- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lamax NoiseComfort 2 ANC - van panaszom
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz shinmegaten #14845 üzenetére
Hát igen a karácsonyra már nem csak az ebay-en de már itthon is rájátszanak. Bár ha azt veszem, hogy 3-6-6 tehát átlag 5 a kazi akkor egy dobozos füzetesért reális a 10 és ha még rájön egy olyan, hogy full angol kiadás plusz szép állapotú akkor máris 12-13 -nál vagyunk így a 40 még reális is lehet de mivel valamilyen szinten pakk árat nézünk úgy már sok. Én olyan 30-35 re tettem volna de mivel le is voltam merülve kredit ügyileg meg alkudozni sem lett volna kedvem inkább hagytam a fenébe.
Érdekesek ezek a doboz témák ahogy megyünk feljebb a ritkasági listán úgy változik a képlet a csúcs közelében meg már 50% a doboz a másik 50 pedig a kazi és a füzet. Patika állapotnál meg még nagyobb az arány. Persze ezt már százszor megbeszéltük, hogy nem mérvadó az ebay de sajnos igen valamennyire mérvadó, őrület ami nes/snes vonalon zajlik a kis pihepuha sérülékeny dobozoknak köszönhetően
És nem áll meg évről évre egyre húzósabb kíváncsi vagyok hol lesz a vége
Új hozzászólás Aktív témák
- PLC programozás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Windows 11
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lamax NoiseComfort 2 ANC - van panaszom
- Asszociációs játék. :)
- Adobe Illustrator kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest