- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz tariattila #21748 üzenetére
"hülyegyereknek kell " engem annyira nem érint, megvagyok nélküle
makaveli666: Az Anzo téma fent van? Bár gondolom igen. De lehet ahhoz a ROM-hoz nem passzol.... vagy minden más megvan, csak az ablak animációk nincsenek?
Ahammm... akkor szerintem tariattila meg is adta a megfelelő választ
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz makaveli666 #21750 üzenetére
miről van szó? Doc? Anzo téma?
csak zárójelben jegyzem meg az Anzo V2.2 -ből kimaradtak az animációk és a telepkijelzés 20%-alatt (még) hibás... gondolom mindkettő egy következő kiadásban (akár holnap) javítva lesznek
[ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
válasz tariattila #21752 üzenetére
ÖÖÖÖÖ én a DENA témát használom, és minden megvan csak az ablakanimáció nincs, ami eddig volt ezzel a DENA témával is, csak amióta a v4 van fennt azóta baxaxik
-
rvgy75
aktív tag
Ti észre vettétek hogy az uj szofttal hamarabb feltölt a telefon.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
-
hülyegyerek
addikt
Fent van a Doc V4.0. Az első hideg zuhany : NEM ISMERI FEL A SIM KÁRTYÁM....
Most legyalulom megint ,aztán újra nekifutok...hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
B.Ricsike
őstag
válasz ronnni5000 #21756 üzenetére
Javaslom olvasgass kicsit ezek után a dolgok után.
Van egy alap rom. Vannak fejlesztőcsapatok és fejlesztök, mint pl Doc, Darky, Sztupy, vagy Cyanogen (ami dorkababának is van) de még van pár másik is biztos, de ezek az ismertebbek. Szal remélem érted a különbséget. Illetve ha tudni akarod melyik micsoda, vagy mit tartalmaz, akkor google... az kidobja hol találod meg, és ott le van irva minden arrol hogy mit tartalmaz, milyen ROM az alapja, illetve hogy miként tudod telepíteni öket!
[ Szerkesztve ]
-
user137
őstag
válasz hülyegyerek #21757 üzenetére
rakd be jó irányba a SIM-et és jó lesz
-
Barto
aktív tag
Olvastam már korábban, hogy a 2.2.1-ben javították a gps-t, jobban működik. Tudom, hogy nem egy világvevő van beépítve, de ki mit tapasztalt? Nekem most olyan 20-30 mp alatt talált jelet, majd el is dobta. A FROYO-ra kell külön valamit tolni, hogy stabilabb legyen?
Előre is köszönöm a választ!"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
ForRedGlory
félisten
válasz makaveli666 #21700 üzenetére
Ezt a launcherpro is tudja, meg még valami, aminek most nem jut eszembe a neve
-
B.Ricsike
őstag
válasz ForRedGlory #21761 üzenetére
Ö a forgásokra és az ablakanimációkra gondolt.
-
makaveli666
senior tag
válasz ForRedGlory #21761 üzenetére
bászki ennyire ne nézz má hülyének... nem a menüt szeretném, hanem az ablak animációkat... de mindegy már megoldottam.
-
B.Ricsike
őstag
válasz Robertoq #21765 üzenetére
Ha a BLN-re gondolsz, akkor én nemtom a marketes hogy müködik, de amit anno használtam, azt a CWM recoveryböl aktiváltam, és feltettem a missed call programot, azután müködött.
Szóval szerintem neked is miután aktiváltad, tedd fel a missed call-t (anno félét), és ott aktiváld hogy hivásra is valamint sms-re is jelezzen. Szerintem utána müködni fog
-
rolcsibácsi
őstag
válasz rolcsibácsi #21706 üzenetére
Erre valaki?
-
B.Ricsike
őstag
válasz rolcsibácsi #21767 üzenetére
Market témában: Éppen a napokban újul meg. Egyébként szerintem jó! És megnyugtatlak, lehet rá mindent tenni, amit csak szeretnél, nagynevűtől a kisnevűekig. Lehet hogy nem mindent tudsz a marketröl, de 1000féle más megoldás van arra, ha valami nem megy, vagy nem sikerül valamiért.
Swype ugytom nem minden telóra elérhetö. Galaxy S-re pl igen. De ebben nemtok nyilatkozni, de szerintem sok telóra van már.
Appokat lehet a belsö és a külsö SD-re is telepíteni.Vagyis a 2.2es Froyo rendszertöl kezdve lehet már a külsőre is. 2.1es rendszerrel még az nem megy.
Ki-be kapcsolható beállításokon mit értesz? Mert pl ott fent ott van a GPS, Bluetooth, Wifi, Csendes mód...... Szintem ezeknek elégnek kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz rolcsibácsi #21706 üzenetére
- galaxy s esetén elvileg minden firmware vezióban adott; beállítások -> területi és szövegbeállítások -> swype
- 2.2 és 2.2.1 esetén memóriakártyára is lehet!
- utóbbi!
- nyugodj meg! és olvassgass...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
user137
őstag
válasz hülyegyerek #21764 üzenetére
másnak is megvolt már ez a hiba (*halkan felteszi a kezét*)
-
bicsigabi
tag
a factory reset az ugyanaz, mint ami a beállításoknál való telefon visszaállítás..
mert az t megcsináltam de szarik a wifire...valami itt angyon fos
nem kapcsolódik pedig beírtam a jelszót
érzékelni érzékeli....
ezt most nagyon benéztem...amiért vettem az nem működik...fasza -
cimp
senior tag
válasz bicsigabi #21771 üzenetére
Tettél fel valamit? Vagy csak úgy nem megy?
Ma tettem egy új kernelt és ez volt nálam is. látta awifi-t de nem tudott kapcsolódni.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
B.Ricsike
őstag
válasz bicsigabi #21771 üzenetére
Máshol sem müködik vagy csak az otthonin nem? Valamint milyen ROM van fent? Esetleg elötte müködött csak miután feltettél valamit, azután egyszercsak nem?
Ha máshol megy, csak otthon nem, akkor a routert kell újra belőni. Ha pedig máshol sem megy, akkor a telefonon kell valamit csinálni.
De próbáldd már meg a 3 gombos kombót, kapcsold ki a telefont, nyomd a hangerö fel, home gomb és bekapcsoló gombot egyszerre (ebben a sorrendben nyomd be a gombokat), várj amig bejön a galaxys felirat, és engedd el öket. Ha bejön egy zöld menü, akkor ott lesz hogy factory reset, illetve alatta wipe cashe asszem, elöször a wipe cashe-re nyomj, majd várj, aztán a facroty resetre. Reboot. Jónak kell igy lennie.
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
más kérdésem is lenne
elég soxor belaggol a teló itt-ott...
gyári 2.1 telenor rom van rajta, semmi buhera csak sok program/játék van telepítve...tudok vele valamit úgy csinálni hogy gyorsuljon de a programjai megmaradjanak?
ha teljes újrarakás kell akkor azt is bevállalom.. csak mondjatok nekem egy olyan Rom-kernel kombót ami gyors is de nem zabálja le az aksim 10 perc alatt illetve nem bugos... nem kell nekem a legújabb.. csak ne akadjak
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
janika1988
tag
na úgy csináltam, hogy efs vissza, imei meglett, de a product code XEU maradt.. felraktam ezt a telenoros CSC-t, és úgyis :S utána azt csináltam hogy a *#272*imei#-re ugye kidob egy 5-ös listát. ebben az egyiket a \csc mappában megváltoztattam.. asszem a D.. -set. oda másoltam be a pannonos csc fájlokat meg média meg csc mappát. ha a simán systembe és azon belül csc / media-ba raktam nem ment.. de legalább így sikerült és tényleg magyarul köszönt
köszi a segítséget!!
ui: ez amúgy nem gáz, hogy a CSC fájla JM1-es? nem kéne hogy JPU-s legyen?
-
Jadro
veterán
válasz ronnni5000 #21756 üzenetére
Itt a topikja. A features résznél vannak az infók:
- JPu alapon
- Integrated Voodoo [v5.0.2 JPU] Kernel
- Voodoo lagfix is van benne.Én CWM-ből tettem fel zipként. Rá az előző romra egy az egyben. (Doc rom volt.)
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
rolcsibácsi
őstag
köszi ricsinek és neked is. nem galaxy hanem htc desire, ezért kérdeztem hogy minden androidnál van e vagy telónként változik. 2.2 van a telón de mikör letöltök vele valamt akkor nem látok sehol olyan lehetőséget hogy a kártyára mentse ill telepítés után sem aktív az sd kártyára másolása
én neten sem találtam túl sok appot, nfs shift az megvan de azért ha vki tudna segíteni egy linkkel mondjuk ahol androidos játékokat tesztelnek, én nem a tetris-féle ingyenes cuccokra gondolok.
a felső legördíthető sávban nincs benne sajnos egyik beállítási lehetőség sem, gondolom meg lehet oldani valahogy, de akkor majd utánanézek annak
amúgy tök nyugodt vagyok, csak egy haveromnak segítenék boldogulni vele, remélem nem zavar senkit hogy itt kérdezgetek, biztos van a desire-nek is topikja de ide írtam régebben is ha volt vmi kérdésem androiddal kapcsolatban (mert gondolkodtam egy galaxy-n) -
p06
senior tag
Hello!
Nem tudjátok hogy a Power Amp nevezetű programot meddig lehet használni? mert valami időkorlátot ír ki a verziónál
(Nagyon jó kis program grat. a fejlesztőknek )
-
Xabi78
aktív tag
válasz user137 #21741 üzenetére
user137:
Gyári 2.2.1 van. Most azt játszottam, hogy force sync van beállítva a kihangosítón, és reggel nyomok egy bekapcs-kikapcsot a telefon bluetoothon. Így működik jól.
Egyelőre nem váltok romot (nem nagyon van időm ezekkel kísérletezni), így télvíz idején annyit nem ülök autóban, hogy ez ennyire fontos legyen, tavaszig meg csak kijön valami...Üdv!
X.
Cave canem!
-
wE-En
csendes tag
2.2.1-re miként lehet a színes, százalékos akkukijelzést felvarázsolni?
-
cimp
senior tag
felrakod a sgs battery icon mod 2 alkalmazást, ott kiválasztod a rom verziót meg hogy milyen típusú ikont akarsz, aztán vársz míg befejezi, és újraindul. root kell hozzá!
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
Barto
aktív tag
GPS.
Na ha más esetleg aggódna, megnyugtatásképpen leírom, hogy szépen megy a GPS. Tegnap én is egy kicsit beparáztam, írtam is eldobta a jelet.
Ma reggel volt időm arra, hogy kocsiban teszteljem. Nagyon szépen működött, nem panaszkodok. Debrecenben mentem vele házak között is, és tartotta szépen. Szerintem jól használható."like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
-
mrvzx
csendes tag
Hy!
3 napos boldog Galaxy S tulaj vagyok, tegnap-tegnapelott tokeletesen ment WiFi, ma melohelyen csatlakozok, es furan viselkedik a telo - ujraindul, elsotetul a kep, de ha kilovom WiFi-t akkor tokeletes. Gyari ROM, semmi rootolas, 4-5 app van fent semmi xtra.
Tippek?
Elore is koszi!
-
Robertoq
őstag
Nem tudom ismeritek, de van egy swype "ellenfél" és ez tud magyarul. Kipróbáltam és nekem nagyon jól működött!!! Ja és free
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz janika1988 #21776 üzenetére
ha ugy csinalod, ahogy leirtam, akkor nem szivatod magadat minek multicsc? ugyse fogod allitgatni...
a verziot at tudtam volna irni, de ha ugyanaz, akkor minek? igy legalabb tudod, hogy mi van rajta.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest