- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petreszku
senior tag
válasz szarvasbogár #14849 üzenetére
Szia!
Az ebay egyre jobban mérvadóvá válik, ugyan is a hazai piacon egyre kevesebb a játék. Sima kazetta még csak-csak található, de teljes verzió szinte semmi. Néha ha egy-egy gyűjtő felteszi a gyűjteményét akkor lehet szemezgeti, de ezeket meg a viszonteladók viszik el, akik a gép előtt ülnek egész nap.
[ Szerkesztve ]
-
shinmegaten
aktív tag
válasz szarvasbogár #14849 üzenetére
SW-ből mondjuk nem is létezik más nyelv, csak angol, így úgy gondolom, hogy ha 5k a kazi, akkor mondjuk egy 8-9k-t tudok elképzelni a dobozzal, max 10k, így ugye max 30k. De semmiféleképpen sem 40. Az már... overkill. Mondjuk ez az én véleményem csak.
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz Petreszku #14853 üzenetére
És erre még rájön az is, hogy ha egy hozzá nem értő felrak egy értékesebb padlásleletet amire szerencsésen lecsap egy gyűjtő akkor a kedves nepper jófejségből felvilágosítja az eladót a valódi értékéről. Ha már az övé nem lehet akkor másé se legyen.. Tiszt. Kiv. de pár ilyet már tapasztaltam.
Shin: annyira gondoltam én is de már korábban volt dolgom az eladóval (szerencsére csak levelezésig jutottunk de már ott éreztem, hogy valami nem stimmel) alku esélytelen de még normális felvilágosítást sem kaptam. Nem véletlen nem hirdetnek az "ilyenek" itt az aprón.
-
aya
addikt
válasz shinmegaten #14856 üzenetére
A jedi visszatér THQ
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
shinmegaten
aktív tag
Igazából mindketten tévedtünk, mert Sculptured Software.
A JVC, a THQ és a LucasArts csak kiadták. A dobozon is rajta van ez az infó, persze szigorúan apró betűkkel, nehogy már megkapja a fejlesztő a kellő tiszteletet. Bár a játékban lehet, hogy ott a logó; az már nem rémlik. -
shinmegaten
aktív tag
válasz szarvasbogár #14858 üzenetére
Cápászat, mi? A jelenség nem egyedülálló. Sajnos a képregényszekcióban is megy a lehúzás. ... Hiányoznak a képregények
-
Petreszku
senior tag
válasz szarvasbogár #14858 üzenetére
Szia!
Innentől az eladón múlik mennyiért adja. Vagy bevállalja, hogy nem nézett utána és a meghirdetett áron adja vagy emel rajta és talán úgy is elviszik.
Az a baj, hogy a retro hatalmas nagy DIVAT lett és mindenki keresni akar rajta. -
mirci18
addikt
Kérdés hogy akarsz e arra várni hogy elmenjen.
Mert sok nepper inkább drágábban adja a cuccot .05-1 évet kivárva a megfelelő vásárlóra.
Az átlag inkább olcsóbban adja csak ne maradjon a nyakán.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
ayo
veterán
válasz mirci18 #14864 üzenetére
szerintem azaz SW eléggé hamar elkelt, szóval lehet még az is "olcsó" volt és gondolom neki se kajára kellett a pénz, tehát ideje tuti volt.
szabadulni meg általában a gyengébb cuccoktól szoktak vagy azok, akik nem értenek hozzá.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
mirci18
addikt
A régi nagy értékű játék aukciókat nem figyelem mert nem az én pénztárcámnak való.
De ezt már régebben tárgyaltuk hogy Magyarországon nagyon szűk az a kör aki egy ilyen értékű beruházást tesz.Az is meglepő hogy nem a mi körünkből került ki a vásárló.Az hogy mennyire volt olcsó azt úgy is a kereslet határozza meg.
Pont ezért van az is hogy alapgépet a régiek közül bármikor megkapom bagóért de dobozosan marha drága bármely konzol.Én biztos nem adnék ennyi pénzt játékokra de ki mit gyűjt ennyire szenvedélyesen.
Nekem elég ha a játék kazettás formában kerül hozzám nem dobozosan.
Mostanában a kompakt méret és az egyedi cimkék miatt egyre jobban tetszenek a japán gameboy játékok.
Eleve egy ideje ha lehet megveszek minden Marios gameboy címet.
A múltkor sikerült jó áron japánból szereznem egy warioland kazettát,
Ami nekem nagy vágyam doboz helyett azok a famicom floppy-k.
De olcsón mivel nem játszani hanem dísznek kellenek.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
adalbert1
veterán
válasz Petreszku #14853 üzenetére
Nekem is az vette el a kedvem a témától, hogy akiknek ez a megélhetése, azok mindig gyorsabbak lesznek, mint én, aki pár óránként ránéz (jobb esetben) a vatera termékfigyelő e-mailekre.
De legalább eljutottam arra a pontra, hogy szerintem kb. fél éve semmilyen retro cuccot nem vettem. -
khron78
őstag
válasz adalbert1 #14867 üzenetére
Ezzel én is így vagyok.
Szerencsére, ami fontos nekem, az már 90%-ban megvan.
Elvesztettem az érdeklődésemet a piac iránt.
Én is haszonnal adtam el sok mindent (sok mindenen meg buktam), de munkám is volt vele.
Minden eladni valót kívül és belül is rendbe raktam.
Sok dolgot hiába vettem olcsón, adták vele a hibákat és a koszt. Ezzel mondjuk nem vagyok egyedül itt a fórumon. -
mirci18
addikt
válasz khron78 #14868 üzenetére
Ez biztos.
Én is vettem eddig sok olyan gameboy-t vagy gameboy dizájnú tetrist amit a forma miatt vettem meg.
A működéséről semmit sem tudtam Tegnap kipróbáltam 5 ilyen gépet a gyűjteményemből és ha egy ilyen ment akkor sokat mondok.
De nem haragudhatok senkire mivel garancia nélkül vettem meg és a vásárláskor nem érdekelt annyira hogy jó e mert játszani úgysem akartam rajtuk.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
shinmegaten
aktív tag
Mivel volt rá innen érdeklődés, így megosztom a jó hírt.
Elkészültem a Silent Hill honosításával!Adatlap, infók, honosított játékmenet videó és természetesen a patch a következő webhelyen:
http://retrohun.ucoz.hu/sys/ps1/p1/shill.htm -
szarvasbogár
aktív tag
válasz shinmegaten #14870 üzenetére
Megcsináltad az actraiser-t is? pont a napokban kezdtem el játszani a story módot
Komolyan vetted ezeket a fordításokat és az oldal is jól néz ki gratulálok! -
RexMaximus
senior tag
De jo kis oldal, lehet az Alone In The Darkot vegignyomom magyarul is
-
shinmegaten
aktív tag
válasz szarvasbogár #14871 üzenetére
Annyira megtetszett, hogy igen, megcsináltam
Köszönöm
-
shinmegaten
aktív tag
válasz RexMaximus #14872 üzenetére
Azt egy partner honosította. Anno azt mondta, szeretné a másik kettőt is egy szép napon letudni.
-
don_peter
senior tag
Uraim, elkészült a DPTP SEGA MEGA FLASH DRIVE kártyám.
A projektem lényege az, hogy amit SEGA MEGA DRIVE gépre fejlesztek demó programot, ki tudjam próbálni illetve az ilyen jellegű rendezvényekre az elkészült demó programokat ki lehessen vinni és azokat eredeti hardverben futtatni.
Ezen felül alkalmas az eszköz eredeti játékok betöltésére és azokkal lehet játszani, ez azért jó mert vannak olyan ritka és drága játékok amelyek beszerzése mára már alig vagy nem is lehetséges.
Mivel mindig is nagy SEGA MD rajongó voltam, így ez a projekt jóérzéssel és örömmel töltött el mindvégig. (persze néha rágtam a kefét )Pár kép is róla:
Amit érdemes nézni az a feltöltési idő (másodpercben értendő) és az adatátviteli sebességet.
Ha emlékeztek még a legelső teszteknél az 1MB-os adat kb 50 perc alatt ment volna fel, most ez még 3 percet sem vesz igénybe és még ezen is tudnék javítani, de azt hiszem erre már csak lassan, csiszolgatva a programot fog sor kerülni.Egy kisebb program: 16Kb (ezen már javítottam és alig 2 másodperc alatt tölti fel )
Egy közepes méret: 256Kb (ez a méret ami általában a demó fejlesztéséhez is jó)
És ez a legnagyobb amit jelenleg bele lehet préselni: 8Mbit
És egy videó összeállítás:
DPTP System - DPTP Sega Mega Flash Cart
Ez a projekt igényelte eddig a legtöbb türelmet és energiát tőlem, és még persze nincs teljesen kész.
Készül a letisztult és átkötés mentes nyákterv is ami, ha minden jól megy talán egy-két hónap múlva már meg is lesz.Az erő legyen velünk.
----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
-
shinmegaten
aktív tag
válasz don_peter #14875 üzenetére
"Ezen felül alkalmas az eszköz eredeti játékok betöltésére és azokkal lehet játszani, ez azért jó mert vannak olyan ritka és drága játékok amelyek beszerzése mára már alig vagy nem is lehetséges."
Erre igazából már létezik az MD Everdrive. De te csináltál egy sajátot
-
don_peter
senior tag
válasz shinmegaten #14877 üzenetére
"De te csináltál egy sajátot"
Ez itt a lényeg
Made in Hungary----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
addikt
Itthon kb mikortol lehetett snes es gameboy t kapni?
Illetve hol es mennyiert valamint akkoriban az mennyire szamitott nagy penznek.
Annyira emlekszem hogy a Metrobol kaptam egy game boy pack ot szuletesnapra kb 93 ban. De akkor a szomszed gyereknek mar volt nekem is onnan jott az otlet hogy ez mekkora kiraly
Illetve latom Us be 89$ volt a nyitoar ami nem is annyira gyilkos.[ Szerkesztve ]
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz ImpersonatoR #14879 üzenetére
Van valahol egy 1994 metrós számlám nekem is 27990 vagy valami hasonló akkoriban nem volt ennyi egy átlag fizetés ahogy emlékszem.
-
kriszpontaz
veterán
válasz ImpersonatoR #14879 üzenetére
Én is olyan 1993 környékére tippelnék. Arra emlékszem hogy a gép magában 10000 Ft volt, a játékok ára meg 2500 Ft. Én csak kirakatból csodáltam .
-
addikt
válasz kriszpontaz #14881 üzenetére
Na a másik a játékok szinte lehetetlen volt beszerezni őket vidéken.
Megyeszékhelyen azt sem tudtak miről beszelek külföldről (kamionos segítségével tudtak barátok beszerezni párat aztán cserebere)
Jó pesten biztos lehetett kapni azért.
De a metróba is csak metrókártyával lehetett bejutni ami akkor valami státusszimbólumnak számított -
szarvasbogár
aktív tag
Én a Super gameboy kiadásos snes -re gondoltam
-
kriszpontaz
veterán
Én meg a sima Game Boy-ra .
4 játék volt a kirakatban. Super Mario, Tetris, Addams Family, meg még valami ami már nem ugrik be .
Nyíregyháza környékén. Persze Debrecenben az 576 Kbyte üzletben azt hiszem simán lehetett venni csak nem tudom mennyiért.
Én SNES-t is csak béreltem húsvéti pénzből egy helyi elektronikai boltból egy hétvégére. Ha jól emlékszem a Super Star Wars-t vittem vele haza meg még valamit . Nálunk C64 és PC volt csak.[ Szerkesztve ]
-
Aramir
őstag
93-ban tuti nem 10K volt egy SNES, pár évvel később, 98-2000 környékén mentek használtan annyiért úgy emlékszem, de fel kell csapni pár 576 Kbyte-ot vagy Konzolt, úgy emlékszem mintha az egyikben lett volna apróhirdetés magánszemélyeknek.
http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
ayo
veterán
10k volt egy game boy, a játékok viszont inkább 5K körül mozogtak
(#14885) Aramir: game boy-ról volt szó szerintem, snesek 18-22 körül voltak kazik meg 8-12. utána n64 kicsit para volt a 15K körüli játékokkal vs akkori fizetés vs mai játékárak vs mai fizetés
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Aramir
őstag
ayo, és tényleg, arra nem gondoltam, hogy annak az árát írja, azt hittem az SNES-re gondolt, mert GB-t előtte is lehetett kapni szerintem.
93 januártól lehetett kölcsönözni SNES kazikat az 576-nál, a gép egy joypaddal 19999 Ft volt ugyanekkor, viszont 93 decemberében már 22999Ft volt, gondolom a rohamosan romló Forint miatt.
1993 december:[ Szerkesztve ]
-
sodreg
csendes tag
Valaki meg tudná mondani, hogy a playmania-ból postáznak-e vidékre? Korábban itt olvastam, hogy nem szívesen teszik, de megoldható.
-
Aramir
őstag
-
-
LordVenom
tag
válasz shinmegaten #14890 üzenetére
Vagány. Várom, hogy kész legyen a teljes.
-
Cartevo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest