Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibi8
csendes tag
Sziasztok!
Először is: remek ez a fórum, mindenkinek köszi a sok infót, hozzászólást!

Az elmúlt pár évben "fanatikus" Lumiás voltam, pár hónapja használok csak androidot, de nagyon örülök, hogy a 4x-et választottam!

Nem akarok a rendszer mélyebb bugyraiban elmerülni, de egy ideje már foglalkoztat a gondolat, hogy átváltok stabilról fejlesztőire (Windows Phone után motiváló dolog tud lenni egy rendszer, amit frissítenek..
).De ami miatt írok, az a kamera. Sajnos a korábbi Lumiám elkényeztetett a remek fényképeivel. Éppen ezért szeretném a Redmi-ből is kihozni azt, amit lehet. Láttam korábbi hozzászólásokban, hogy ez mást is foglalkoztatott már, voltak összehasonlítható képet, és az eredmény nagyon meggyőző.
Miután tegnap felszaladt a 7-es android, gondoltam nincs már akadálya kipróbálni a Google Camerát. Ti biztos tudjátok, hogy rosszul gondoltam..
(Nem indul.) Ezzel kapcsolatban tudnátok segíteni? Mi hiányzik még neki (talán camera2 api)? Dev alatt futna? Vagy esetleg tudtok ajánlani más tuti app-ot?Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

).