Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kivlov

    aktív tag

    Lehet nálam van a gond de nem értem ezt a rengeted problémázást a youtube miatt.
    Aki Chrome böngészőt használ annak nagyobb gond lesz kiszűrni a reklámokat de a Brave + AdGuard kombóval én napi 8 órát használom és évek óta nem látok reklámokat és semmilyen felugró üzeneteket sem, mindezt bejelentkezve saját fiókkal.

    Ráadásul a Brave van telefonra és tabletre is azokon is ezt használom youtube alkalmazás helyett és ott sincsenek reklámok és a háttérbe is tudom hallgatni ha csak arra van igényem.
    Mobil eszközökre még érdemes az AdGuard ingyenes DNS szűrőjét beállítani, nem az app-ot feltenni! ezzel más appokból is ki lehet szedni a reklámokat.

    Ennyi szerintem, nem kell ezer dolgot feltenni meg buherálni mert minél több védelmet teszel fel annál jobban egymással akadnak össze. :R :R :R
    Ha még biztosabbra akar menni valaki akkor még a PrivacyBadgert és a Decentaleyes-t is felteheti de ez már a paranoia szint hogy senki se kövessen biztosra :DD :DD

    Senki lelki világába nem akarok beleszólni csak gondoltam megosztom saját tapasztalataim, mert nekem ez vált be minden platformon (windows, ios, mac, android) ezeken fut napi szinten zavartalanul és akinek eddig én feltettem ezeket azok is azóta gond nélkül használják őket. Ja és a youtube music is használható így.

Új hozzászólás Aktív témák