Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rgranc

    aktív tag

    Sziasztok!

    Voltam tavasszal a 220Volt stúdióban fotóstanfolyamon egy ismerőstől kapott kuponnal (új, ott vásárolt géphez kapta de nem kellett neki) és azóta kapok időnként meghívókat Canon fotós eseményekre, most pl. természetfotózás lesz Visegrád közelében 26-án. Eddig egy ilyenre se tudtam elmenni (most sem fogok, utazok külföldre), de valamikor megnézném. Ezt írják: "És ahogy lenni szokott, a Canon is elhozza a bemutató készletét, tehát ki tudtok majd próbálni különböző objektíveket és gépvázakat is. Saját felszerelést viszont természetesen mindenki hozzon."

    Nekem a6000 van, Canon adapter nélkül, de azt nézem hogy a Fotoplusnál olcsón lehet 1-1 napra MC-11-et kölcsönözni, viszont attól félek ezzel nem igazán fognak menni az újabb, menőbb Canon obik. Van olyan Canon-NEX adapter, ami a6000-hez és Canon obikhoz jobb mint az MC-11 (és esetleg még kölcsönözhető is), vagy ha már ilyen perverziókat forgatok a fejemben, akkor egyszerűbb ha bérelek inkább egy A7 III vázat is arra a napra?

    (Külön említik a feltételeknél azt is hogy "A helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük fel, de a Canon felhasználókat előnyben részesítjük. Ettől függetlenül más márkák fotósai is jelentkezhetnek.")

    Nem az ingyenes ebéd vonzana itt pl., hanem Zsila Sándor előadása...

    /r.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák