- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
jatszo
aktív tag
Üdv. Ilyen telefon vásárlását tervezem, kérdésem a következő: Mennyire agresszív a telefon memóriakezelése, hamar kidobálja a háttérbe rakott alkalmazásokat? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
rellif
senior tag
válasz Dayerdroid #806 üzenetére
EEA-ból V11.0.11.0.QFNEUXM a legfrissebb.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok ismét! Így vásárlás előtt azért még érdeklődöm kicsit. A beszéd hangszóró hangereje és minősége megfelelő? Telefonálás közben a mikrofon jól működik úgy is ha nincs tök közel rakva a számhoz a teló alja? A másik fél jól hall ? Érdekelne mik a gyenge pontjai a telónak (miben gyenge) ? Kösz előre is!
-
this is life
Ármester
A proximity szenzort csak érintetlen rom-on lehet kalibrálni ez a funkció miui eu nem elérhető.
Viszont a videóhoz képest annyi a különbség , hogy a kalibrálás csal aktív hívás közben volt elérhető, miui eu romon ezzel nincs probléma , mert kivették a kalibráció lehetőségét.Vegyszer
A tanítható infra azt jelentené , hogy alkalmazással eszközöket lehet beállítani ,működtetni. De hogy elkerüljem a zavart , mert jogos a felvetésed , ki vettem a programozható menü pontot .Olvasgattam a sima mk note topikot és ott írta egy forum tag , hogy bl nyitás nélkül megfelelő windows-os alkalmazással az eea rom-ot globalra tudta cserélni , nem a miflash hanem xiaomitool v2 programot használta [link]
Imi1981
Beszédhangszóró , mikrofon rendben van . A samsung a70 összehasonlítás, térerő ügyben Dayerdroid-ot kérdezd neki van tapasztalata samsungról jött .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Luna73
tag
válasz Dayerdroid #802 üzenetére
Hali. Nem kell a 3 pöttyre nyomni,rögtön azon az oldalon van amit a Kernelben megnyitsz! Viszont ott nekem csak az újjal való teszt van. Eszméletlen random müxik csak nekem. Igazából ez az egy gáz van nekem a telefonnal.
-
Bali27
addikt
válasz this is life #811 üzenetére
Talkback funkció az micsoda? Hol találom?
-
rellif
senior tag
Délelőtt megérkezett a készülék,hamarosan költözök át.
-
rellif
senior tag
válasz this is life #816 üzenetére
Nem gond... sőt, ha szerencsém van, akkor addig lesz MIUI 12.
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy a telefon a Xiaomi Mi Airdots Basic True Wireless Bluetooth típusú fülhallgatót nem fülhallgatóként ismeri fel és így nem lehet állítani de hangszínt se semmit. Hogyan tudnám be állítani ezt? Van rá valamilyen megoldás? Próbáltam vezetékessel azzal milyen flottul ment. Amikor megvolt a samu s9plus telom ott is minden rendben ment. Furcsa hogy pont a saját gyártmányú cuccàt nem ismeri fel a telefon...
-
this is life
Ármester
-
őstag
válasz this is life #820 üzenetére
Ez tök jó
-
őstag
-
vegyszer
addikt
válasz this is life #811 üzenetére
Egy kérdés.
Ez a XiaoMiTool tud EEA romra EU romot húzni?
Mert akkor eljátszanák a gondolattal"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
this is life
Ármester
válasz vegyszer #824 üzenetére
A mi note 10 topikban posztolóval beszéld meg , ez számomra homály, szürke zóna .
A note 10-en összejött a tulajnak , kérdés hogy a lite-on is kivitelezhető e . Olyankor kellene nekiállni , amikor több időd van , ha ne adj isten félre sikerül a próbálkozás , akkor legyen időd helyrehozni .Sebibalu
[mi note 10 lite android 11]
Nekem csak a miui 12 hiányzik , az android 11 miatt nem ver a víz .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
őstag
válasz this is life #825 üzenetére
Na a XiaomiTollal nem tudtam romot cserélni mert BL-t akart nyitni hozzá.
-
this is life
Ármester
válasz Sebibalu #826 üzenetére
Kérdezd meg a note 10 topikban aki a xiaomitool-al cserélt romot , mi is a menetet . Nem biztos , hogy itt is működik az a megoldás . Elvileg eea_ról global-ra váltáshoz nyitott bl szükséges. De hátha tud információval szolgálni ilyen téren .
-
rellif
senior tag
Továbbra sem értem miért kell a global-ból kiszedni a naptárat vagy az email app-ot meg még sok normális dolgot.
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Mi Note 10 lite 128 GB-ból a glecser fehér az pont olyan színű, olyan árnyalatú, mint a Mi Note 10 128 GB-ból a glecser fehér? Esetleg a sima Mi 10 színe is ilyen?
A színe miatt meg kellene néznem élőben, de lite nincs itt a boltokban kitéve. -
this is life
Ármester
Ugyan más készüléken , de van ilyen tipusu tokkal tapasztalatom . Korrekt , nem túl vastag darab. Kérdés az hogy az edge panel miatt a szembeni védelem milyen, sanszos hogy nem magasabb mint a kijelző síkja , sajnos a design oltárán fel kell áldozni a biztonságot .
-
HPAA
őstag
válasz this is life #831 üzenetére
szerintem "magasabb", pont emiatt néztem ki
az utolsó képeknél /sztem/ kivehető************* censored
-
judek
tag
Sziasztok!
A 8/128Gb verzió megéri a kb 10 rongy felárat a 6/128GB-al szemben? Vagy átlag user ebből a +2GB RAM-ból nem érez semmit ?
-
this is life
Ármester
A két vége biztos hogy magasabb , az oldalával lehet gond, nem érhet a kijelző fölé mert sokat ront a használaton . Egy esetben nem , ha olyan széles a tok hogy az oldalsó magasabb védelem nem akadályozza a használatot . Vettem armed tokot az ilyen de minden benne a telefon csak nem kecses .
judek
Ha a miui-t veszem alapul , a +2 giga ram meglétét vagy hiányát nem lehet észre venni , hála a kissé agresszív memória kezelésnek és android LMK(low memory killer daemon) működésének a miui memória kezelés kordában tartható az LMK-ba sajnos nem lehet bele nyúlni. Aztán lehet hogy valaki rám cáfol a több memória ügyben. De szvsz 6 giga rammal még nagyon sokáig el van az ember .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
rellif
senior tag
A vaku felett a másik "valaminek" mi a funkciója?
-
Bali27
addikt
Ti hangszóróból hogyan szednétek ki az uvs ragasztót?
-
judek
tag
válasz this is life #834 üzenetére
this is life->Köszi a választ.
Egyébként kijelzővédő fóliát vagy üveget milyet érdemes rá venni? Van valaki aki vett valamit és jó is, jól passzol rá, méretben is stimmel?
-
deadbody
tag
Én [link] <-ezt a tok/üveg kombót vettem hozzá, jól illeszkedik, és a tok se nyomta fel a fóliát több mint 1 hét után sem, annyi hogy a tok valszeg minden Mi 10 Lite típusra jó lehet, mert a kamera kivágás hosszabb, még 1 kamera beférne alá.
Arra viszont tudna valaki megoldást, miért van az mióta eu romot felraktam, hogy a gyári e-mail app nem sziknronizálja a maileket, ha ráfrissítek tölt egy ideig, utána kiírja hogy nem sikerült elérni a kiszolgálót.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Fogpiszkálóval , de csak óvatosan , nehogy ki illetve megtörjön a hangszóró feletti rács.
judek
Ha uv ragasztós fóliát veszel olyat keres aminél a kamera helye ki van vágva , a sima note üvegek fóliák jók a lite-ra is . Ha hydrogel fóliát tennél fel akkor fel akkor ringke fólia , mert a hátlapra a széleinél rá kell ragasztani ( emiatt a tok nem tudja felnyomni). Az üveg előny e hogy leeséskor jobban védi a kijelzőt , cserébe előfordulhat , hogy nem megfelelő tokot választva az fel tudja nyomni. Hydrogel kevésbé véd a leeséskor , minden másban hozza amit egy üvegfólia tud( kicsit tapadósabb a felülete ) cserébe viszont az ujjlenyomat olvasó működését nem zavarja , a (ringke fólia) . a MM clearplex egy kicsit rontott a hatékonyságon , e mellett drága és nem beton biztos a tapadás , pedig casefriend méretűre vágott volt feltéve.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
rellif
senior tag
válasz Dayerdroid #842 üzenetére
Köszönöm
A kamera app-ban sikerült kipróbálni. -
busman
veterán
válasz this is life #843 üzenetére
Ezt a clearplex dolgot engedd,el. Nálam tökéletes,mint eddig minden telefonomon.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
rellif
senior tag
Ezt a CHYI Hydrogel fóliát raktam fel.
Méretpontos,eddig a tok sem nyomta fel. -
judek
tag
Köszi a választ.
-
judek
tag
Az UV ragasztós üvegfóliánál miért lényeg a kamera kivágása?
Ezzel van tapasztalat? : link (Mocolo)
Itt nincs kivágva az üvegen az előlapi kamera[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest