Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Klarsa

    tag

    Üdv, mindenkinek most készülök elcserélni egy htc sensationt egy ilyen telefonra (pontosabban hétfő délután posta úton a nagy távolság miatt). Itt olvastam hogy magyarországon nem is lehet kapni függetlent ebből a típusú telefonból. De viszont akivel cserélnék azt állítja, hogy 4 hónapos a telefon és gyárilag független és hogy ő ezt a telefont nyerte, ezért nincs rá garancia. Kértem tőle képet és küldött nekem 2 nagyon kis felbontású képet, amiken még a samsung felirat is homályos.
    A segítségeteket szeretném kérni, hogy tudnátok-e ajánlani pár olyan kérdést amit feltehetnék az eladónak?
    Amivel esetleg kitudnám szűrni valahogy a telefon eredetét, meg hogy esetleg van-e vele valami probléma és hogy tényleg gyárilag független-e? a *#1234# kód működik S3 LTE-n is? Arra gondoltam az egy jó kiinduló alap lehet első lépésnek. (Mondjuk érdekes módon rajta kívül mások is árulnak S3 LTE-t szintén gyári függetlnül 40-50 ezer körül apródon)

    Amúgy htc sensationomra adtam fel egy hírdetést 2 napja apródon és ő arra jelentkezett hogy nem-e érdekelne cserébe a "gyárilag független" S3 LTE-je, amit 45-ért hirdet szintén egy gyenge minőségú fotóval.Ez lenne a hirdetése, ezzel akar velem cserélni.
    Szerintetek érdemes lenne belevágnom hétfőn a cserébe, vagy inkább hagyjam a fenébe?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák