Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Spec

    őstag

    válasz havri1 #19996 üzenetére

    Még egy dolog eszembe jutott közben. Mekkora tápod van? Csak mert az i3 2100-nak 65W a TDP-je, az i5 2500K-nak 95W. Ha eleve egy kineccelt tápod van, mondjuk egy 300W-os, vagy az alatti, akkor ez lehet már sok neki. 400-450W-os táptól mennie kell gond nélkül.
    Az jó ha ki tudod próbálni más lapjában, bár én nem hiszem, hogy ez lenne a gond ha az i3-ad megy benne gond nélkül.
    Ha ez se, akkor tényleg nagy az esélye, hogy kuka a CPU. Én a helyedben ragaszkodnék a pénz visszafizetéshez. Ha rossz a proci, akkor kötelessége visszavenni tőled, sőt még a postaköltséget is vissza kéne adja neked.
    Nem akarlak jobban hergelni, de én pl. sose vennék K-s processzort használtan. Akinek ilyen van, az általában szándékosan vesz ilyet. Nagy eséllyel valami hardcore gamer gyerek, és az extrém túlhajtás miatt vesz K-s procit. Na már most 4-6 évnyi kemény OC + hard usage nem tesz jót egy ilyen proci élettartamának. Inkább használtan olyan forrásból érdemes venni, ahol irodai gépparkokat bontanak, amik selejtezésekből, felszámolásokból származnak. A word/excell nem sok vizet zavar egy ilyen procinak, még napi 8-12 órában sem :)

    [ Szerkesztve ]

    "They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

Új hozzászólás Aktív témák