- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Üdv!
Mostanában azt csinálja a drága telefon, hogy töltésnél kiírja, hogy Feltöltve, de ha lehúzom töltőről, néha kb. 79-83%-on van a töltöttség, néha viszont feltölti rendesen. Ma például kétszer kellett újra rádugni a töltőre, hogy menjen tovább 79%-ról. Nem gyári az akksi (az már meghalt), olcsót vettem, lehet az döglődik?
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
törölt tag
válasz t.dave500 #44900 üzenetére
Siyah ezer éve megszűnt. Dorimanx vitte tovább az alapokat, de tavaly ősszel Ő is abbahagyta. De lelkes követői tovább vitték a projectet. December óta nem követem aktívan az S2 eseményeket, nem tudom, hogy áll most a Dori. De abban minden ilyen beállításra volt (van) lehetőség. A hozzá tartozó STweaks alkalmazással lehetett piszkálni a kernelt. De óvatosan, ez már nem játék!
Más:
Nem vagyok naprakész. Gyári, szolgáltatós, root nélküli 4.1.2 -be kéne belenyúlnom. Tud vki linkelni nekem egy gyárira, mikroSD -ről felrakható kernelt, amivel systemet és mikroSD -t tudok csatolni, majd Aroma fájlkezelőt futtatni (Magyarul CWM zip -et "telepíteni")? -
t.dave500
tag
válasz #79335424 #44902 üzenetére
Tegnap olvasgattam utána, ezek szerint eléggé le vagyok maradva.
Ahogy látom még CM 12.1-hez nem nagyon csináltak kernelt (vagy csak én vagyok béna, az istenért se találom)
A másik, ha TWRP-s kernelt találok csak, azt hogy rakom fel? Nekem CWM recovery-m van..
Romokat sokat cseréltem már, meg állítottam vissza, stb, de ez nekem magas..
Ez nem konkrétan neked szól, de ha valaki tud CM 12.1.hez jó kernelt, és el tudná magyarázni hogy a TWRP-st hogy kell felrakni, azt nagyon megköszönném! -
t.dave500
tag
válasz Just_Reboot #44904 üzenetére
Köszönöm, így már értem.
TWRP-ből vissza tudom rakni a CWM-es backupot? Ha nem, miután felraktam a kernelt visszarakhatom a CWM-et? -
törölt tag
válasz Just_Reboot #44904 üzenetére
Köszönöm! Remélem, hogy nem lesz rá szükség, de azért...
Viszont vmi még eszembe jutott, ami eddig sosem volt szempont , csak most nem az én telómról van szó. Philz után, root és PC nélkül, vissza tudok állni a gyári kernel -re? Létezik abból cwm -ből telepíthető verzió? -
bul07
nagyúr
Nemrég ment a szervizes ember lett egy zsír új telefonom
Kicserélte a kijelzőt előlappal és a hátlapot is
Még a kamera is cserélve lett
Nem lett új a fő panel, az akkumulátor és a hátsó fedlap minden más teljesen új alkatrész
Úgy érzem pár évig nem lesz gondomÉs amit rendeltem microusb panel nem jó megvizsgálta és hiányzanak róla alkatrészek kondenzátorok, le lett fényképezve az eredeti hogy ha kell olyat tudjak keresni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
válasz Just_Reboot #44907 üzenetére
A Mobile Odinhoz nem kell root?
-
oba
addikt
válasz Kékes525 #44911 üzenetére
azóta már slimsaber -t használom nekem akku gondjaim vannak így nagyon merül a telefon, jobban mint egy jó akkuval, és a cm11 nagyon merítette
most slimslaber van fent, a slimkat linaro -s változata... eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, jobban bírja az akku is, én gyorsabbnak is látom mint a cm -et de ezt lehet csak beképzelemváltani nem tudom, hogy érdemes e gyári alapú romról... a mali400 gpu -nak sajnos nincs normális drivere csak samsung rom alatt, ami miatt pl a youtube is pixelesedik, az mxplayerben is sok video akadozik hw gyorsítással (sw gyorsítással megy szépen)
én magát az s2 -őt fogom majd leváltani ha összejön a pénz az is lehet, hogy az androidot is cserélem windows phone -ra... kicsit nevetségesnek tartom, hogy a középkategóriában nincs 2 gb rammal rendelkező androidos mobil, és 1 gigával már szenvedős az android... lemondok a buheráról és testreszabhatóságról és valószínűleg veszek egy Lumia 735 -öt vagy hasonló telefont.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Kékes525
félisten
Hát már én is telo váltáson gondolkozom. Valószínűleg maradok a Samsungnál. Talán a sima S6. Az Edge nem tetszik és ráadásul a felárral nagyon sok. Az S2 már nagyon lassú. Az új programokat nem igazán erre a sebességre optimalizálták. Például a Runtastic Running PRO kb. 15 másodperc alatt indul el. Ez azért egy kicsit (idegesítően) sok.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
oba
addikt
válasz Kékes525 #44913 üzenetére
A felső kategóriában nincs gond az androiddal. De nekem sajnos nincs annyi pénzem hogy ennyire drága telefont vegyek. Ha ennyi pénzt ki akarsz adni esetleg nézd meg a Nexus 5 -öt vagy Nexus 6 -ot is.Az LG G2 vagy G3 is teljesen jó. Akár az iPhone is jó alternatíva lehet.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Kékes525
félisten
Igen, még azért várok, hogy minden csúcskategória kijöjjön. A Nexus 6 már nekem kicsit nagy. A nexus 5 és az LG-nél a forma nem igazán tetszik. A Samsungnál a bloatware-ok és a knox az idegesítő. Talán az S6-nál már kevesebb a bloatware, ahogy olvasom.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
oba
addikt
válasz Kékes525 #44915 üzenetére
Igen a samsung féle bloatware az nagyon idegesítő. A knox is egy rohadt dolog ahogy olvastam róla.
Esetleg Moto X 2014... azon nincs bloatware, nem annyira nagy, csúcs hardver és amoled kijelző. A Oneplus One is elég jó, ha jól olvastam itthon is forgalmazni fogják hivatalosan. Érdemes utánanézni még a Note 4 -nek, a Sony Z3 -nak és a HTC One M8 -nak. Igaz ezek már tavalyi modellek. A HTC One M9 pl nagy csalódás lett... a kamerája szar lett, épp tegnap olvastam és néztem róla részletes tesztet.Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Bobyenter
csendes tag
Sziasztok!
Régen, valaki linkelt egy youtubos oldalt, hogyan kell újraéleszteni a "Tégla" telefont.
Nem USB Jig-re gondolok!
Más megoldás volt,de ha tudnám, akkor nem kérdezném. Van valami ötletetek?-Szeretnék ellátogatni a Samsung márkaszervízbe (Campona), telefonon nem érem el őket...
Szerintetek nekik van USB Jig-ük....? Vagy rendelnem kell netről...?
Előre is köszönöm a válaszokat... -
toza
senior tag
hello!uj rom lett telepitve,utanna mukodott tmobillal.
hagytam felkijalto jeles aksival 8 orat tolteni tegnap este.. aztan ma bekpacsolas nelkul szetszedtem tisztogatni.. osszerakas utan bekapcsolasnal nincs halozat!!elveszett az imei.(?) termeszetesen nem mentettem elotte,korabban nem volt ilyen gond.
efs professionallal vagy hc-ktool lal sem tortenik semmi..mit lehet meg csinalni?! termeszetesen a tiszta imei ott figyel az aksi alatt,matrican.. de hogy lehetne irni?
vagy mit kene meg megprobalni?! tippeket koszonom.szegyen a futas,de faraszto...
-
Móci
addikt
válasz pixelshader #44916 üzenetére
Lehet akkor majd a következő egy olyan lesz. Nekem ilyen szuper noname vacak lett, de ha sokáig játssza ezt, jön a Blue Star.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
pixelshader
tag
A bluestar nem 1 nagy márka, szerintem az is nonam kategória. Nekem olyan van, nagyon jól bírja az tény. Telefonos boltokban általában ezt árulják.
Ha tényleg komoly teljesítményt akarsz, rendelj egy nagyobb samsungot. Állítólag van akkora akkumulátor a telohoz, amihez külön hátlap kell... Vagy, én pl úgy használom, hogy gyári 1650es + a 1800as maxra feltoltve, az úgy már tényleg sokat bír. -
toza
senior tag
válasz Just_Reboot #44921 üzenetére
nincsenek fent a fajlok,osszefoglalo linkjei nem elnek.. leszedtem mashonnan,kovettem az utasitasokat,es mostmar nem lat fileokat az E particion.. be sem kapcsol..
szoval honnan kene leszedni a korrekt "3+1" es cuccot?koszi.
szegyen a futas,de faraszto...
-
toza
senior tag
-
khorvat
senior tag
Érdeklődnék, hogy a CM12.1 Android 5.1 verziót használja-e már vki S2-vel, mik a tapasztalatok?
Vmerre mozdulnom kellene, mert CM11 Nightly-k alatt a wifi néha kikapcsol vissza csak repülő mód ki/be után lehet kapcsolni, vmint sok alkalmazás újraindítás után eltünik és kezdem unni hogy állandóan újra telepítsem.
Lehet a CM11-et kellene tisztán felrakni a legújabb Nightly-val ODIN-ból, de ha már gyalulok lehet adnék esély a CM12 , CM12.1 verzióknak is elég rég fejlesztik, hátha jobb is már a CM11-nél. -
shifty!
senior tag
válasz khorvat #44928 üzenetére
Nem olyan rosszak, cserébe van jobb is - nagyjából így le tudom írni
Teljesítményben, használhatóságban rendben vannak, a fő funkciók működnek, de az akkumlátorral - nálam - nem gazdálkodott túl jól a rendszer. Szép, csilivili új droid főverzió, de egy keveset én még személy szerint az 5.1-ekkel is várok.
Amit viszont nagyon tudok ajánlani, az a SlimSaber, annak is a legújabb (04/06) verziója.
Engem "lenyűgözött", roppant gyors, FC-m, random rebootom még nemvolt vele (lassan 1 hét alatt), akkuval borzasztó jól bánik - igaz, Greenify+Amplify-al, de ez sztem alap alkalmazás kéne legyen minden ROM teleptés után.Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
Sokee
aktív tag
Sziasztok! Elveszett efs- mappával lehet valamit kezdeni? Hozzám került egy s2 ami nem lája a simet, megnéztem állapotnál imeinél ismeretlent ír, ezért gondolom hogy kitörlődött az efs mappa... Valami megoldás van rá vagy alaplap csere?
-
Sokee
aktív tag
válasz Just_Reboot #44931 üzenetére
Nem hozta vissza...
ez a megoldás müködik? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
-
Sokee
aktív tag
válasz Just_Reboot #44934 üzenetére
Nem hozza vissza semmi, próbáltam több leírással de nem jön vissza az imei.
-
Erwinke
aktív tag
Hali!
CM11 van a telón a legújabb. Minden okés vele, kb 1,5 hónapja használom. Powerampot használatakor az aksi száguld lefelé. Kb fél óra alatt képes 10 - 15% ot is merülni. Valami ötlet? -
Erwinke
aktív tag
válasz #73029888 #44937 üzenetére
Köszi! Poweramp szebben szól és hangosabban is. Több a beállitási lehetőség, de ha ez nem fogja úgy szivni az aksit kénytelen leszek ezzel beérni. Amúgy töltöttem le Wakelock detectiont, de valahogy nem ir semmit sem mi mennyit használódik, h meriti az aksit ... Nem igazán értem mire kéne szolgálnia azokból az adatokból.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! 3+1 fájlos JB rom-ot honnan lehet leszedni? Az összefoglalóban lévő link nem él! Kösz előre is a segítséget.
-
Imi1981
veterán
válasz Just_Reboot #44943 üzenetére
Köszönöm!
Ezt a sárga háromszög eltűntető appot , hogy kell használni?[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Just_Reboot #44946 üzenetére
Még nem akarom visszarakni de jó ha megvan.
De hogy kell vele eltűntetni a háromszöget? -
Imi1981
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest