- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Galaxy Ace S5830I/M/C
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Most egy kicsit más jellegű gondom van, sztetek mi lehet a baj?
Gyárilag független osztrák telóm van, egy éves kb.
Eddig T-Mobilos voltam, most számhordozás miatt Telenoros kártyát tettem bele, azóta nem lehet vele telefonálni. Teljes hálózati lefedettséget mutat, de ' A mobilhálózat nem elérhető".
Galaxy Toolbox-szal Network Unlock is megvolt, most azt írja ki a Device Info:
IMEI szám: blablabla,
Network Lock: NO,
SubNet Lock: NO,
SP Lock: NO,
CP Lock: NO,
Custom binary count: 1.Este cseréltem ki a kártyát, egész éjjel be volt kapcsolva a teló, most meg nem műxik.
Ja és másik telóban működik a SIM kártya!
[ Szerkesztve ]
-
davidunited
tag
-
agy73p
senior tag
Na, most feltettem újra az Ace 4.2.2.-t.
Most lehet hívást kezdeményezni, és működik minden.Ne haragudjatok, ha vkit untatok ezzel, kicsit azért is teszem, hogy később visszaolvasva tudjam a miérteket. Mert már annyit kevertem ezzel a telóval, hogy néha nem tudom, mit-merre-meddig csináltam.
-
fRooStzzZ
senior tag
Akkor en is rakerdezek, hogy aki 4.2.2.-t hasznalja, mondjon mar rola par szot..
Stabil? Lehet hasznalni mindennapos hasznalatra? A telefon meg most sem az enyem,
Akkuido hogyan valtozik vele? Modem resz / terero akarmi jobb lett rajta, illetve romlott?
Folyamatossaggal sincs semmi gubanc?
Azert is kerdezem, mert tobb app ker 4,0 feletti driodot, es hatha akkor felcsapnam haver telefonjara ezt a 4.2.2.-t
A stabilitas azert is lenne fontos, mivel (uzletvezeto) nem art, ha elerik napkozben, es nem csak random kikapcsolna, lefagyna magatol a telo.A valaszokat koszi.
agy73p.. Nem lehet, hogy az emei-ed maszott el, azert nem lepett fel a halozatra, es mikor vissza kapta a gyari rom-ot, akkor vissza allt az is?
legkozelebb ha ilyen van, en megneznem azt is, mutat valami kulonbseget az eredetihez kepest.[ Szerkesztve ]
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz quailstorm #2759 üzenetére
Akkor melyiket ajanlod??
Vagy amit elobb irtam, illetve linkelt itt a kollega, az jo lehet?
S1-S3 illetve note2 amik nekem vannak / voltak, azokra ahogy elneztem valamivel konnyebb talalni rom-ot. -
-
morrisx79
tag
válasz davidunited #2752 üzenetére
Annyi, hogy a cm7 kamerája nem müxik, de van rá fix... de az is részleges, mivel fényképezés után becsíkozódik a képernyő. A kép elkészül, nincs vele semmi baj, csak amit az előbb említettem.
-
agy73p
senior tag
válasz fRooStzzZ #2758 üzenetére
Köszi, én is arra tippelek, hogy azzal volt a gond. Utána olvastam, lehet ilyen, hogy a gyári rommal visszajön az IMEI. Ami fura volt az az , hogy továbbra is elfogadta a T-mobilos kártyákat, csak a Telenort nem. Leinformáltam a telót a Telenornál, megmondták a 20/2000000-es számon, hogy nincs letiltva náluk ez az IMEI számú készülék.
Egyetlen egy problémát látok csak, és beugrott, h a múltkor is ez volt a gondom: a beállításoknál a hívás (com.android.phone) minden alkalommal összeomlik, ahányszor csak rákattintok.
Nektek is így megy?[ Szerkesztve ]
-
davidunited
tag
Hali! Valaki elmondaná nekem h h kell teljes mentést csinálni?
Szeretném lecserélni a mostan rom-ot (MindCr2.7) valami másra.... de szeretnék a teló mostani állapotáról teljes mentést csinálni h ha kell vissza tudjam a későbbiekben állítani!!!!!!!mivel elégedett vagyok vele csak furdal a kíváncsiság h más rom-ok pl milyenek lehetnek.....de ha mégsem jönne be akkor ezt vissza tudjam rakni mindenféle erőfeszítés nélkül... előre is Köszönöm!!!Agy73p(I)(B)Milyen a 4.2.2 eddig bevállt?(/B)(/I)
A nemleges vàlasz is vàlasz...
-
w.miki
veterán
Ismerősömnek van s5830i Samsung Galaxy Ace telefonja, gyári ROM-mal.
De valamit elállított mert most Wifi-n nem megy a böngészés.
Eddig jó volt, most is rákapcsolódik a Wifi-re a telefon.
De amikor elindul a böngésző, az már 1 oldalt se hoz be.
Próbáltok az előzmények/adatok törlését, gyári adatok visszaállítását, a teljes telefon resetelését, de semmi.Szerintetek mi lehet a baj?
Mit kell még beállítani a böngészéshez?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
agy73p
senior tag
válasz davidunited #2765 üzenetére
Egyes hsz-ben ClockWorkRec5830i.zipet felteszed, belépsz a Backup and restore beálításokhoz és ott kb 3-5 perc alatt csinál egy biztonsági mentést. Romtól és adataidtól függően 4-700 MB lesz!
Vigyázat! A felcsatolt sd kártya ext beállításokat nem menti el. Tehát újra kell majd csatolni és valszeg telepíteni mindent, ami az sd kártyán volt apk.[ Szerkesztve ]
-
agy73p
senior tag
Ja, a kérdésre nem válaszoltam:
A múltkor felületes voltam (CM7.2 után) és csalódott ezzel a rommal kapcsolatban, mert 4.2.2.-t írtak, és ahhoz nem sok köze van, és több apk angol nyelven fut (kamera is), de mindenképpen a leggyorsabb stock rom, így néhány nap után azt gondolom. Nem volt vele semmi probléma az említett hívás beállítási összeomlásoktól eltekintve. Link2SDvel linkelem az appokat az ext2re. Most más kernelt nem merek feltenni egyelőre, mert a múltkor is ott kezdődött a probléma, nem akarok egy időre nyűgöt. :-) -
kraftwerkfan
tag
Én ezt a 4.2.2-t felraktam. Play folyton összeomlott, nem volt töltöttségjelző, pin kód beütésnél nem írta a *-ot, aztán 5 mp múlva már be is állt a rendszer úgy, hogy csak akkor vettem észre, hogy nem vagyok fenn a hálón, miután próbáltam hívni... szóval szerintem gáz. Én lekaptam egy nap után.
Apple
-
agy73p
senior tag
válasz kraftwerkfan #2769 üzenetére
Az akku ikon helyére kattintva előjön a ávlasztató ikonok listája.
Elsőre én is kidobtam, aztán a többiek írták, hogy jó, megpróbáltam még1x, így most elég jók a benyomásaim.
Sztem a tiednél a kulcs a az előző rendszer nyomainak törlése, ahogy azt a srác a videón be is mutatja. Ha jól emléxem van ott system format is, tehát (nekem is gúvadt a szemem) érdemes lépésről lépésre csinálni a videó szerint.Mondjuk én pl tegnap a LauncherS3-at a Link2SD-vel lejegeltem és csak a Zeam Launchert használtam, hipergyors
-
agy73p
senior tag
válasz davidunited #2772 üzenetére
Újra kell majd csatolni és azt hiszem, h újra kell telepíteni az alkalmazásokat is, amik az ext2-n vannak.
-
agy73p
senior tag
"...Ja, és kilőttem a Holo Lockert, pedig nagyon szép és jó is lenne, de a beépített
slider sztema legjobb. Mondom, sztem."
Ennél a romnál a Beállításoknál - > Rom settings -> Menu Unlock (pipa) -> Disable Unlock Slider (pipa) megoldást próbáltátok már? Nem kell a képernyőn húzni az ujjad, elég a megérinteni a MENÜ-t. -
agy73p
senior tag
válasz davidunited #2774 üzenetére
Szóra sem érdemes.
Majd írd meg, h mire jutottál. -
balazsgabi
csendes tag
Üdv Mindenkinek,
Sikeresen téglásítottam egy S5830i telót. Mivel új vagyok és nem nagyon értem ezt a gyűjtő topicos formát - a téglásított, tégla szavakra nem találtam topicot - így először azt kérdezném jó helyen járok-e ha "vissza szeretném hozni az életbe" és ehhez kérnék útmutatást?
előre is kössz
aláírtam
-
quailstorm
nagyúr
válasz balazsgabi #2777 üzenetére
Összefoglaló, alapok eleje kell neked.
Tulajdonképp azért született a topic mert sikeresen acenek néztem az első ilyen darabok egyikét, aztán kisebb probléma akadt, mint pl nem bootolt. Szal jó helyen jársz. -
balazsgabi
csendes tag
válasz quailstorm #2778 üzenetére
Szia,
Kössz a gyors reakciót!
Akkor a problémám röviden:
Eddig egy ACe és egy Mini2-t "tettem jobbá, használhatóbbá" custom rommal, így nincs nagy - mondhatni semmi - gyakorlatom. Ennek ellenére megpróbálkoztam a nejem ACE2-jével. Mint kiderült sikertelenül. Megpróbálom a lépéseket leírni:
0. nem készítttem backup-ot
1. felmásoltam az Sd-re az update.zip-et, a CWMrecoveryt és a kiválasztott romot (aroma) az update futtatása után ugyan létrejött a superuser mint app, de gyanús volt, hogy nem láttam a bal felső sarokban a kis kék 3szöget.
2. az xda oldalán (ahonnan az AROMA-t leszedtem) elolvastam milyen sorrendeben mit kell tenni.
Utlólag visszagondolva lehet, hogy itt szúrtam el, mivel nem a CWM-ből törölgettem a cacheé-t és társait. De erre már nem emlékszem pontosan) majd futtattam magát a rom-ot. Ennek grafikus telepítője van, így csak a next-next maradt hátra. A successfully üzenet már gyanús volt, mert rögtön az elfogadó next után ki is írta (tehát egy másodperc alatt "települt"
3. reboot, majd azt tapasztaltam, hogy maradt minden a régiben.
4. ismét recovery majd ismét az aroma futtatása, eredmény ugyanaz.
5. ekkor kétségbesetten elkezdtem swype-olgatni
6. net túrása és "minden kipróbáltam amit találtam". kb 10 órát küzdöttem vele, mikor beláttam, hogy ez nem jött össze.Az odin-nal megpróbáltam egy stock-ot visszatenni de ez is sikertelenül járt. Amint recoverybe léptem az odin nem látta a készüléket. csak a normál boot után, itt viszont egyből 2 porton is. Azaz egymás után megjelölte (sárga) a com:0 és a com:1en is. Látszólag elindult a telepítés, de egy idő után beállt és semmi nem történik. Az akksi ki, másik kábel, másik port megvolt.
Normál bootnál csak a feliratig jut el. Recovery ben meg csak a reboot és az sd mount működik, illetve a zipeket elkezdi futtatni, de Error can't read /cache majd Error Can't mount /cache üzenettel leáll.
Asszem mindent leírtam, a segítséged előre is köszönöm!
aláírtam
-
agy73p
senior tag
válasz balazsgabi #2779 üzenetére
Vagy sötét a képernyő és nem mutat semmit?
Ha most tudsz vele foglalkozni, akkor tedd meg és segítünk lépésről-lépésre.[ Szerkesztve ]
-
agy73p
senior tag
Megtaláltam az ACE 4.2.2. rom "gyökerét", az SGS3-as romot.
Ezen - eddig - minden megfelően működik, alapból Rafael Baugis kernel van rajt, a hívás beállításai is működnek.Azért kerestem, mert nem tudtam az ACE 4.2.2 alá feltenni másik kernelt, kiütötte a billentyűzetet, és csak pontokat mutatott. Tegnap 20x Odinoztam, próbáltam egy csomó kernelt, de ez az SGS3 az eddigi csúcs nekem. Supersmooth :-)
Csak azt kellene megoldanom, hogy EXT4 partíciót fel tudjam kapcsolni.
Esetleg vki tud segíteni? -
hhatika
tag
mivel itt csak úgy "like"-olni nem lehet, így figyelmesen követem a tesztjeidet :-)
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
Haverom telefonján 2.3.6.-os S5830iXXMD1 ROM van, és 2.6.35.7. dpi@Dell179#1 Kernel
Wifi-re tud csatlakozni, legalábbis ezt írja, de aztán egyik böngésző sem tud behozni egyetlen oldalt sem.
Szerintetek ez ROM hiba?
Érdemes lenne másik ROMot rátenni? És melyiket?illetve... még garanciális a teló...
Észreveszik, a szervízben, ha a ROMhoz hozzányúltunk, aztán mégis javítaniuk kell?
Vagy inkább ne nyúljunk hozzá, adjuk be így a T-Mobilba, és pár hónap múlva visszakapjuk megjavítva?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
balazsgabi
csendes tag
Szia,
Elnézést, hogy eltűntem, de ez a hetem nagyon gáz. Szóval a download mode nem megy, csak a recovery. Ha a hangerő mínuszt nyomom ugyanúgy villan egyet a Samu felirat, majd újra és ott befagy (csak akksival tudom kikapcsolni)
valamint a recovery:
előre is kössz
szerk:
odin3mal már legalább hibaüzenetem van, ami kb 2 perc után, hogy kiírja
<ID:0/006>File analysis
<ID:0/006>Setup Connection..[ Szerkesztve ]
aláírtam
-
agy73p
senior tag
válasz balazsgabi #2786 üzenetére
Én azt hiszem, hogy még a logo előtt van a megoldás kulcsa.
Amikor kikapcsolt állapotban rányomsz a +/- + bekapcs gombra, hogy elindítsd a download módot, akkor nem teszi azt a képernyőt, amit belinkeltem, de a folyamatot elindítja. Úgyhogy mást már ne tegyél ezután, mint egyszer határozottan nyomd meg a felfelé gombot (tulajdonképpen vakon vagy), és aztán csatlakozz rá a gépre / Odinra.Még annyi, hogy én mindenképpen a 4 fájlos verziót javaslom, és azt a pit fájlt, ami itt az első hozzászólásban a képernyőn van.
Ha ez megvan, akkor akármennyit kínozod a telót, mindig vissza tudsz állni erre a verzióra, és biztonságban leszel.[ Szerkesztve ]
-
agy73p
senior tag
-
agy73p
senior tag
Volt 2 random újraindulás a V5-ös verzión. Utánanéztem:
" NOTE : If RAM High consumption still persist its OK as it won't reboot anymore! I have included Multitasking RAM Script which has more RAM Consumption but this doesn't mean you can't run apps or device will be slower! You have more multitasking but RAM
never goes up to 240 mbs! "Legújabb a 7.2-es verzió.
Feltettem, de nem tudom, h van-e olyan gyors, mint az 5-ös. Nem érzem olyan gyorsnak és finomnak. Bár van néhány szerethető változás is
[ Szerkesztve ]
-
balazsgabi
csendes tag
Köszönöm, hogy foglalkozol a problémámmal. Megpróbáltam ahogyan írtad de ez sem járt sikerrel. Az első villanás után nyomok egy Vol+up-ot de újra csak a samu felirat jelenik meg. (ha nem nyomok semmit akkor is)
Odinban - látja a készüléket - a SetupConnection után 2-3 perccel Operation Failed hibaüzenettel leáll
aláírtam
-
agy73p
senior tag
válasz balazsgabi #2790 üzenetére
Nem értem én ezt a villanást.
1. Vedd ki az akksit.
2. Indítsd a download módot.
3. Ne várj semmilyen villanást, fekete képernyőt kapsz, tedd rá az USB kábelre a telót. Nem látod Odinban a telót. (Odin3_3.07, ez való ehhez. Ha kell átküldöm cooperve_0623.pit fájllal együtt.)
4. Nyomj egy hangerő fel gombot.
5. Odinban ID: COM megjelenik (nekem kék színben) a port száma. De marad fekete a képernyő.
6. Indítsd el a betallózott fájlokat, pittel együtt.
Én is többször voltam már kétségbeesett helyzetben ezzel a telefonnal. Eddig mindig lett rá megoldás. ;-)[ Szerkesztve ]
-
horvii96
tag
Üdv.
tesómnak van egy Samsung Galaxy Ace GT-S5830i készüléke gyári GB 2.3.6 van rajt és szinte alig lehet rajt csinálni vmit mert annyira fagy, erre nem tudtok valami használható romot? -
agy73p
senior tag
válasz horvii96 #2792 üzenetére
De tudok.
Nem volt nekem (eddig(!) és 3-4 nap használat után is perfekt) jobb rom a telefonon, mint az SGS3, azaz később már TouchWiz-Resurrection V7.2, abból is a V.06 verzió.Végigpróbáltam 4.0-tól mindegyiket, 7.2-t is, de visszamentem a V.06-ra, mert a V.05 után még maradt elég gyors és sima, de a 7-es verziók már több, számomra negatívumot tartalmazott, mint fejlődést.
Ami jó lehet még, az a V.05 és hozzá egy Fly-On Mod script.
[ Szerkesztve ]
-
horvii96
tag
Ezen leirás alapján feltudom tenni?
[ Szerkesztve ]
-
balazsgabi
csendes tag
Akkor nekem nem megy a download mode.
az Odinom v3.04, a pit fájl ugyanaz (arról az oldalról szedtem le amit linkeltél) Home+Vol down egyidejű lenyomása mellett nyomvatartom a Power-t amíg be nem a jön 3 sor
Samsung
GALAXY Ace
GT-S5830iekkor kb 3másodpercre lesz fekete a képernyő, ezalatt nyomtam a Vol up majd Home (mint enter), de mielőtt befejeztem volna már megint ott volt a fenti 3 sor.
Kipróbáltam, hogy nem várom meg hanem egy pillanatara nyomva tartom mindhárom gombot, majd nyomok egy hangfel-t, leokézom a Home-mal, de mire a végére jutok már megint ott van a 3 sor.
Azért gondoltam, hogy nyomvatartom amíg nem történik valami, mert a recoveryt mode csak így jön elő, csak ott ugye nem a hangle, hanem a hangfel a harmadik játékos. Így viszont nem látj az Odin.
[ Szerkesztve ]
aláírtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest