- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csocsoszán
őstag
Van mix-ed? Nem hinném! (De úgy adod a tanácsot mintha tudnád! Siralmas!)
Tegyük már helyre a dolgokat azt csak olyan adjon tanácsot akinek van a kezében. És van tapasztalata!
"A gyári romban gyári recovery van, így telepítéskor felülírja a twrp-t."Bocsánat de tudás nélkül nem osztom az észt!
[ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
Persze, komoly, de az is, hogy ezt kihasználva gyorsan lemerül az aksi. Nekem az s7 sose melegszik fel használat közben, kivévé, amikor rendszert frissít. Na olyankor percenként merül kb. 1%ot és melegszik is (gondolom 100%on pörög). A teló nagyon pörgős a mindennapokban úgy, hogy maximum pillanatokra használja ki az erejét és ez így jó. Tehát fontos a nagy szám is, de az még jobban, hogy a szoftver ne igényeljen nagy erőforrást folyamatosan, így lesz jó az üzemidő (persze egy ilyen phabletnél könnyebb jó üzemidőt elérni).
Tehát pl ma 2,5 óra SoT mellett 71%on vagyok.[ Szerkesztve ]
-
TpS
őstag
Találtam egy még jobb alkalmazást. Itt nem csak a hangerőt, hanem szinte mindent lehet egy általad megadott értékre állítani a megadott alkalmazás indításánál. Tasker a neve, a play-en nem találtam próba változatot, de innen letölthető a trial.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
Hát, igen... a Tasker és a hozzá hasonló programok (Automagic, AutomateIt, E-Robot) teszik az okostelefont okossá, és döntik el a kérdést (számomra legalábbis) hogy Android vagy iOS. Utóbbira ugyanis ilyen programok nincsenek, és - jó eséllyel - nem is lesznek soha.
Egy nagy "hátránya" van az ilyen programoknak, hogy előbb vagy utóbb az ember belefut abba, hogy "sajnos" root-olni kell a készüléket. És itt elérkeztünk a második ponthoz, ami számomra megint csak alap. Kell a root jog, és pont. -
RaveForce
veterán
Elobb a sharpnak ezt meg kell terveznie es csinalnia...
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
csocsoszán
őstag
Nem az első, hogy az XDA-n kérem, hogy a magyart rakják már be. Még egyszer sem válaszoltak vissza.
Nougat érdekelne, a matén szerintem sokat számított.
Epic 24-es rom fotók: sajnos nem látok javulást. Pedig a camera zoom-al 9.9Mb-os képeket csináltam. Gyári az 7.5 Mb körül készíti a képeket.
B20 minden telónál sokkal drágább. Akkor már mennyi lenne?[ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
TpS
őstag
Közben ez magától megoldódott, nem csináltam semmit, és fogalmam sincs miért "gyógyult" meg.
Az anutu-ja nem jó, nekem először 90000-et gurított, másodjára is csak 120000-et, de a működés gyors, és teljesen akadásmentes, elégedett vagyok a rommal. Valamiért nem tudja a procikat rendesen felpörgetni az antutu, de nekem úgyis a működési érzet a fontos, és annak a simasága, az meg teljesen rendben van.
-
laci laci
addikt
De a modósított twrp-t(amit linkeltél)azt már meglévő twrp-vel is tudom telepíteni?Akkor az epic féle rom csak akko jó,ha nyitom bl-t?De azt most nem akartam,csak ez miatt..[link] Elvileg ebben is benne van a magyar nyelv és nem kell hozzá nyitott bl..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
-
TpS
őstag
A témában az óra háttere változik az időjárás függvényében. Viszont ha felkapcsolódom a wifi-re, akkor nem akarja frissíteni az időjárás infókat. Ehhez el kell indítani a miui időjárás alkalmazását. Ebben se találtam sehol beállítást, hogy frissítse magát, ha van hálózat. Van ötletetek, hogy lehetne rávenni, mit és hol kéne beállítani?
-
TpS
őstag
A MAX fórumon Criminal017 fórumtársunk megadta a megoldás, nagy köszönet érte neki:
"Biztonság app - akkumulátor - akkumulátor kímélő - rendszeralkalmazások fül alatt tedd be az időjárás appot "nincs korlátozás" módba, nálam így tökéletes, internetre csatlakozás után frissül is."Ha jól emlékszem, valakinek volt gondja valamelyik óra widget-tel (nekem is a fancy-vel). Lehet, hogy ez a megoldás erre a nem frissül az óra problémára is.
[ Szerkesztve ]
-
chester99
aktív tag
-
-
TpS
őstag
Több programot is kipróbáltam, és többnél belefutottam abba a gondba, hogy össze volt drótozva az értesítő hangereje más típus hangerejével. Viszont a MyungLab Volume Control programja tökéletesen bevált, így már nem fog az otp sms-e hajnal 7-kor felébreszteni.
-
gidion90
tag
Koszonom a válaszokat! Igazabol most fogok Budapest környékére költözni, agglomeráciba. Nem tudom ott 1800van e, es sajnos nem tudom letesztelni. Regi lumia 1020am mindig dobálta a H+-t E-re 😄 ma amugy mar alig telefonálunk, én alapból utalom a fulemhez tenni bármelyik telefont mert megfájdul a fejem tole hamar. Szerintetek amugy a közeljövőben kora nyárra fog esni az ara? Vagy ez most stagnalni fog egy darabig? Gyári tok az tenyleg bor vagy csak eco plasztik bor? Ti honnan szereztetek be es mennyiért?
[ Szerkesztve ]
-
gidion90
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest