyok. A lehetőségek, itthon boltban, bolti használt, használt apróról, új bolti EU-s, Ebay.
    Az Eaby talán a legolcsóbb, aztán az EU bolti, az itthoni használt sokszor drágább mint az EU bolt, még ha számolom a szállítást vagy az autózást. Az itthoni boltit meg hagyjuk is.

    Felmerült az A6300 gép kinti boltból 225 alap kittel, vagy csak body Ebayről 200-ért. Ma viszont megláttam beakciózva magyar boltban 200-ért szintén body. Mondom így már csak ki kellene próbálni. Bár egy picit zavart, hogy mondták az objektíves fórumba, hogy nem a legjobb a választék rá. Jó mindegy majd lesz valami.

    Viszont megláttam egy másik akciót és belép bújt a kisördög.

    Sony 7M2 masinákra egy 50-est vissza lehet igényelni. Még pontosan megnézem, hogy van ez, hogy mindegyik változat, de ha jól számolok akkor a csak body m2 310-re jönne ki a térítéssel. Nem hangzik rosszul, ügye? A 110-ért kapok FullFramet, meg 5 tengelyű stabilizálást, meg ki tudja mit.

    Erre fel mit látok Ebayen? Ez a típus 282-ért, újként egy 14000-res értékelésű eladótól. Ez reális? Nincs valami buktató? Vagy ennyit ér valójában a gép?

Új hozzászólás Aktív témák