Aktív témák
-
lajki7
senior tag
Srácok kérlek valaki érthetően magyarázza már el nekem hogy EZT hogy tudom felrakni ?? Nem értem sajnos,mert még hasonlot nem csináltam csak romoltam system mappa hol van vagy ilyesmi Köszi skacok
u.i.: Mintha valami debil fasznak mondanátok,kb ide is jöhet ugy
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
pzstm
titán
válasz lajki7 #28901 üzenetére
letölt zip fájl, aztán CWM-ből install zip from sdcard és tádám.
Wipe cache és dalvik nem árt előtte/utána
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Land
veterán
PowerAmp-on hallgatok épp zenét gyári fülessel. Hát mit mindjak elég gyér... Alcatel 995 is jobban szólt. Ennyire vacak lenne a gyári füles?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
dancsuri
veterán
válasz Peti N95 #28907 üzenetére
gondolom amit találtál EFSbackup mappát abban van (vagy vannak) .gz kiterjesztésü fájl ezt kitömörítva kapod a .tar fájlt amit Odin ismer (nálam rengeteg van mert a főzött romok többsége felrakás elött csinál EFS mentést, de némelyik üres)
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
rauley
tag
válasz kecsetihunor #28812 üzenetére
Nekem Resurrection alatt voltaz egyik legjobb a gps jel,és nagyon gyorsan rákapcsoldott.
Sőt ott is 2-3 műholddal többet talált,ahol más romok csak 1-et.
Nagyon jó rom,szép is,az egyetlen nem tetsző dolog az akkuidő volt benne.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
C.Brigante
veterán
Csak irányjelzőként mondom azoknak, akik félnek a resetes dolgoktól lq5 alatt. Miután feltettem első körben a romot, majd az első cf root-ot rá, utána a telefon meggajdult! (mert ugye ez a root szar volt, no camera stb.) Ezt követően kapott egy kódos resetet, majd újra vissza az lq5! nem volt gondom vele, hibátlan ezek után is! Ez is egy egyedi példa, lehet másnál ezután már kuka van!
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
pzstm
titán
válasz Peti N95 #28913 üzenetére
Csak tudnám mi a fenének jártatom a számat....
(Ezt gépre kell feltelepíteni emlékeim szerint)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Muffi
aktív tag
Helo!
Egy hatalmas kérésem lenne.. hogy a gyári romot most leszedtem...odinnal elisakartam indítani de FAILT írt ki..:S meg mostmár megint nem ismeri fel a gépem..:@ szóval az a nagy kérésem/kérdésem hogy az alap gyári romból van olyan fajta amit CWM-ből feltudnék rakni???
[ Szerkesztve ]
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
Arcanis
aktív tag
válasz lajki7 #28926 üzenetére
Ha EZT akarod felrakni akkor:
1. letöltöd a zipet,
2. kicsomagolod,
3. lesz két mappád, egy "app" mappa (benne 4 db "apk" fájl)
4. meg egy "lib" mappa (benne 1 db "so" fájl)
5. az aktuális fájlkezelődben bekapcsolod a root mappa láthatóságát (es file explorerben ez az "up to root" opció)
6. majd a root jogot és a system partició írását (es file explorerben: root explorer és mount system as writable)
7. ezután el tudsz navigálni a saját telefonod "system/app" mappájába, ahova a 4 apk-t berakod
8. majd elnavigálsz a "system/lib" mappába ahova az egyetlen .so-t berakod
9. a berakott fájlok jogosultságait (es file explorerben hosszan nyomod a fájlt, majd properties) "rw-r--r--" -re állítod (ezt 5-ször teszed meg, mert 5 fájl van ugye)
10. reboot, és már van TW launcherKonkrétan a linkelt hsznél levő zip NEM cwm-ből flashelhető (nincs updater script benne!)
-
gofry
senior tag
Sziasztok!
Felment az LQ5, bár kezdő samsungos vagyok...szerencsére a desire-ös 2 évből volt tapasztalat.
A következőt csináltam Először felraktam egy 3 fileos recovery package-t (KI3)
utána felraktam a KI4 gyári romot.
Majd az LQ5-öt I9100_FIX_emmc_EXT4.pit ezzel a pittel.
Egyelőre nagyon szépen elindult, nem akadt le.
A rootnak még utána olvasok.
Korábbi hangerő gomb forrasztós kérdésemre esetleg valaki? Köszi
p.s.: sim és memó kártya sem volt a telefonban a frissítés alatt.[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Régen ezt a Deodexed alapot használtam. Itt van XDA - n is : [ [ROM][ICS 4.0.4][08/07][XXLQ5]Light by TugaPower]
Changelog :
Base Firmware: I9100XXLQ5 (4.0.4)
Region: Europe
Country Open Europe
Carrier: Unbranded
Build Date: 28 June 2012
Modem: XXLQ5
CSC: OXALQ5
Change List: 753921Shame on you Samsung for the pit file and bad Kernel !
Na erre rádolgozok sztem
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest