- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
szevassag
tag
-
glaci
őstag
Köszi szépen!
Akkor ez elvileg teljesen ugyanaz, mint amivel kihoztam a Telekom üzletből.
(Gondolom annyi lehet a külömbség, hogy ebben a Telekomos szoftok nincsenek bene.)
Azt hittem valami újabb verziót használsz.
(Elvileg van ennél frissebb hivatalos is kinn, csak nem szolgálltatós, ezért nem frissít rá a teló. Talán XXBMF1, de nem vagyok benne biztos.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
gatto_
senior tag
válasz szevassag #1355 üzenetére
Azért azt gondolom belátod, hogy ez egy elég sarkított példa volt. Szerinted hány ember kockázat meg az ebay-ről, egy használt, eleve hibás, garancia nélküli telefont, ami vagy megjön, vagy nem? Neked mázlid volt, de ha a sim kártya olvasót, mondjuk csak alaplappal együtt lehetett volna cserélni, már nem is jártál volna olyan jól. Én szeretem megnyomkodni, leellenőrizni amit megveszek.
-
félisten
-
-
Prien
addikt
Rendeltem gyári 3000mah akkut, fekete hátlappal ritkább. Átszámolva 10500Ft ebay-en. Kíváncsi leszek.
A kevés is több a semminél.
-
beholder00
tag
Hali
Esetleg valami megoldás arra, hogy ne csak a telefonkönyvben lehessen ez a "felső tapicskolást" használni? Pl twitter appban nincs felugrás és elég rossz mikor akár 6-7x is fel kell húzni h a tetejéről olvashassak.
-
dobobazsy
őstag
válasz beholder00 #1365 üzenetére
úgy gondolom ahhoz, hogy ez a funkció működjön egy alkalmazáson belül, ahhoz az alkalmazást kellett volna úgy megírniuk a fejlesztőknek, így tehát ez nem kivitelezhető.
-
gatto_
senior tag
válasz LouiS22 #1367 üzenetére
De ha számlából kiderül, hogy dominó csomagban vette, netán egy összegben kifizette a készüléket, és nem részletre van, akkor szabad a pálya. Persze észnél kell lenni. Én 3-4 potenciális eladót hajtottam el, mert "elvesztek a papírok", "Szlovákiából van", "Svájcból van", "már én is használtan vettem, és az eladó nem adta a papírokat, de megbízható topiktárs" . Nagyrészt igaz is volt az összes sztori, de azért kifaroltam.
-
pucz
senior tag
Fel lehet csatolni az SD kártyát, kártyaolvasóként? Nem akarom a telefont beolvastatni, csak az SD kártyát.
-
Giorgio1313
aktív tag
Az mitől lehet hogy tegnap óta nem tudok hívni a telefonomról? Bárkit hívnék egyet csippan és pirossá válik a képernyő és megszakad a hívás...mivel kéne próbálkozzak mert rohadt idegesítő?ez szoftveres dolog lehet?
-
nggabi
félisten
válasz Giorgio1313 #1373 üzenetére
olyasmi szöveg h nincs regisztrálva a hálózaton?
"szenyor dzsíííí"
-
Giorgio1313
aktív tag
-
California1
őstag
válasz Giorgio1313 #1376 üzenetére
Ahoy sràcok! Per pill mi a legùjabb fw a telohoz? A kies még mindig olyan vacak mint 3éve?
-
vonatospisti
csendes tag
Sziasztok fórumtársak! Érdeklőnék, hogy normális fülessel hogy szól a gép? Sennheiser cx300ii típusú fülesem van!
-
pucz
senior tag
válasz vonatospisti #1378 üzenetére
Totál gyári rendszerrel szépen, de nem a legjobban. Én tettem fel AC!D Audio Engine-t, és Volume hack-et. Volume hax felesleges, mert nagyon hangos, túlvezérelt. De AC!D mehet, szépen, jól szól vele.
-
pucz
senior tag
válasz vonatospisti #1380 üzenetére
Pipec nekem is. Alcatelen is volt nekem. Számomra amolyan kötelező kellék. Linket esetleg dobhatok, ami pont erre való! Viszont volume hax-t nem ajánlom.
-
félisten
-
pucz
senior tag
válasz Plazmacucci #1382 üzenetére
Nem! De videót is csinálhatok, ha nem hiszed, vagy valaki más.
Amúgy, mit gondoltok? Lenne igény egy LTE-es összefoglalóra? Ha igen, pár dolgot szívesen összeszednék. Root, recó, odin, romok (stock, custom), kiegészítők, EFS, és ilyenek.
De lehet így is, úgy is írok egyet blogra, mint személyes feljegyzés!
-
félisten
-
pucz
senior tag
válasz Plazmacucci #1384 üzenetére
Nem, dehogy. Direkt a hangzás miatt cseréltem romokat, mert vettem egy fejhallgatót. Végül szerencsét próbáltam a gyári rommal, és acid-al. Hála istennek, bevált, és nem kellett maradni a "kókány" romoknál
-
félisten
-
pucz
senior tag
válasz Recon666 #1387 üzenetére
Rendben, esténként írogatom World-be, azt majd úgy portolom át ide. Linkeket, segítséget elfogadok, mert csak esténként tudok aktív lenni.
Sajnos a pár alsó épületnek mennie kell, így munka után még nyomhatom itthon is a bontást!
(#1386) Plazmacucci:
Gondolom megtalálod! De ha kell link, hogy Én honnan szedtem, szívesen segítek.
Szerk:
Onnan húztam be Én is. Meg én leszedtem a Flashable walkman-t is, meg volume hack-et. Éppen elfér.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
California1
őstag
Ahoy sràcok! Per pill mi a legùjabb fw a telohoz? A kies még mindig olyan vacak mint 3éve?
-
nggabi
félisten
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok.
Egy olyan problémám lenne, hogy a naptáram az istennek nem akar szinkronizálni!
Minden más megy, emailt megkapom stb...
Egy piros felkiáltójel van a szinkronizálásnál de csak a naptárnál.
Mi lehet a gond?★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
dbocskai
tag
Sziasztok!
Hamarosan, tulajdonosa leszek egy ilyen készüléknek, kérdésem az lenne, hogy van-e olyan root hozzá, amihez nem kell kernelt cserélni (triangleawayezni stb), csak a gyári recoveryből felhúzni (S2-ről váltok, ahhoz volt ilyen)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest