-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogyan muzsikál a CM 10.2 nightly mostanában? Akinek van tapasztalata írja le legyen szíves.
Köszi!
-
fraser 60
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni. Hogy lehet az hogy chrome böngészőben nem tudok belépni kies air-rel. Mozilla viszont simán elfogadja ip címet. ????
-
Weeman1
veterán
Csak ajánlani tudom:
[4.3.1][10/22] SlimSaber - i9100 [SlimBean Unofficial Builds]
Xiaomi 11T Pro
-
Eclips21
őstag
válasz logarithm #33278 üzenetére
tökre úgy érzem 42 után mintha gyorsabb lenne
más:
megjelent a Plants vs. Zombies™ 2 -
kop8
őstag
lehet olyan hogy a fel rakott új rommal (4.0.4) elvileg gyári, sokkal jobban bírja a teló aksija ?
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
geckowize
őstag
Hello!
Chameleon romot használom, ég és föld a gyári JB, sőt még a NeatROM és e közötti különbség, sokkal pörgősebb az egész rendszer, bár azért atomstabilnak nem mondanám, mivel a Galéria állandóan beszart, amíg nem kezdtem el használni itteni javaslatra a Quickpic-et.
Valamint külön a chameleon modok közül szedtem le az S Calendart, amit a leírás alapján sem sikerült feltelepíteni, pedig nagyon hiányzik a havi nézetben is látható eseményfelirat feature..A kérdésem az lenne, hogy 4.2.2-es androiddal van-e hasonló stabil rom? Touchwizes és stock android is érdekel.
A 4.2.2-es touchwiz-es (pl s4) weather clock widgetet valahogy rá lehet rakni 4.1.2-es chameleonra is? Nem ilyen gagyi tele popup ad-olt lookalikeot keresek, ami nem is tudja pozíció alapján belőni az időjárást és nem ismer kisebb magyar városokat, hanem a gyárit megközelítő funkcionalitással szeretnék ilyet.
-
Robertoq
őstag
Sziasztok!
Haverom telefonjára szeretne JB-t (4.1.2), de sem a Kies sem a teló nem találja meg. (most 4.0.4 ICS van fent)
Néztem a sammobil-on és ott csak függetlenre meg tésre van elérhető JB, viszont ő vodás. Igaz, hogy vodára nem jött ki és ezért nem talál frissítést vagy a telefonján nem kerek valami. Illetve ha előbbi és függetleníti (hivatalosan, vodánál 2.5e) akkor meg fogja találni az új verziót? Köszönöm -
mtade
aktív tag
válasz Robertoq #33316 üzenetére
Az első hozzászólás 3. fejezetében klasszul le van írva, hogy kell felrakni az Odinnal egy frissebb rendszert.
GB-del vettem nemrég a sajátomat, elég szájbarágós, simán ment nekem is, pedig az előző készüléknél (mb525) sokkal egyszerűbb volt.
SuperBrick bugra vigyázz.Sammobile szerint egyébként van vodás, így írja:
Latest firmware info
GT-I9100 Galaxy S II
PDA: I9100XWLSS
CSC: I9100VDHLS3
MODEM: I9100XXMS2
Added: 2013-05-06[ Szerkesztve ]
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
mtade
aktív tag
Hülye kérdésem lehetne? Felraktam a lefrissebb kaméleon romot, de nem találom a launcher beállításokat. Valaki tudna segíteni? 1 lapos home-ot szeretnék, de nem tudom beállítani... Zárolva lehet a home, de nem találok beállítást hozzá.....
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
-
Marchus
csendes tag
Nagyon állat ez a Slim Saber 4.2.2, egyetlen baja a bluetooth... Csatlakozik a Polar szívritmusmérőmhöz, de utána eldobja magát és nem tud újra csatlakozn. XDA-n láttam, hogy mások is küzdenek a BT-vel. Nálatok is ez van? Tud valaki valamilyen megoldást?
Más: a SIM kártya kb mindegyik romnál eldobja magát néha. Lehet, hogy egy SIM kártya csere segítene a dolgon? Érdemes kicserélni, vagy felesleges pénzkidobás? (EFS mappa oké, imei-m nem szállt el).
-
Marchus
csendes tag
A régi stabil 4.2.2 van fenn. Én úgy tudom, hogy a 4.3-ból (vagy 4.3.1? kicsit zavaros ez az XDA topic) még nincs stabil verzió.
A Wifi-vel nincs semmi gond. Full wipe-t csináltam a felrakása előtt. Egyébként a 10.1 -es CM-el is ugyanez volt a problémám.
Még egy dolog: a SlimCenter-ben hogy lehet kikapcsolni, hogy ne mutassa mindig az updatet? Az automatic update check itnerval-t disable-ra raktam, de még így is mutogatja, hogy van már 4.3-as.
[ Szerkesztve ]
-
Rudika61
csendes tag
Sziasztok!
A napokban szert tettem egy ilyen készülékre. Van egy gondom vele. Képernyő forgatásnál csak az egyik irányba fordítja el a képet függőlegesről-vízszintesről oké, de vissza már nem csak ha kilépek abból az alkalmazásból. Próbálkoztam giró kalibrálással de nem segített, gyári adatok visszaállítása az sem segített!
Hogyan tovább? -
Rudika61
csendes tag
válasz nggabi #33259 üzenetére
Azt az infót kaptam a fórumtársaktól, hogy ezzel a problémával téged keresselek!
A napokban szert tettem egy ilyen készülékre. Van egy gondom vele. Képernyő forgatásnál csak az egyik irányba fordítja el a képet függőlegesről-vízszintesről oké, de vissza már nem csak ha kilépek abból az alkalmazásból. Próbálkoztam giró kalibrálással de nem segített, gyári adatok visszaállítása az sem segített!
Hogyan tovább? -
-
Marchus
csendes tag
válasz logarithm #33340 üzenetére
Köszi, akkor nyugodt szívvel törlöm TB-vel .
A gapps nekem tökéletesen működik, eddig nem volt semmi gondom vele. slimroms.net -en rákerestem és őt raktam fel.
A density-t pedig visszaállítottam a default 240-re.
Szerkesztés: furcsa, most működik a bluetooth... Majd ha megint megyek futni, akkor biztos megint behal
[ Szerkesztve ]
-
Feltettem a NeatROM ExtraLite 5.1.1 ROM-ot, de egy érdekes problémám van.
A Google Play menüjében csak ezek jelennek meg:
Beállítások
SúgóA Beállítások alatt nincsenek Fiókok, a letöltött alkalmazások és a kedvencek pont is eltűnt...
???
-
zoleeno1
veterán
válasz Oldman2 #33344 üzenetére
mert feltetted a 4.4.21-es, legújabb play appot (bár lehet abban már alapból az van, nemtom), a romnak ehhez semmi köze Kivették alulról ezeket a lehetőségeket. A bal felső sarokban katt a play áruház ikonra, ott lesznek. Mondjuk engem is idegesít, tök felesleges volt szerintem, sokkal kényelmesebb volt a régi megoldás
(#33341) fagyalllo: tudom, nem egy olcsó mulatság, de a pontos hiba okát/orvoslását már ti tudjátok
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
Gloob
addikt
Esetleg, ha valakit érdekel, tölthető a mai frissítés a MIUI multiból. Verzió: 3.10.25 [link] Ha valaki használja, akkor OTA-n is frissíthet.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
-
Pszihonaranc
senior tag
Ha már lejárt a 24 hónap garancia, de még van a my.samsungos +2 hónap az érvényes ugyanúgy mindenre mint a 24 hónap, vagy valami korlátozott garancia?
Például beégett kijelzőt cserélnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs