- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
beci
őstag
válasz Viktor0610 #3750 üzenetére
Hát a sharp biztos,hogy minöséget készit...
Asszony is nyuzza,leejti sorozatosan,de no problem.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Noncsi
tag
Azóta megkérdeztem hogy miért mondta hogy a csúszkás telók jobbak. Azt mondta hogy tapasztalatai szerint - mivel javítással is foglalkozik - sokkal több probléma van a szétnyithatós telefonok szalagkábeljével, legalábbis sokan fordulnak hozzá ezzel a problémával mint a csúszkás mechanika esetében. Ezek persze csak az ő tapasztalatai...
[Szerkesztve] -
Ck.
addikt
A flipesekről még egy kis megkegyzés:
Nálunk otthon van egy Moto V50-es, júniusban lesz 4 éves.
Azt kell, hogy mondjam, még mindig tökéletes állapotban van mindene (a készenlítő idő persze már elég gyatra, még mindig a régi akksi van hozzá, nem lett új véve), az akksit leszámítva hasonló, mint újkorában.
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
-
Noncsi
tag
válasz Viktor0610 #3756 üzenetére
Két márkánál. De nem mondom el melyek azok, mert az vitát szülne.
-
MODERÁTOR
-
Noncsi
tag
Egyébként nyilván nagyobb a meghibásodási lehetőség szétnyithatós és csúsztathatós telefonok esetében. De nem érdekel
-
Cecus
csendes tag
Nekem E700 volt az előző, anyának E330, most neki E530 van. soha egyikkel sem volt semmi problémánk. Sztem egy ''nőcisebb'' dolog a kinyithatós mobil, a D600 amúgy is férfiasabb. A kinyithatósok nagy előnye még lányoknál: bedobod a ridikürbe, bármi hozzáér a kijelzője védve van. Ami számomra előnytelen, hogy nehézkes egy kézzel kezelni (arra ott a headsett, tudom). Ha mániákusan ügyelünk a fényképek, videók közötti minimális különbségekre, akkor mini DV kamera, és egy 50-e Ft-os digitális kamera célra vezetőbb. Nem meggyőzni akartalak, csak ez a szalagkábeles dolog hozzászólásra késztetett. Amúgy én is egy boldog D600 tulaj vagyok, nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
Mihaly
csendes tag
Lehet hogy hülyeséget kérdezek de hogy lehet kábelen keresztül a memóriakártyára másolni dolgokat?
-
S.J.M.
senior tag
Készítettem egy újabb hátteret sztem a telón egész jól néz ki.
[link]Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
-
AS
félisten
Az uj Samsungok már nem hibásodnak meg igy.
D600-rol még nem is hallotam csuszka hibát, d500-nál még volt egy pár ilyen dolog.
ugyan igy van ez a szétnyithatos telokal is.. Már jól birják.
És ez csak jobb. leszNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Noncsi
tag
Hangsúlyoztam is, hogy ezek a szalagkábeles dolgok az ő egyéni tapasztalatain nyugszanak. Tehát nem mondtam hogy ez általános... Nekem is volt már nem egy szétnyithatós telefonom, volt amelyikkel volt gond volt amelyikkel nem.
Nézegettem az E770-et is, nem rossz de még mindig a D600 tetszik. Lehet hogy nőcisebbek a szétnyithatós telefonok, de telefonok terén nincs szokványos nőcis ízlésem A kinyithatós telefonokkal az volt az egyik gondom, hogy egy kézzel nehézkes kinyitni, és sok esetben csak az egyik kezem használhattam.
Egyébként én nem szoktam bedobálni a telefonjaimat a táskámba, tokban tartottam eddig mindet. Én tényleg vigyázok a telefonjaimra.
A kamerás dologban igazad van, de nem is szándékozok nagy dolgokat rögzíteni telefonon, de ha már videót rögzít miért ne legyen jobb? Olyan telefont szeretnék venni amely hosszú távon kiszolgál és nem unom meg hamar.
[Szerkesztve] -
richies
senior tag
kicsit fura, hogy nem lehet saját mp3-at sms hangnak berakni...
Rozsomak of Power
-
Hudee
tag
Azt nem tudjátok, hogy mikor jön ki új szoft a telóra? Vagy létezik már rá hackelt szoftver?
Ha igen annak mi a verziószáma? -
beci
őstag
Szerintem 1 jopofa xp-s háttér. [link]
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
S.J.M.
senior tag
Hi!
Nem tudjátok hogyan lehet megcsinálni (ha meglehet egyáltalán) hogy a teló audió eszközként ismerje fel a gépet mint ahogy Bog is írta az E770-es tesztelésénél?
(Már ott is kérdeztem de nem kaptam rá választ.)Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
-
beci
őstag
Nekem is lenne 1 kérdésem:
Meglehet azt csinálni,hogy a pps-file-okat a tel folyamatosan játsza le?
És a hanggal ellátott pps-eknél a hangot is lejátsza?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
verser233
senior tag
EZT lessétek!!!!
Rákérdeztem az akksihibára az xxlgsm-nél, és most válaszoltak:
''A Samsung D600-as akksi hibával mi is találkoztunk. Elsőre szoftver hibára gyanakodtunk mi is, de aztán kiderült, hogy azért merülnek le a D600 készülékek olyan gyorsan mert mind a 4 hálózati norma be van kapcsolva a gyári beállítások szerint. (850/900/1800/1900 Mhz)Ezért a mobil mind a négy sávon folyamatosan keresi a mobil hálózatot ez viszont brutálisan gyengíti az akssit. (Akár 5-6 óra alatt lemerítheti.) A megoldás nagyon egyszerű a telefon Beállítások / Hálózati beállítások menüjében át kell állítani 900/1800 Mhz-es frekvencia tartományba a telefont.
''https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
Cecus
csendes tag
válasz verser233 #3786 üzenetére
Ha ez tényleg igaz, akkor nagyon sajnálom az előző verziójú szoftveremet, sokkal szebb képe volt. Most azonnal ráállítottam a négysávos üzemmódra, letesztelem ezt az állítást (a töltés közben kikapcsolásra nem merem - az előző szoftvernél erre fáztam rá), de ha ez beigazolódik, hogy tényleg ettől van az egész akksis, szoftveres mizéria, akkor ez ez nagyon kínos a Samsungnak. (Micsoda pénzek mozoghatnak a garancia fejében?)
-
Cecus
csendes tag
válasz Viktor0610 #3788 üzenetére
Egy kicsit sántít számomra a linkedben adott magyarázat, ugyanis tegyük fel, hogy az adott régi szoftverrel el mertem követni azt a ''szarvashibát'', hogy töltés közben ki-be kapcsolgatom és ezáltal nem ''biztosítom az akkumulátor optimális feltöltését és megfelelő működési időket'', akkor a követekező alkalmakkor, amikor a helyes módon töltöm miért folytatja a gyors lemerüléseket? Amúgy nekem egy T-mobilos hivatalos szervízben azt mondták anno, hogy folyamatosan keresi a BT-eszközöket, az eszi meg ilyen gyorsan az akksit.
-
MODERÁTOR
-
Badb0y
addikt
Tudom hogy volt már rola szó, de nem találtam meg. Emilt hogy kell beállítani?
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
beci
őstag
Senki?
[link]Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Wini
aktív tag
Hy All!
Ha a 900/1800-as ra állítom a hálózatot, akkor külfödről/külföldre kaphatok/küldhetek sms-t.?
850/1900-as hálózatok hol vannak?Az ideális nő olyan mint a Hold. Este jön, reggel megy. :)))
-
MODERÁTOR
Badb0y:
Milyen szolgáltatónál vagy?
Wini:
Amennyiben nem mész Amerikába, tudod használni a telcsit, mert ott van 850/1900 Mhz-es hálózat.
[Szerkesztve]Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
beci
őstag
válasz Viktor0610 #3798 üzenetére
Köszi a választ,de sajna nem.
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
AS
félisten
D600-al csinátam pár képet ebben a rossz idöben
:
:
:
:Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest