- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
válasz gidion90 #791 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a 7-es androidhoz (lehet, hogy mire megrendeled, már hivatalosan is kijön a 7-es is mix-re), akkor amennyiben az eladó a multi stabil rommal küldi, akkor semmi dolgod nincs. Magyar, minden megy rajta, nincs vele gond. Ha nem azzal küldi, vagy azzal küldi, de nem bízol benne, akkor kell feltolni rá egy multi stabil romot, amihez nem kell nyitni a BL-t, nem kell rootolni, nem kell a recovery-t lecserélni, csak le kell tölteni egy fájlt, kicsomagolni egy könyvtárba, és vagy EDL módban, vagy fastboot módban újraindítani a telefont, usb-n összekötni a pc-vel, és kb. 2-3 perc alatt a miflash programmal rátolni.
Ha esetleg érdekelnek a fejlesztői vagy főzött romok, akkor kell csak nyitni, recovery-t telepíteni.
Sajnos olyan programot találtam, amire azt mondta a play, hogy nem kompatibilis, és nem tudtam telepíteni, de nem értettem, hogy mi nem kompatibilis (valszeg a fejlesztő a max. android verziót is megadhatta, vagy ki tudja?). Amúgy ilyeneket találtam a note 3-ra is, nem a mix hibája volt. De ha az apk-t le lehet tölteni külön, akkor ha engedélyezve van, fel lehet telepíteni. Nekem a miui nagyon tetszik. Már a samun is kipróbáltam miui alapú főzött romot, de akkor még fanyalogtam, mert nincs külön programlista, de mér nem hiányzik, mert gyorsabb az asztalról indítani, esetleg mappából. A témázhatóság meg fenomenális.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest