- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Azt belehet vhogyan állítani, hogy adatforgalomnál egyéni intervellum legyen megadva?
Tehát mobilhálózat adatforgalmánál mindig elsejétől hó végéig van az intervallum, viszont wifis adatforgalomnál hol hónap közepétől, hol hónap elejétől mutatja az intervallumot.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
klevente
tag
HOPPÁHOPPÁHOPPÁHOPPÁHOPPÁHOPPÁHOPPÁHOPPÁHOPPÁHOPPÁ!!!!!!
[link]
Talán közel a vég??????!!!?? -
TheBomberman
tag
HUTCHDB és kungzi
Köszi a válaszokat! Nem hogy nem megy vissza (bár nemtudom ez alatt mit értesz), csak úgy mondanám kisebb a felület, ahol érzékeli az érintést. Van rá gari, de hogy utánaolvastam írták páran, hogy egy firmware update segíthet a dolgon. Ha van ilyen lehetőség (mint ahogyan a kamera firmwaret is lehet), akkor azt melyik kóddal tudom elérni?
(gari van rá, de nem akarok rá várni, mert szükségem van rá vizsgaidőszakban... if you know what I mean )
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
-
[DE2JAY]
senior tag
ooojejejjeeee
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
zoleeno1
veterán
válasz klevente #1765 üzenetére
vééégre, ideje már mondjuk én teljesen jól elvagyok a leak-kel is, de azért a hivatalos mégis csak hivatalos.
"ofc there might be a slight delay due to last minutes bugs ironing but as i said month or so ago Samsung is very desperate to update as many devices as posible to JB before xmass - happy customer means returning customer" - ott a pont, az uccsó mondatban
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
Weeman1
veterán
Felraktam az Asnet Miui 2.12.7-et.
A témázgatást jól elcseszték sajna.Xiaomi 11T Pro
-
klevente
tag
Ha van itt egy ember aki tud superverda87-ül, az mondja már meg mi az a botkép?
-
kungzi
veterán
válasz laszlolczka #1781 üzenetére
ez egy forráskód, nem egy rom
ebből majd csinálnak romot nem sokára, de szerintem holnap már lesz hong-kongi verzió, amiből lesz független változat multi csc-vel
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
Vajon miben lesz más a hivatalos,mint a leak?
-
Nimda
addikt
Hogy kell majd feltenni leakre?...wipe nélkül mehet majd?
-
dancimanci07
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy:
Van egy samsung galaxy s2-es telefonom, 4.0.3-as ICS-el. Ezt szeretném frissíteni jelly bean-re, úgy, hogy a garancia megmaradjon(még van nem egészen 2 év). Olvastam, hogy, s miképp kell megcsinálni, ez nem okozna problémát. Az lenne a kérdésem, hogy a biztonsági mentést hogy tudnám megtenni a névjegyeknél, az smseknél, esetleg, hogy a programok is megmaradjanak, minden, ami a telefon memóriájában található, illetvve erre van-e lehetőség, alternatíva. Ezzel a művelettel nem vesztem el a garanciát? Tmobile-os a készülék, így mindig a beállítások, névjegy, szoftver frissítését ellenőriztem, de az ics után már nem ajánlott fel új update-et. Itt, avagy emailban fogadok tanácsokat, észrevételeket, hogy s miképp, mi a metódusa ennek az eljárásnak! Várom válaszotokat! Előre is nagyon szépen köszönöm!
Dani
-
klevente
tag
Csinálunk egy kinek mióta van meg az s2 "szavazást"? Nekem 2011. június 6. a körül lett meg
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest