-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eengir
tag
válasz charlie1975 #19894 üzenetére
Itt keresgelj. De javaslom, hogy ne odinosat szedj le, hanem amit recoverybol tudsz feltenni (zip). De itt talalsz odinosat is.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
aokp_i9100_jb-mr1_milestone-1 van fent jelenleg a telómon.
Korábban pedig az eggyel korábbi verzió volt fent: aokp_i9100_jb-mr1_build-6
Nem tudom, hogy a rom frissítésnek köszönhetően-e de mostanság, amikor feloldom a telefont, akkor mindig aktiválódik a GPS és próbálja meghatározni a helyet. Ami sikerül is, tehát nem ragad be hosszú időre.
A probléma ezzel csak az, hogy korábban nem csinált ilyet, gyakorlatilag csak akkor használta a GPS-t, ha tényleg szükség volt rá, pl. Google térkép, Endomondo stb.
A kérdésem: mitől lehet ez, hogy állandóan próbálja a helyzetet meghatározni, illetve mivel lehetne a folyamat aktivitását csökkenteni? (tehát csak tényleg akkor keressen, amikor valóban szükség van rá, ne mindig amikor feloldom a képernyőt)Segítséget előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
-
beast27
senior tag
-
eengir
tag
válasz charlie1975 #19903 üzenetére
Semmi baj nincs vele, csak a zip verzioval egyből rootolva lesz a telo és még sárga háromszög sem lesz. Plusz egyszerűen feltehető gyari recoverybol is.
-
havri1
félisten
-
bodoman
tag
Én ilyet [link] használok az elejétől, és csak ajánlani tudom. Ez a kemény verzió, véd rendesen és csak hagyafasznyival lesz vastagabb. Van hasonló szilikon-kemény 2 részes verzió is, na azzal dobálhatod is, viszont kétszer vastagabb lesz.
-
beast27
senior tag
Tudom hogy noob kérdés de a modem az a csc, phone vagy a pda?
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
bodoman
tag
válasz TayRol #19921 üzenetére
Ilyen selymes kemény műanyag. Azt ne kérdezd, hogy polimicsoda. Nagyon jó a kézbe fogni és rendesen rácuppan a telefonra, kicsit sem mozog, vagy ilyesmi.
Fóliát nem adtak hozzá, de én azt amúgy is bojkottálom.
Amúgy úgy van kialakítva, hogy háton védi a kamerát, mert nem lóg ki.
Arcal lerakva, meg védi a kijelzőt, mert egy kicsit túl lóg, pont ezért.
Persze a zsebkarcoktól nem védi a kijelzőt.[ Szerkesztve ]
-
beast27
senior tag
A modemet ki lehet menteni valahogy a telefonról?
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
Motion_Blur
félisten
Én 2 napig bírtam elviselni rajta a fóliát, akkorát ront a felhasználói élményen hogy nem bírtam elviselni tovább. Igaz ez egy matt fólia volt, van egy fényes is, az talán kevésbé rontja el a képet. De alapvetően én se vagyok a fólia híve..
Gyári, barna színű bőrtokot használok hozzá.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
TayRol
nagyúr
válasz Motion_Blur #19925 üzenetére
eddig sosem zavart a fólia, sőt, inkább az ha nem volt. de ez az én defektem.
dobsz egy képet arról a tokról ha megkérlek? nem valószínű hogy olyat vennék de ki tudja.
-
havri1
félisten
válasz bodoman #19926 üzenetére
Az a baj, hogy a hónapok/évek alatt, bármi megtörténhet, önhibádon kívül is.
Én is nagyon vigyázok a telefonjaimra, de pl S2-re is már esett rá egy kis csavar a polcról, pont az asztalon fekvő telefon kijelzőjére. 3 kis pötty lett rajta, de szerencsére csak a fólián. 299 ft volt a fólia, és semmit nem venni észre belőle, tényleg mintha nem is lenne rajta.
Ki kell fogni a jót, nagyon sok szar van a piacon sajnos!havri
-
csenor
senior tag
Nekem van egy eladó Case-Mate!
-
TayRol
nagyúr
-
havri1
félisten
-
beast27
senior tag
válasz TayRol #19930 üzenetére
Nekem is van olyan tokom van a telefonon és csak azért cserélem le mert ahogy havri is írja bármi megtörténhet. Amúgy az Otterbox-ot tudom ajánlani mindenkinek mert a hülye haverom vett egyet (iphone 4-re) és kitalálta hogy akkor ő most létesíteni mennyire véd a tok, kimentünk legközelebb lévő parkba ahol egy nagy füves terület van és a hülye gyerek elhajitotta a telefont jó 50 méterre és semmi baja nem lett a telefonnak
-
nfsu17
veterán
válasz havri1 #19936 üzenetére
nekem ilyen van.
8 hónap után vettem rá.
nagy szükségem nem volt rá, mert így sincs egy karc sem rajta, csak nyáron zsebben, izzadt kézzel már lehet kicsúszna e nélkül, meg amúgy is száraz a kezem és sokat csúszkál a kezemben tok nélkül ha kamerázom.
élőben azért valamivel jobban néz ki, mint a képenitt már jobban néz ki
[ Szerkesztve ]
-
sbalu1
senior tag
Nekem TPU S-Line szilikon tokom és GreenGo lenyitható bőr tokom is van, de leginkább a GreenGo-ót használom.A szilikon tok letakarja a króm keretet, félek, hogy egy idő után lekoptatná.
-
kano
nagyúr
Kékbreki JB-je? Nem 28-a van?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
logarithm
őstag
Szeretnék egy full repartos tisztítást, az a kérdésem melyik rommal ajánlott?
Mivel nem voltam még régen ebben a topikban GB korszakban, de próbáltam minél jobban vissza ásni.Erre jutottam, hogy ezzel a rommal I9100XWKK5, egy full repart jót tesz, egy megerősítést kérnék köszi
[ Szerkesztve ]
-
Csatsa
tag
válasz GrooveHero #19853 üzenetére
Szia!
Frissítettem odinnal a feleségem telefonját 4.1.2-re és tökéletesen működik, ez hasonló program mint az én telefonomnál a flashtool.
Köszönöm szépen a segítséget[ Szerkesztve ]
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, vodafoneos s2 re mikor jön jb ?
-
GrooveHero
addikt
válasz Caaabi #19946 üzenetére
Még a függetlenre sem jött ki, pedig elvileg ma jön ki. A szolgáltató függőkre mindig később jön, kb 2063 januárjában valamikor
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Caaabi
senior tag
válasz GrooveHero #19947 üzenetére
Akkor ugyanaz van mint ami anno az ICS nél volt
-
-
ntomi0730
senior tag
válasz Motion_Blur #19933 üzenetére
Hol lehet ezt megvenni, mert a samsung oldalán sem látom? Tudsz segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest