Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shinmegaten

    aktív tag

    válasz t256 #14120 üzenetére

    Nálam az SH1 az örök kedvenc túlélő-horror. Míg az SH2 története "szép", nem borzongtam bele, számomra amolyan thriller, mintsem horror. Az SH3 visszahozta nekem az 1 hangulatát. Imádom :)
    A Homecoming... tehát ott kezdődik, hogy pusztakezes harc (Originsben is volt, de annak elnéztem a hagyományos kamerakezelés miatt miatt). A történet még tetszene is, de mire eljutott volna valahova, egyszer csak azon kaptam magam, hogy végig játszottam. Esküszöm, fel sem fogtam... küzdök valami csecsemő ellen és egyszer csak stáblista. Az Egyetlen SH, aminek a vége semmilyen nyomot nem hagyott bennem. Voltak valóban jó pillanatai, de a játékmenet okozta frusztráció beárnyékolják. Ugyanaz a bajom, mint az RE4-nél: túlon-túl akciójáték lett.

    A Shattered Memories története bejött, a gameplay elemek zseniálisak, csak megint az a fránya logó. Ez egy olyan szép egyedi cím lehetett volna, vagy akár egy saját kis franchise. Kár volt elpazarolni rá a Silent Hill licenszt. De ettől még belevittem 2-3 végigjátszást. A gameplay alapján változó pszichológiai jelentés a végén visz mindent :)

Új hozzászólás Aktív témák