Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz hcs57 #27358 üzenetére

    az ota frissítés nem tud mindent ellenőrizni, csak gyári rendszeren tudják/akarják tesztelni, de manapság az emberek jelentős hányada módosítja valamilyen szinten a rendszert, illetve olyan alkalmazásokat húz fel, amik gyökeresen épülnek a rendszerre, így nem a gyártó sara, ha eltérő kernel...stb alatt nem okés teljesen a frissítés.
    az ota frissítés amúgy sem a legjobb módszer, de az utána elkövetett gyári nullázással legalább van rá esély, hogy nem lesz nagy gubanc, illetve eltűnik sok szemét.
    sokszor leírom, hogy nem feltétlenül szeret mindenki minden frissítés előtt és után nullázni, de akkor sajnos marad a kompromisszum, hogy adódhatnak hibák, mivel a frissítés nem tud teljesen érvényesülni a belakott - és esetlegesen módosított - rendszeren.
    én azt szoktam javasolni, hogy bármennyire is kényelmetlen, kezdje úgy az ember a frissítést, hogy előtte és majd utána is nullázza teljesen a rendszert, bár így újra belakandó, viszont nagyon sok hibalehetőség kizárva, és a tapasztalatok alapján a nem nullázók nagyobb része utólag kénytelen mégis elvégezni a nullázást, mert problémák merünek fel, és akkor már érdemesebb eleve úgy kezdeni, legalább nem kell kétszer fáradni!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák