Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Partizan182

    senior tag

    válasz ReveLo #129537 üzenetére

    Hasonló 55-ös NU8052-et teszteltem a múltkor, ez kb ugyanaz mint a Q6. 3 év folyamatos Oled után az élményeim, hátha segít:

    - Szemből kifejezetten jó a kép: jó dinamika, film módban természetes színek. Sötét jeleneteknél azért látszott a fekete szürkülése és a homogenitás sem volt 100% (itt-ott foltosodott). Edge Local dimming meglepően szolid, többet használ mint árt, bár közel sem volt vaksötét (közepesen fényes szoba)
    - Oldalról, már kis szögből is rohamosan fakul, ez kvázi egy 2 emberes tv, a harmadik már nem kapja meg a teljes élményt. Mivel 4-en játszottunk is rajta, ez elég feltűnő volt.
    - HDR: egész jó highlightok meg színek, de az alján semmi, emiatt a dinamika sincs ott. Ezzel együtt többet ad hozzá mint amennyit elvesz.
    - Valamiért nem tudtam bekapcsolni a Game mód Interpolációt, ki volt szürkítve, pedig elvileg tudja. Oh well..
    - Végül ami nagyon meglepett: botrányosan zavart az utánhúzás. Elvileg fasza gyors panel (4,7ms/12ms a 80%/100% response time), de minden olyan volt mintha egy takonyban úszna, instant respose-hoz szokott szememnek nagyon fura volt. Nem gondoltam volna hogy ez szempont lesz, de nagyon az.

    Összességében fasza kis tv, akinek csak erre van pénze nem fog benne csalódni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák