Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz baratka87 #24848 üzenetére

    Dreame es Q Revo kb hasonlo tudasban, szoval teljes aron a Revo jobb valasztas, akcioban viszont kb egy arban vannak. hasonlo aron igazabol tisztitani hasonloak, a Q Revo pedig egy fokkal jobb szintet maszni. de legrosszabb esetben tudsz venni rampat (vagy odaraksz egy szonyeget).

    szonyegre a Q Revo picit jobban emel magasabbra, Dreame picit gyengebb.

    S8 kameras, Q Revo nem. ez elony (akarsz kinai robotot kameraval az otthonodba ami a wifin log?) es hatrany (gyengebb object detection. az S8nak nem dupla korkoros felmosoja van, szoval ilyen szempontbol ez a mezony leggyengebbje.

    a Xiaominak kefe + szilikon megoldasa van, ennel a Q Revo es a Dreame mindketto jobb a csak szilikonnal, mert nem akad bele a letezo osszes haj es szorszal.

    Q Revo gyakorlatilag jelenleg ar-ertek aranyban a felsokategoriaban verhetetlen, ameddig nem hagysz szet ruhakat es nem baleseteznek a kutyak: ebben a ket esetben kameras megoldas a jobb, de akkor mar a (baromi draga) Q8 pro a megoldas, esetleg az S8 itt lehet jo.

    Dreamet erre lattam akcioban 630 euro korul, a sajat Q Revom egy hete kb 720 euroert vettem. szoval akcioban boven kereten belul leszel.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák