- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz Viktor0610 #242 üzenetére
a telókban lehet, hogy nem műkszik, de elméletileg a bt eszközöknek hubként is kellene funkcionálni, max 7 eszközte lehet összekapcsolni ún. pikonetekbe, amin belül még internetet is lehet megosztani. ezt persze lehet, hogy csak számítógépes egységek tudják. de az tuti, hogy nem csak egy dolgot kezelnek, mert akkor nem lehetne egyszerre felismerve a d500am, meg faterom pda-ja.
mellesleg az audi, mint központi egység még akkor is megy, igaz kihangosítóról és gondolom ilyenkor leveszi a zenét. de pl. az is elég cikis lenne, hogy egy audihoz csak egy telefont lehet bt-n át csatlakoztatni.I hate morning people. And mornings. And People.
-
Router
őstag
válasz Viktor0610 #245 üzenetére
Aha igen akkor ezexerint az én Nokia 3650-em is BT2-es mert egyszerre 3-emberrel chatelek BT-n
www.reballing.hu/forum
-
Router
őstag
Az a baj hogy sztem a te agyadat a D500 elvette elég rendesen...
a Symbian OS-el rendelkező samsungokban bízok már csak na meg a Windowsosban figy vedd meg nyugodtan a D600-at és hidd azt hogy mindent de mindent tud... lehet hogy ez neked elég lesz de én biztos hogy 2n ap múlva szívnám a fogam mégha meg is szeretném mert ami van benne az van ami meg nincs az nincs és azzal nem tudok mit kezdeni, ezért sokkal jobb a symbian mert ha valami hiányzik azt egyszerűen feltelepítem és élvezem hogy van...
Azt azért megnézném hogy egy kb 3 éves samsungon hol nézel még Xvid filmeket teljes kijelzőn meg azt is hogy egy mostani samsungon hogy teszed meg ezt akár a D600-on...
Ennyit arról hogy hogy gondolkodik a samsung és a nokia... alapból az én telóm nem ér valami nagyon hűdesokmindent de software tuninggal akármit megcsinálok vele igaz ettől nem lesz 2Mp kamera de ha igazán fényképezni akarok akkor veszek egy normális digitális gépet... ennyit erről.. azthiszem ezzel a pár sorral mindent kifejtettem!www.reballing.hu/forum
-
AS
félisten
Elég volt fejezzétek be!
Többé nem reagálok nem a D600-al kapcsolódó hozzászólásokra.
Illetve képekkel fogokNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Router
őstag
Ehh barátom az a probléma hogy te nem tudod mit beszélsz....
Szerinted a D600-on vagy akár a D500 vagy bármelyik nem symbian/windows telón mi van??? Operációs rendszer hogy kiírva is lásd... a mernü szted mi? az csak menü minden telónak van operációs rendszere még a legutolsó szar alcatelnek is de nem mindegy hogy milyen... erre akarok kilyukadni
Amúgy meg ha nem okostelefon a D600 akkor mi? ekkora ''tudással''www.reballing.hu/forum
-
-
I. Richard
senior tag
Ez a topic kezd kissé betegnek tűnni!
AS: már-már görcsös az, amiket ide leírsz! Lehet valamit szeretni, nem szeretni, de ez már komolyan mondom kezd beteges lenni....
De ha valakinek ezek a dolgok ilyen fontosak, akkor.... Bár már sokszor megfogadtam, h. nem lepődök meg semmin!!!! -
col
addikt
Aszontad képpel fogsz reagálni minden off-ra. És ha jól tudom te igérted a D500 szobor képét. Itt van ..
Csak kicsit fura a kép.
Főleg a mellette levő ember keze érdekes. A középső ujját mutatja, csak a kézfeje áll ''fordítva''
Na jó, lehet nem így van, de próbálja ki akinek kedve van a képen látható kéztartást, nagyon ''arra'' emlékeztet
[Szerkesztve]Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
AS
félisten
válasz I. Richard #264 üzenetére
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
I. Richard
senior tag
Menthetetlen Kérünk még 1 képet
-
col
addikt
válasz I. Richard #270 üzenetére
Csak ''felhozzuk'' a topicot
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
AS
félisten
Eddig egy értelmes indok se volt ara hogy van e jobb telo a D600-nál!
Nincs!
Nem is fogtok találni egy darabig.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
szegedi
tag
Ne haragudj de te beteg vagy?
Amiket írsz az már beteges...
És az hogy nincs nála jobb telefon?
De van. Pl. az én 5510-em mert én azt állítom hogy ez a világ legjobb telója.
Szerinted meg a D600.
Nem rossz teló.De ha vennék vmit akkor csak is symbianos samsung, nokia lenne.Amugy meg nem hiszem hogy az összes szolgáltatását ki is használnád.Tv kimenet bohóckodásra jó.De valódi értelme nincs.
Kamerája tényleg gyönyörű Ezt elismerem...
Amugy meg te mire használod a mobilt?
Én telefonálásra.Nem pedig fotózásra vagy más értelmetlen hülyéskedésre.Just roll:)
-
Atombalu
senior tag
Hellósztok !
Végigolvastam mit írkáltatok ide és vmi szörnyű !
Osztom AS véleményét abban, h nem igazán tudtok olyan telefont mondani, ami mindezeket a tulajdonságokat magában hordozza, mint a D600-as (jelen pillanatban) és csak hülyesegeket hordotok össze.
Továbbá szánalmasnak találom, h ki mit tart fontosnak egy telefonban és azt hirdeti vagy éppen lefikáz vmit. Gondolok itt az egyikőtökre, aki a tv-kimenet opciót szapulta, h az mire is lehet jó. (Nekem pl. a mindennapokban szükségem lesz majd rá.) Neked nem...
Mindenkinek más és más szükséges! De ennyi jó paraméterrel és opcióval ellátott telefon per pill nincs a D600 mellett és ez 'sajnos' belátható. (Aminek persze Én örülök )
Aztán sajnálattal látom, h a lelkes AS-szel szemben, (aki csak nyitott egy szobát, ahova NEM KÖTELEZŐ betérni) mennyire támadóan léptetek fel, ezért is írtam.
Tény és való, h nagyon ragaszkodik igazához, de nem vagytok korrektek úgy erzem.
Hova sűllyed Mo...?!
Ui.: Nokiás voltam mindig is, de szerintem a nokia már egyáltalán nem gyárt stílusos készülékeket. Tudásuk stabil stb..,de vmi iszonyat ocsmányak sztem..meg ha jól olvastam vhol a részvényesek szerint IS!
Ezzel ellentétben a régen 'buta', de 'igényes' kivitelezésű Samsungok mára Okosak és Szépségesek!
Adi0s
[Szerkesztve]iPhone 5
-
Ámokfutás, amit a Nokia művel a mobiljaival. Némelyiknek egészen csúnya a külseje. Nekem most egy Sony Ericsson P800-asom van, tehát egyszerre vonz az, amit az ázsiai mobilguruk tudnak alkotni, meg az északiak. Szóval, két lovat ülök meg egyszerre. Én sose szidtam senki telóját, max. a külcsínybeli túlkapásoktól tudok ajtófélfát fogni, és küszöböt lefejelni. Ja, és nekem nem jönnek be a szétcsúsztathatós vagy széthajthatós mobilok. Egy mobil legyen egy darabban és ne kettőben. A csiriviri technikai újdonságok meg hidegen hagynak. Most boldogan élek a P800-ammal, és nem áll szándékomban, hogy x idő múlva lecseréljem.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
K!sCs0k333
tag
Nevetséges!
AS, kicsit az a helyzet, hogy szerelmes lettél ebbe a telóba és nagyon ragaszkodsz hozzá! Kíváncsi vagyok erre a telcsire én is, de légyszi mondd meg, hogy mire fogod használni a TV-kimenetet???
A telefonodon fogod olvasni a txt-ket, vagy ott fogod írni a szakdolgozatodat??
Szerintem tök mind1, hogy ki milyen telefont szeret! Habár néha jobb ha magában tartja az örömét!
Nem mindenkinek a D600 a legjobb! Ízlések és pofonok! Kicsit tényleg elvakultnak és 10 évesnek tűnsz a HSZ-eid alapján! Remélem tévedek és 15 vagy
Kétség kívül nagyon jó telefon lesz, de te úgy ismered a Nokia, Sony Ericsson Siemens, Sagem cégeket, hogy nem fognak újdonságokat csinálni? 2 év és a te imádott telefonod középkategóriásnak számít majd!
A technika fejlődik!
Ui: Egy hsz előtt nem árt gondolkodni! Fogadd meg a tanácsom! -
Thom!
veterán
Tud egyszerre rezgni és csörögni?
-
Noncsi
tag
válasz K!sCs0k333 #281 üzenetére
Nem értem miért bántod AS-t! Mindenki azt a telefont preferálja amelyik neki a legjobban bejön. Miért zavar téged a lelkesedése??? Ez jellemző a magyar emberekre: pesszimizmus és rosszindulat!!!!!!!!
Nem kötelező írogatnod ebbe a fórumba!!!!!! Ez a fórum a D600-ról szól, ha nem tetszik kívül tágasabb!!
Attól, hogy te nem találod hasznos dolognk a tv-kimenetet, attól még neki lehet az.
Itt nem arról van szó, hogy két év múlva mi lesz, hanem hogy most mi van!! Két év múlva mindegyik telefon elavult lesz, amelyik most a piacon van!!!! A tiéd is!!!!!!!!!!!!!
Szerintem te sem vagy több 15 évesnél. -
Noncsi
tag
válasz K!sCs0k333 #284 üzenetére
Reménytelen eset!!!
-
Router
őstag
Az a baj hogy a mobilgyártók hiába tetézik a tudást és az egyre újabb specifikiációkat... nemsokára sőt már ma is szinte jobban megéri venni 100K-ba egy PDA-t ami tud annyit mint egy mai teló sőt... mint 150k-ba egy mobilt ami fél év múlva fele árát nem éri és akkor már elavultnak számít... lassan már nem lehet beszélni telókról hanem kéziszámítógépekről.. akár már ma is némelyiknél szóval szerintem semmi értelme nincs ennyire dícséri és isteníteni EGY telefont mert lehet hogy holnap kijön a konkurens gyártóktól egy dupla olyan jó készülék... Ha valaki telefonálni akar akkor vesz egy 3310-est ha fényképezni akkor meg egy fényképezőt ha zenét akar hallgatni akkor Mp3-lejátszót... egy készülékben nem lehet (képtelenség) ennyi dolgot minőségire megcsinálni...
www.reballing.hu/forum
-
Noncsi
tag
Szerintem senki sem várja el, hogy egy mobiltelefon mindent tökéletesen csináljon. A kamera, mp3 lejátszó, videó stb. nem rossz dolog ha van egy telefonban, de igazából csak elszórakozni jó velük. Komolyabb dolgokra nem kell használni. Na de azért egy 3310???? Hát.... Az már gáz...
-
K!sCs0k333
tag
-
SLYM
veterán
válasz K!sCs0k333 #284 üzenetére
3310 Rulez!
-
Noncsi
tag
válasz K!sCs0k333 #290 üzenetére
Figyelmetekbe ajánlom a nokia 3210-est, vagy maradhatnátok a vonalas telefonnál. Ott is nagyon szuper készülékek vannak, tudnak újratárcsázni.
-
Noncsi
tag
válasz K!sCs0k333 #292 üzenetére
Sőt! Minek telefon??? Ott a levélírás, vagy küldhetsz postagalambot!
-
Router
őstag
Azért ennyire nem kell belemenni a témába de sztem egy telefon az maradjon többé kevésbé telefon és ne számítógép... én tökéletesen meg vagyok elégedve a nokia 3650-emmel mert szinte mindent tud de csak alap szinetn ha meg többre vágyom akkor veszek egy fényképezőt meg Mp3 lejátszót stb...
[Szerkesztve]www.reballing.hu/forum
-
AS
félisten
Urisen!
15 éves modort azért kapjátok mert nem érdemeltek mást!
Hogy tudjátok van Autóm, Tartok albérlőket is.. stb Átlagos pénzkereső állampolgár vagyok.
ÉS nagyon jó játék volt Nokia fanonokat hülyíteni, eszméletlen sokat röhögtünk rajttok.
Barátaim az a fanatikus aki idejött szidni mert nem viseli el.
Van nekem szihologus barátom is ás meg a véleménye...
Jót szórakoztam.
Többi a D600 fikázó hozzá szólásra nem én fogok reagálni.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Ha te így gondolod....
De most már legyen szó D600-rol
vagy ne szóljon hozzá az akit nem érdekel..Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
X-COM
nagyúr
volt fentebb egy érdekes kérdés, hogy tud e csörögni+rezegni egyszerre, ilyen apróságokat a fícsörlista nem tartalmaz, viszont nagyon bosszantó tud lenni a hiányuk.
engem úgy általában idegesíteni szokott a samsung ''bugyutasága'' etéren.Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest