- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
mizu
aktív tag
válasz Rotate #28547 üzenetére
Meg nem mondom hol láttam, de XDA-n javasolták - de szigorúan root jog megszerzése érdekében! Kicsit olyan érzésem van, mintha bizonygatnom kellene, hogy valóban helyesen jártam-e el, de az iménti eszmefuttatásomat azért írtam le, mert a nokiaprogramos csóka is cselekedhetett eszerint. Közben keresgélek, hátha ráakadok arra az infóra. Bár igazából lényegtelen.
▫️ PH! FAN ▫️
-
törölt tag
válasz #59816064 #28216 üzenetére
Én már teljesen összezavaraodtam ebbe a romolásba
Holnap veszek telefont, erre valaki tudna válaszolni? -
-
Peti N95
aktív tag
Help! Asszem kinyírtam az asszony s2-jét! Titanium backuppal akartam törölni a Maps térképet, mert az neki nem kell, a telefon újraindult, kiírta hogy S2, és utána csak villog halványan a kijelző!
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
maki12
senior tag
válasz #59816064 #28555 üzenetére
Ha holnap veszel telót miért már ma kondolkozol azon,hogy mit rakj fel holnap??
Egyébként szvsz addig használd gyárin,ameddig nincs vele semmi bajod...Ha nagyobb hibába ütközöl,és korlátoltnak érzed magad a gyárin,na akkor rommolj!Nálam ez 2 hónap volt...Peti N95 Rendszeralkalmazás,ügyes vagy.
[ Szerkesztve ]
HTC U11 & Nikon D5300
-
-
Muffi
aktív tag
Amugy Salman rom jóó? ....stabil amugy...? elég sokak felrakjáák..de háát nemtom..nekem most téll egy stabil..aránylag "szép témáju" Rom kéne..://
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
Peti N95
aktív tag
válasz bajusz66 #28575 üzenetére
Ok, reggel nekiállok! Köszi!
Csak az a bajom, hogy az első oldalon nem látok olyat, hogy mi a teendő, ha megdöglesztettem a telefont, és a Recovery sem jön be! Most akkor hol kezdjem?[ Szerkesztve ]
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
PaFec
aktív tag
sziasztok!
S2 mellé keresek 3-5" körüli telefont. Most a nexus-al szemezek. Mit szóltok hozzá? Esetleg más ajánlás?
PaFec
-
pestibenji
senior tag
nem tudom volt-e már, de gondoltam megosztom, nehogy valakinek gondja legyen belőle:
"Don't flash LQ5 with the 8g pit file, a lot of people bricked their devices while trying to wipe & restore from cwm."
-
Rotate
veterán
válasz pestibenji #28578 üzenetére
2 napja ettől zeng a topic
-
nggabi
félisten
válasz pestibenji #28578 üzenetére
alig párszor
egyébként a nóton valahogy megoldották a hibát a kernelekben... ill. ha jól tudom az új rom már nem tartalmazza...
'- MMC_CAP_ERASE removed for safe wipes'
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
frigoo
aktív tag
Sziasztok!
Az S3-as időjárásvidgetját keresem már egy ideje, de nem találom. Valaki fel tudná tölteni, vagy linkelni az apk-t? Wanam 12.2 ICS Blue themed-re tenném. Az sem baj, ha magyar nyelvű. Köszönöm előre is.
-
Muffi
aktív tag
vááá halljáátok...leakartam szedni az Lq5-őt (deodexes) a bizt kedvéért feltettem a rom manager prot h legyen recovery...oké flasheltem is de mikor recoverybe akarom rakni akkor csk az az alap dolgok vannak fenn..pl fact reset wipe dalvich cache...se olyan h backup/restore se h intall from sd card... ez mitől van? :SSS vhogy előkéne csalogatni a CWM-et!! segítség pls!
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
Arcanis
aktív tag
válasz dancsuri #28549 üzenetére
(#28478) dancsuri: Örülök, hogy megy az AllShare
LQ5-ből itt a ClockPackage (szokásos módon system/app-ba)
Valamint a szükséges hanganyagok (system-be megy ez is, pontosabban a system/media/audio mappán belül az alarms és ui mappákba - ahogy kicsomagolás után vannak)(#28586) Muffi FONTOS
Pont arról van szó, hogy LQ5 alatt ne virtuózkodj a CWM-mel, mert amint wipe-olsz, annyi a telefonnak!
Angolul:
And now here's how to avoid LQ5 brick :
-DO NOT flash LQ5 firmware
-If on LQ5 firmware, keep away from LQ5 kernel (ex: use siyah kernel)
-Use "eMMC Brickbug Check" app to verify whether you have the bug or not
-Backup your apps (titanium backup) and backup all (cwm) and copy all data from internal sdcard
-DO NOT wipe any partition or data
-Flash any official stock firmware in download mode via odin (do not use mobile odin)
-Do not get tempted again by any leaked firmware !!!Magyarul: Tegyél fel akármilyen gyári ICS-t (Odinnal, NEM mobile odinnal) és utána trükközz CWM-mel! (Szerintem)
De olvasd el ezt itt!
[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
válasz frigoo #28583 üzenetére
[APP] S-Voice and ALL I9300 goodies Itt lentebb van egy résznél az Accuweather widget
[APPS] AccuweatherWidget SGSIII Itt is van valami
SGIII "Real accu weather signed" Meg itt is, de ez Ace-re van.
Egyiket sem próbáltam, de valamelyik csak jó lesz (Azt írták, hogy csak az S3-ról portolt tw launcherben megy ez az új accuweather widget)
-
Arcanis
aktív tag
válasz Arcanis #28589 üzenetére
De leginkább ezzel érdemes próbálkozni [[PORTED]TouchwizUX from Galaxy S3]
A download szekcióban vannak az alap widgetek (Agenda, Calendar, GS3Accuweather) -
Muffi
aktív tag
áááá könyörgök vki linkelje be nekem az alap romot..a gyárit pls... amit odinnal kell felrakni.. a pda a phone a pit stb fájlokat lééci.. mert most semmisem működik..:SSS vagyis működik LQ5 csak nem akarom azt....és recoveryből nem engedi feltenni a másik/többi romomat!!! :'(((
-
Arcanis
aktív tag
válasz Rotate #28591 üzenetére
Én is imádom, nem is fogok váltani szerintem (hónapokig), csak látod van itt pár kolléga aki nem nyugszik amíg LQ5 alatt cwm-ből fel nem pattint egy olyan zipet, aminek az updater-scriptjében szerepel egy jó kis wipe
Muffi: ha tényleg váltani szeretnél, akkor http://www.sammobile.com/-ról tölts egy régebbi gyári ICS-t, majd arra rakj egy hozzá való CF root kernelt, majd utána jöhet CWM-ben a kívánt rom visszaállítása. Szerintem. (Persze javítsatok ki!)
De mint már mondtuk többen is, nagyon király az LQ5! Nem szeretnél barátkozni vele?[ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
A checker szerint insane chipem van, de mégsem lett brick a wipeoktól. Érdekes ez az elmélet.
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
Muffi
aktív tag
válasz Arcanis #28594 üzenetére
öhm..háát nemtom..LQ5-el semmi bajom nincs amugy..csk annyi hogy nemtom visszaállítani se a régi romjaimat..se ujat feltenni...megvan halva a telom...csak download modban indul el :'((( ezéért kértem olyan fájlokat amit odinba kell betallozni
-
XP NINJA
őstag
nekem is S3 styleban van most
-
Arcanis
aktív tag
válasz Arcanis #28590 üzenetére
Na megnéztem ezt az S3 accuweather widgetet - marha szép, meg jó, de tényleg csak a TouchWizUX alatt látszik a widget fiókban, de az meg ugye fix 4x4-es griddel rendelkező launcher tehát nálam kuka az egész :|
Működni viszont működik, látványos az az animáció amikor vált a beállított helyek között a widget.XP NINJA: Mi? Merre?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest