Hirdetés

  • Két hét múlva Samsung Galaxy Unpacked

    ma A dátum július 10. A nagyszabású bemutatón hét terméket várunk, köztük az új hajlítható modelleket és a Galaxy Ring okosgyűrűt.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Aktív témák

  • compi.hu

    senior tag

    válasz Qru #9175 üzenetére

    Nem először fordul elő (pl "hogyan tudok egyszerre több névjegyet törölni"), hogy egy tök egyszerű dolgot kérdezek amire b@szik válaszolni bárki is

    Az eszedbe sem jut, hogy egyik oka lehet a valasz hianyanak, hogy a kerdes nem eloszor fordul elo es minimalis erofeszitessel megtalalhato ra a valasz? Ha meg valaki ezt a minimalis erofeszitest sem kepes meghozni, miert varja el, hogy barki mas erofeszitest tegyen az o problemajanak a megoldasara.

    holott erre van vagyis csak lenne a topik

    Bakker te melyik bolygon vagy melyik evszazadban elsz?! Erre a samsung support lenne, fizetett supportosokkal, akik segitsegeert fizettel a keszulek vetelaraba agyazva.

    Azon hogy sz@r a GPS az SGS-ben meg a szifon mennyivel jobb/nem jobb

    Az hogy a szifon milyen na az pont lesz@rom. Olyan nagy ivben hogy geostacionarius palyara all. Az viszon csipi a szemem hogy a csamcsung kurva nagy mellennyel kevert le egy taslit a tererocsikos Helllllo-s reklamjaban az almanak, de azt ugye amikor kiderult hogy a GPS az egesz Galaxy S sorozatban finoman fogalmazva hagy kivannivalot maga utan, mar nem kommunikalta a dolgot ilyen nagy hirveressel, sot kb megprobalta agyonhallgatni a dolgot. Az osszes kommunikacio ami ebben az ugyben kijott, az is kb felhivatalos csatornakon keresztul (twitter) tortent, es olyan szinten nevetseges volt (pl nem javitas jon majd a gps problemara hanem GPS optimalizacio) hogy az mar szinte hihettetlen.
    Azt hiszem nyugodtan elmondhatom, hogy ha elore tudom hogy mennyire hasznalhato ebben a telefonban a GPS akkor semmikeppen nem vasaroltam volna meg a keszuleket addig, amig a samu nem javitja ezt a problemat megnyugtatoan (mar ha valoban szoftveresen teljesen javithato problemarol van szo).
    Szoval szerintem teljesen jogos ezert ekezni samu bacsit, mert ez az egesz vircsaft kritikan aluli.

    (OFF)Volt már pár telefonom és egyik topikjában sem ment ilyen szintű nyálverés, pedig elhiheted azok sem voltak tökéletesek és ott is voltak fanok és antifanok.(/OFF)

    Van erre is megoldas. Azokba a topicokba kell jarogatni amik megfelelnek a kenyes izlesednek. Amig nem tortenik olyasmi itt ami a forumszabalyzatba utkozne, addig ez az egyetlen olyan megoldas ami megfelel a szabalyoknak. Mi itt betartjuk oket, ha nem akkor kozbelep valamelyik moderator (ha kisse tulbuzgo akkor oket is lehet figyelmeztetni hogy mi a dolguk). Az, hogy neked valami ezek utan nem tetszik, ahoz masnak koze nem nagyon van.

    (OFF)Senki sem kötelezett rá, hogy vegyél SGS-t. Gondolom van annyi eszed, hogy utána olvass ilyesminek mielőtt megveszel egy ilyen árú kütyüt.

    1: Utana olvastam, akkor ugy tunt, hogy a problema nem jellemzo/nem sulyos. Az hogy mennyire az/nem az, az akkor derul ki ha sajat magad tudod tesztelni a keszuleket. Leven ez az elso Androidos ketyerem, jopar nap eltelt addig mire egyaltalan normalisan tudtam tesztelni hogyan is allunk GPS ugyben.
    2: Azt hiszem az maximalisan elvarhato, hogy egy telefonban a gyarto altal vallalt dolgok normalisan mukodjenek. En ebben bizva vettem meg a keszuleket, es csak azert nem ul meg a szervizben a cucc mert bizom benne hogy tenylegesen orvosoljak a problemat a kozeljovoben. Ha ez nem igy lesz, galaxy megy a szervizbe, ha kell kermi/birosag es elobb-utobb visszaszedem toluk a vetelarat. (az mas kerdes hogy ez NEKIK sok-sok galaxy s araba kerul majd)

    (OFF)Vagy ha az megnyugtat nyiss egy fikázzuk az SGS topikot a fáradtgőzben ott kiélhetitek magatok kedvetekre.

    Mi lenne ha esetleg te nyitbnal egy "samsung galaxy s ingyensupport" topicot, biztosan tolongananak azok akik elvegzik azt a melot, amiert a keszulektulajdonosok a csamcsungnak fizettek.

    (OFF)Csak tudod az bosszant, hogy merek kérdezni a telefonnal kapcsolatban egy tök egyszerű dolgot (amire időközben rájöttem magam is) amiért létrejött ez a topik tulajdon képpen és akkor egyből én vagyok hüle.

    Naakkor helyezzuk ezt is kicsit mas megvilagitasba: Volt egy problemad amit kisebb erofeszitessel vegulis te is meg tudtal oldani. Ebbol a nezopontbol ertheto mar miert nem kaptal a kerdesedre valaszt? Masreszrol meg egyszer ki szeretnem emelni, hogy ez itt nem a samsung mobile ingyenes magyarorszagi supportvonala. Nem is a Samsung Galaxy S felhasznaloi kezikonyv keresofelulete. Itt Samsung Galaxy S tulajok beszelgetnek a tapasztalataikrol es problemaikrol es HA UGY LATJAK JONAK megprobalnak segiteni egymasnak tippekkel informaciokkal.
    (/OFF)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák