Új hozzászólás Aktív témák
-
gidion90
tag
válasz csocsoszán #723 üzenetére
Sziasztuok! Végigolvastam a hozzászólásokat. Szeretnek ilyen telefont venni, de felek, hogy én is sokat hasznalom lakason belul a mobilnetet, mert arrol megy a laptop nete is, hogy ez a b20 akkor egyik telefonban sincs benne? 3g-n fog akkor mindig működni? Telenoros vagyok. Illetve nagyok a kezeim, de le le lehet egy kézzel húzni notificationt ? Tenyleg nagy a kezem... 😄 vagy mindig két kézzel kell hasznalni ? Akkor magyar nyelvu menu van benne biztosan? Mi az ami picit nektek nem tetszik benne? Netezés, gps, melegedés.. Illetve a feketeje nyilvan nem olyan mint amolednek, de ügye nem is olyan szürkés, mint pl egy hagyományos..mondjuk htc ips panelja? Azok olyan fakó rondák. Koszonom a sgitseget.
-
gidion90
tag
Koszonom a válaszokat! Igazabol most fogok Budapest környékére költözni, agglomeráciba. Nem tudom ott 1800van e, es sajnos nem tudom letesztelni. Regi lumia 1020am mindig dobálta a H+-t E-re 😄 ma amugy mar alig telefonálunk, én alapból utalom a fulemhez tenni bármelyik telefont mert megfájdul a fejem tole hamar. Szerintetek amugy a közeljövőben kora nyárra fog esni az ara? Vagy ez most stagnalni fog egy darabig? Gyári tok az tenyleg bor vagy csak eco plasztik bor? Ti honnan szereztetek be es mennyiért?
[ Szerkesztve ]
-
gidion90
tag
-
gidion90
tag
Lehet fura, de akkor van benne automata fenyerzekelo szenzor? Mert a proximityszenzort ilyen ultrahangos megoldással olvastam megoldva lenni. Illetve akkor tiszta vizkent, a b20 hiánya akkor a teljes LTE hiányát okozza, vagy lehet azert fogni gyors savu netet? Elofizetesemben Telenor hipernet van es jo lenne kihasználni. Illetve a mostani telefonomon H es H+ jelzést mutat internetnek, ez milyen lefedetseget mutat? (Windows Phone)? Koszonom elore is
-
-
gidion90
tag
Vagy egy refurbished note 7 az a baj a samuval, hogy tomegcikk. Ebben meg az a jo, hogy nem. Igazabol emiatt felek csak, meg hogy rootolni nyitott bootloaderezni meg társai kell.. Jo nem kell, de itt annyira ezekről olvastam megijesztenek. Illetve ez a xiaomi app is bekavar, hogy most akkor minden android app elérhető -e ra, vagy szívok majd mint a Windows phoneommal :/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest