Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • birrbert

    tag

    Sziasztok! Bajban vagyok! :F

    EZ történt, miután telepítettem a frissítéseket apt-get update && apt-get upgrade-el ma, és újraindítottam a szervert. Felhasználónevet és jelszót nem kér, egyből ez az ablak ugrik elő. Ne kérdezzétek, hogy mi frissült, mert nem emlékszem. Mi a túró romlott el vajon? Az rtorrent fut (meg tudom kukkantani screen -r paranccsal, a cherokee is fut, mert bejön az alap index.html). Ja, újraindítás előtt módosítottam a proftpd portját, 21-ről 2221-re (biztonság...).

    Két hétig ment megállás nélkül, frankón, és most ez van. Kérlek segítsetek!

    rt06, a /var/www/rutorrent/conf/users/birrbert/config.php fájlban is kellett scgi portot állítani, összekevertem egy kicsit a dolgokat. Amúgy az rtorrent.rc-ben is localhost (127.0.0.1) van megadva, hál'Istennek.

    A szervert nem fogom bedugni se router, se tűzfal mögé, mert a végső cél az, hogy ő maga legyen majd wireless router, tehát egy több funkciós gép lesz. Amúgy igen, elméletileg port forward-al lehetne ügyeskedni, de nekem a célom, hogy egy darab kis fogyasztású gép végezze el a feladatokat, természetesen nem túlterhelve.

    Ezekkel az írásjogokkal nem igazán értettem, hogy mi a szitu, de most nem is fontos. Ami fontos az az első bekezdésben leírt probléma.

    Segítségeteket előre is köszönöm!

    szerk: még egy apróság, amikor megpróbáltam a cherokee webes kezelőfelületét elindítani, akkor EZ történt.

    [ Szerkesztve ]

    Intel D510MO home server fotóalbumok: http://bit.ly/AbZb5P

Új hozzászólás Aktív témák