Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • bteebi

  veterán

  válasz Dare2Live #18 üzenetére

  Nyilván jól izolál egy agybadugós füles, de azért egy fejhallgató se feltétlenül rossz, meg amúgy is, ott az ANC. :) (Mondjuk talán azt se mindenki bírja, illetve lehet idővel zavaró.)

  Nekem a mélyekkel volt bajom, de brutál módon. Mindegyik nagyon szar, steril volt. Kézzel is dugdostam az agyamba, mondván tutira csak a pozíciójuk rossz, de sokkal jobb úgyse lett. Persze ezek már régebbi sztorik, nem annyira jó fülesekkel (habár volt köztük AKG is, bár alapabb modell), és egyáltalán nem zárom ki a user errort se (simán béna vagyok, vagy ortopéd a fülem :DDD, de igazából egyiket se hinném).

  A kis méret valóban nagyon kényelmessé teszi a füleseket, pláne az ilyeneket, de ha megyek valahová, akkor tipikusan van nálam/rajtam táska, abba meg azért elfér egy hordozható/összehajtható fejhallgató is (néha mondjuk kicsit kényelmetlenül). Oké, a HD650-emmel nem mennék utcára semmi szín alatt :DDD, de azért egy hordozható fejes nem olyan vérmesen nagy. Ha meg a fejemen van... igazából nem szeretném, hogy akármi is olyan közel kerülhessen hozzám, hogy beleakadhasson.

  A fülesek viszont kanóc nélkül annyira aprók, hogy brutál könnyű lehet elhagyni őket. Amíg csak 3-5 ezerbe kerülnek/tek, addig ez még bele is fér, és bár ismerten csak egyet hagytam el (annál spec. relatíve gyorsan észre is vettem, hogy elhagytam, mégse találtam már meg), de egy ilyennél azért már sokkal inkább izgulnék. Egy fejhallgatót sokkal nehezebb elveszíteni, és talán kevésbé sérülékenyek is.

  Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.

Új hozzászólás Aktív témák