-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
akit esetleg érdekel a megoldás... a neatrom updatet (újabb neatromban lévő app) elindítva a mods1 -ben van egy wallpaper no scroll zip, azt flasheltem fel cwmben és most már jó viszlát gördülő háttér
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
ett
aktív tag
válasz Eclips21 #34450 üzenetére
És igen, működik!
Köszi!
Jó ez a Neatrom. Bár ebben az stweaksben sincs benne amire gondoltam, ez sem tud színhőmérséklettel variálni, viszont valamiért ezzel a rommal illetve Dorimanx kernellel szebb a kijelző képe. Nem olyan sárgás, mint a gyárival.Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
logarithm
őstag
Jó is a dori, újabb milestone-hoz érkezett a kernel hozzáfűzte a kerneléhez ezt: "i have merged the colors and sharpness code from latest sammy update, and there was nice update for lcd freq code, so now we have nice colors and very fast wakeup of lcd from deepsleep. and if power connected then wakeup is in les then a sec, its like lightning "
cybernetus le buildelte a kernelt és azóta repül a telóm kajak ritkán volt ilyen gyors.
cyanogenmod is lassan befejezi a kódot cm10.2ből már a nightly-k full stabilak jó lesz ez ha már ugye a samsungra többet nem számíthatunk frissítés ügyben.
[ Szerkesztve ]
-
felixo
őstag
Üdv Mindenkinek !
Jelenleg gyári ROM van a telómon (volt már korábban főzött ROM) rootolva.
Szemezek a NEATROM-al. Úgy tudom ebből van több féle verzió ( Lite ?, Superlite ?) is ?
Ha igen, mi a különbség közöttük ?
Melyikből melyik a legfrissebb verzió ?
Válaszokat és tapasztalatokat előre is köszönöm.
Redmi Note 9
-
manlions
tag
Sziaztok szeretném rootolni a telefonom de nem tálálok hozza CF-Rootot XXWLSW a build szám vége köszönöm elöre is a segitséget
-
rootkiller
őstag
Volt szó arról, hogy miben jobb a legutolsó Nordic XWMS1 ROM mint a régebbiek. Rájöttem a válaszra: Mostanában nem igazán érzek késztetést arra hogy újraindítsam a telefonomat, annyira jól működik. Jelenleg 160 órája megy a telefon, máskor két naponta újra volt indítva.
Artengo TR 990 Pro
-
oba
addikt
kernel témában nagyon nem vagyok otthon, úgyhogy tanácsot kérnék
legutóbbi neatrom aroma -t használom, úgy néz ki ez most már tényleg végleges ehhez kéne egy kernel ami jobb mint a romban lévő philz
ERRŐL mi a véleményetek?
de ajánlhattok egy olyat a fenti romhoz ami jobban bánik az akkuval mint a philz, igazából nekem ez a legfontosabb feature
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
felixo
őstag
Melyik programmal, programokkal tudom "kimérni", hogy melyik progi eszi és mennyire az akksit ?Válaszokat előre is köszönöm.
Redmi Note 9
-
logarithm
őstag
Apolo kernel és neked a 4.12 verzió azon belül regular vagy a light.
A siyah-t sajna el kell felejteni, szerintem nem fog már több kernelt csinálni, és amit linkeltél az nagyon régi.
(#34471) felixo
BetterBatteryStats[ Szerkesztve ]
-
Doosa
aktív tag
MIUI alá melyik kernel jött be nektek legjobban?
-
logarithm
őstag
De a frissítés, mindig vissza rakja az aktuális "miui"-(ba lévő) kernelet.
(#34477) bAtt001
Nem a hivatalosba nyomulok, tesztelek. (érdemes githubot megtanulni olvasni )
-> [link] első oldalon vannak a linkek amikor dori ráér, akkor ő buildeli a kernelt, a héten nem nagyon ér rá, ezért csak dori a kernel hozzá valót módosítja és cybernetus buildeli le [link].Ezt használom cm10.2 alatt: Kernel_Dorimanx-V9.43v31-mv2-cybnt-[15-35]-[27-11]-JB-SGII-PWR-CORE.zip
[ Szerkesztve ]
-
D-Phrag
senior tag
Hát volt fent ez a JellySnap v5.5 egy jódarabig, de nálam nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Csinált pár hülyeséget, laggolt is meg a menüpontok, programindulások közötti animációk elég zavaróak is..
Tehát meg kellett válni és jöhetett vissza egy Neat. Abból is A-romás.. Ég és föld első perctől, pedig az én telómon eddig ritka volt hogy egy rom belassult..
Viszont telepítéskor kíváncsiságból az S4 Toogles-t tettem fel, de megbántam, mert egy nagy sz@r. Viszont most nem tudom hogy lehetne a 23 Stock Themed Lidroid Toggles-esre cserélni? (Tehát nem a simát zöld körakkuval, mert azt nem tudom a menüből módosítani (szín + akkujelző ikon)). Valahogy ki lehet varázsolni a telepítőből vagy fent van vhol zip-ben? (XDA-s aprilia oldalas mods-okban nincs) -
-
Lefty
addikt
Hello!
Találkoztatok már olyannal, hogy ha fülhallgató csatlakoztatva van a telóhoz, akkor ha az alkalmazások képernyői között lapozol, akkor ilyen 1-2 másodperces szövegelés hallható ilyen gépi, robot hangon
Ez így mi? Kicsit zavaró zenehallgatás közben. -
D-Phrag
senior tag
válasz edgelaszlo #34487 üzenetére
Hát a legújabb A-romásat, volt már Superlite fent, végülis nem volt vele gondom, de ez így most kényelmesebb. Azt tesz fel amit bejelölsz, Aroma installer felajánlja a választható appokat. 650MB, mert Full is lehet, meg ugye Lite/Superlite is...
Direkt letöltő link: MS1 NeatROM v5.4.2 Aroma
[ Szerkesztve ]
-
privatposta
tag
Sziasztok,
egy kis segítség kellene. Egy olyan kamera alkalmazás kellene ami a pontos dátumot rá tudja bélyegezni a képre. Lehet hogy az eredeti is rá tudja, de nem találom hol lehet bekapcsolni.
Előre is köszi a seítséget. -
Daemos
tag
válasz Braddock #34491 üzenetére
XDD Nekem az tetszik a legjobban ahogy röhögnek mikor tetszik nekik valami!
Egy kis help
Vissza raktam a gyári 3+1 fájlos romot (Alapsáv:XXMS2 / Build: XWLSS)
De nem tudom frissíteni a legújabb I9100XXMS4, Build: I9100XWMS1-Romra se Kies-en se telón belül :/
Azt írja hogy a teló a legfrissebb változatot használja
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok 2 éve vagyok tulaj de ilyenem még sosem volt.
Rendszer számára fenntartott terület 2GB a tárhely 10GB
Az a 2GB betelt azzal az 5 alkalmazással ami mind rajta van. És ha frissitene valamit vagy telepitenék akkor azt mondja nincs elég hely. Ha áthelyezném SD kártyára akkor meg ilyet: [link]
Mi a teendő? az a 10GB mind szabad
-
SocaCola
csendes tag
Üdv!
Kérnék egy kis segítséget.
Pár napja frissítettem Kiessel 4.1.2-re. Szebb, és jobb lett első ránézésre, de valami iszonyatosan zabálja az akksit. Beállításokon nem változtattam, szoftverek ugyan azok mint előtte. Eddig nap végén általában 30-40% töltöttség maradt, most meg ki se bírja estig. Ma például, reggel 100%, egy 5 perces telefon, 2x10 perc ebook olvasás, és du 4-kor csipákolt töltőért. Első tippem az volt, hogy az új kinézet terheli jobban, de készenléti állapotban is eszi valami.
Előre is köszi. -
Taybor
tag
válasz SocaCola #34494 üzenetére
Nekem is ugyanez jelentkezett mikor icsről frisitettem jb-re. Előtte a kijelző bírt majdnem 4 órát, ez jb alatt lett 2,5. Emellett olyan problémák is vannak, hogy pl az ébresztő eljátssza néha hogy kb 3 mp-ig csörög és vége, már kétszer is elaludtam emiatt. Amúgy a stock lss rom van rajta. Mi lenne a megoldás? teljes reinstall? vagy el kell kezdenem romolgatni, én mondjuk jobban szeretem a stock romot...
-
petiwr
senior tag
Sziasztok.
Itthon vagyok és beszélek valakivel facebook on és utána el megyek itthonról be kapcsolom a mobilnetet 10 percig csipog a telefonom hogy írtak facebook-on és csak az otthoni beszélgetésre csipog ezt meg lehet oldani valahogyan? NeatRom 5.4 et használok.
-
Burt1793
veterán
válasz petiwr #34498 üzenetére
Ne is mondd, nekem egy hétvége után, amikor bekapcsolom a netet a mobilon 1 percig csilingel értesítési hangon... kellemes, azt hallgatni, ahogy azt az 50-60 üzenetet betölti majd jelzi, hogy már elolvastam.
Ez sajnos fb app hiba, én le szoktam némítani és akkor legalább csak rezeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Honda topik
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Minden ami hőszivattyú
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest