Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vulnrea
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, TDU 2-vel játszom mostanában elég sokat, a TDU 1-nél nincsenek laggolási gondjaim, de a kettő az valami förtelmes.
Mikor belépek a játékba minden okés nem laggol senki sem, ahogy egy picit gyorsabban megyek, vagy akár ők, mindenki elkezd ugrálni... cfospeedet is felraktam, de semmi értelme nem volt, több mindent is beállítottam, de ott sem értem el semmit
Routeren beállítottam a megfelelő portokat, de esetleg, lehet hogy más probléma van a háttérben?
Olvastam, hogy esetleg a router illetve a szolgáltatónál lehet gond, de a t-online nem sokat segített
Router márkája: Asus Rt-N10, Net: T-Online ADSL 15 MB, gépem op.rendszere: Win 7 64 bit.
Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VoIP telefonálás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen mosógépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- UAD Apollo Twin X Duo - Heritage Edition + pluginek
- Philips 81 cm smart LED tv televízió
- Eladó Intel Core i7-6700 + Kingston HyperX FURY 8GB DDR4 2133MHz + B150M MORTAR alaplap
- Intel Core i5-10600KF processzor 2027.02.14-ig Kazy Computers garanciával eladó!
- 2db WD Ultrastar DC HC550 18TB Enterprise HDD / 7200rpm / 512MB / SATA3 / WUH721818ALE6L4/ 100/100
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest