- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmore
tag
Kirby játékok Gameboy-ra, 200Ft / db (najó, majdnem)
Nekem már megvannak, természetesen volt vagy 2000Ft / db...[ Szerkesztve ]
-
Aramir
őstag
válasz mirci18 #13492 üzenetére
Szerintem eredeti, már ha annak számít, hogy annak idején ilyen magyar nyelvű használatit adtak mellé, lehet valamelyik bolt készítette, hogy ne baszogassa a fogyvédelem őket a használati útmutató hiánya miatt. Nekem úgy emlékszem ugyanilyen kék-fehér kinézettel van magyar használatim, csak NES gépé, nem játéké, ha fénymásolt lenne, akkor nem kék-fehér, hanem fekete-fehér lenne, legalábbis én régen fekete-fehér fénymásolókkal találkoztam, amikor fénymásoltattam valamit, létezett színes fénymásolás is, horror áron persze
Itt egy hasonló pldány: [link][ Szerkesztve ]
http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
Armitage
tag
válasz Aramir #13506 üzenetére
Ha hivatalos úton került forgalomba akkor kötelezően kellett lennie valamilyen magyar használatinak,de elég sok játék és gép az úgy mond "szürke import"keretében került az országba.
Aztán ott van még az a lehetőség is hogy egyszerűen kidobálták őket.Már csak azért is,mert eléggé silány minőségben készültek.Így kevés maradt meg belőlük.
Például ilyen MD 2-es manualt sem sűrűn látni. -
mirci18
addikt
Fú fiúk akkor tényleg se szeri se száma a magyar leírásoknak.
Gondolom a stadlbauer csináltatta anno őket ahogy látom változó minőségben.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
SiD-
tag
meg tudom erősíteni, a Nintendo magyar nyelvű leírások a Stadlbauer Kft-nél készültek anno.
a magyar SEGA terméktájékoztató / plakát viszont teljesen meglepett, soha nem láttam korábban. -
mirci18
addikt
Köszi a tippet akkor maradjunk abban hogy a Stadlbauer forgalmazó kénytelen volt adni magyar nyelvű leírást adni a gépekhez és játékokhoz.
Amik enyhén szólva elég gyenge sufni minőségű nyomatok lettek és még a szövegek sem voltak jól fordítva.
Mindezzel eggyütt ezeknek mégis van eszmei értéke mert ezeket erre az apró piacra csinálták nekünk magyaroknak.Ma egyébként ha jól tudom eggyetlen egy konzolhoz és játékhoz sem adnak magyar nyelvű leírást.
Mert bontatlanul hozzák őket külföldről.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
energy4ever
addikt
válasz mirci18 #13516 üzenetére
576 alapjan nem igy van. Olyan szinten bontva erkeznek a jatekok, hogy felse ismerned, hogy uj ha latnad. Ok rakjak ossze. Jon egy tok, benne a boritoval. Abban egy papir tokban a lemezzel, kezikonyvel(de azis csak belevan dobva), es a matricaval amit az elejere ragasztanak.
Gepuk meg van, amivel lefolliazzak a jatekokat.Ezt az Xbox360-as jatekokrol tudom, hogy igy van! A Sony, es a Nintendo jatekairol nem tudom, hogy igy lenne-e.
-
Mister_X
nagyúr
válasz mirci18 #13516 üzenetére
A mai konzolok úgy vannak csomagolva, hogy egységes piafra szánják. Ahol hivatalosan is forgalmazva van a gép, oda kell adott nyelvű leírás is - erre valóak a többnyelvű füzetecskék.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
LordVenom
tag
Engem is egyfajta leírás érdekelne, bár nem ilyesmi. Tudtok olyan magyar nyelvű cikket, ahol olvashatok a Philips CDi-ről? Akár technikai paramétereiről (bár azt nagyjából megértem angolul is) akár a történetéről, vagy bármiről. Az 576 újságban megjelent rövidke beszámoló is csak halványan rémlik az emlékezetemben, és ez az egyetlen, amit tudok róla.
Azaz szinte semmit. -
Rezuhu
aktív tag
Köszi!
Még pár játékot tervezek beszerezni a gépre.
A Blinx nem került a képre, mert azzal játszottam a fotózás előtt és lemaradt...
Ami még hiányzik, az a Blinx 2, Conker, Shenmue, Grabbed by the Ghoulies, pár Star Wars játék és néhány egyéb.
Szóval van még beszerezni való bőven! -
-
AndrewBR
senior tag
-
AndrewBR
senior tag
-
samy 207
csendes tag
Esetleg ha vki szeretne magának egy Marios Sapkát akkor itt megtalálja:
http://gyerekruhazat.vatera.hu/gyerek_kamasz_ruhazat/gyerek_kamasz_sapka_sal_kesztyu/baseball_sapka/nintendo_gyerek_baseball_sapka_uj_eredeti_kek_2104663784.html
-
Rezuhu
aktív tag
válasz energy4ever #13537 üzenetére
Boldog szülinapot!
Tuti a torta! -
energy4ever
addikt
(#13538) AndrewBR:
(#13540) don_peter:
(#13541) Rezuhu:Kedves topiklakok! Mind ahogy mar lathatjatok a jobb felso sarokban az oldal tetejen: Topikgazda lettem! Neki is esnek egy osszefoglalonak a topikhoz. Ehhez segitsegeteket kernem. Amennyiben van otletetek, gondolatotok, elkepzelesetek mi keruljon bele, akkor szivesen vennem, ha PRIVAT UZENETBEN megkeresnetek, es leirnatok a dolgokat. Regebben sokszor felhoztatok ezt a temat, hogy kellene egy osszefoglalo, igy gondolom sokatoknak van jopar elkepzelese.
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz energy4ever #13542 üzenetére
Na, hát ide is elért ez a "csodás" rendszer...
Régebben, pontosan már nem emlékszem kivel beszéltünk arról, hogy jó lenne információkat összegyűjteni a konzolokról a topik headerjébe, de igazából így jobban belegondolva nagyon elment a topik a gyűjtögetés felé, arról meg nincs mit írni, így szerintem nem sok értelme lenne egy ilyen összefoglalónak. Esetleg a különböző módosítások leírását, általános 101 dolgokat bizonyos konzolokról le lehetne írni, de nem hiszem, hogy olyat tudnánk alkotni amit ne lehetne bárhol az interneten megtalálni max 3 perc googlezással.
-
mirci18
addikt
válasz PiciDikenz #13543 üzenetére
Hidd el jó lenne egy leírás mert sokan nem tudnak semmit a konzolokról.
Másrészt kevés az információ a hazai oldalakon a különböző kiegészítőkről netes csatlakozás a régi gépeken plussz cd meghajtó konzoloknál stb.
Amit még kevesebben ismernek.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz mirci18 #13544 üzenetére
Igen, erre mondtam, hogy 1 perc google. Esetleg a speciális témákat lenne jobb összeszedni, mint a flashcartok, ilyesmik, arról tényleg nincs sok infó, és ezekkel akár hosszas gyűjtögetés után is végig tudja tolni az ember a régen szeretett játékait, de magukról a konzolokról már kb a magyar wikipedián is megvan minden. De én nem vagyok az összefoglaló ellen, sőt, még segítek is, amiben tudok. Nekem csak ez a topikgazda rendszer nem tetszik, de az nagyon nem
[ Szerkesztve ]
-
energy4ever
addikt
válasz PiciDikenz #13545 üzenetére
A flash kartyak biztosan nem fognak belekerulni! Eleg eroteljesen suroljak a warez temajat.
A topikgazda rendszerrel nincsen semmi gond. Nyilvan annaknokoz gondot aki nem tartja be az alapelveket, es allando ellenorzes alatt erzi magat. -
Mister_X
nagyúr
válasz energy4ever #13542 üzenetére
Mivel elsősorban itt a beszerzés a lényeg, ezért lehetne link a PH!-s eBay meg online vásárlásos topicokra. Mire ügyeljünk, mi az egyértelmű fake, stb.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz energy4ever #13546 üzenetére
Na látod, pont az ilyen fellengzős stílus miatt nem rajongok a topikgazdákért Na de nem offolok ide többet, mert még a végén lecsap a virtuális büntikalapács Az én véleményem az, hogy több topikban is láthatóan inkompetens embereket kértek meg eme feladat ellátására, akiknek nem sok köze van a témához, ellenben rendszeresen visszaélnek a hatáskörükkel, és nem szeretném ha ez itt is megtörténne, mert ez egy tök jó kis topik.
Csak akkor súrolják a warez határát, ha ténylegesen nem rendelkezel az adott játékkal, de ezt ugyebár elő lehet úgy is adni, hogy az ember játékainak megóvása érdekében játszhat ilyenekkel is, egy figyelmeztető szöveggel, hogy miylen esetekben legális. És akkor szépen mindenki eldönti magának, hogy kell-e neki ez vagy sem. Legalább lenne róla információja. De ha nem, hát nem Viszont ebben az esetben továbbra is tudom javasolni a wikipedia oldalak referálását és kész.
(#13547) Mister_X
Ez jó ötlet, erre nem gondoltam. Bár az összes fake lehetőséget nehéz lefedni, de azért nagyjából jól körbeírható, hogy mi az eredeti, az igaz
[ Szerkesztve ]
-
LordVenom
tag
válasz mirci18 #13544 üzenetére
A konzol összefoglalót én is támogatom. Szerintem minden retro konzolról (talán a PS2-ig bezárólag) lehetne egy összefoglalót írni, a gép paramétereiről, kiadott játékok számáról, leg sikeresebb játékairól, és a gép történelméről egy kicsit. Nekem tetszene.
Az alap gépeken kívül benne lehetne a ritkább állomány, mint az Atari Jaguar, vagy a Philips CDI, és a kiegészítő kiadásokról is lehetne külön-külön egy kis leírás, mint a MultiMega, vagy a Retro Trio. Egyszóval minden valaha kiadott gépről, amit 2000 előtt adtak ki egy összefoglalót lehetne írni, így nem kell senkinek ezer felé guglizni, mert minden egy helyen lenne...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- 3D nyomtatás
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest