Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Canonfan

    senior tag

    atiska007, <Adamsky>, azbest:
    Köszi szépen a hasznos infókat!

    Az a helyzet hogy már sokszor nyomtam rajt teljes resetet és a hbo ügyfélszolgálatán is javasolták mikor törölték az eszközkezelőmet de semmi változás.

    Nemrég frissült 9-es AndroidTV-re igen, mondtam is magamban hogy most aztán a droid verzióban sincs különbség a mi box s-hez képest.
    Egyébként valóban, én sem értem, semmilyen hibaüzenet nincs, hiába fogadja el az aktiváló kódot telefonon/böngészőben sikeres az aktiválás, csak a boxon nem aktiválódik az alkalmazás, egyszerűen nem lép tovább az aktiváló képernyőről. Bár ezt sem értem mire kell ez a macera amúgy böngészőben és telefonon bejelentkezek és megy, csak az androidtv appal van ez az aktiválás hercehurca, nem is értem miért nem csinálták azt is meg úgy hogy bejelentkezek és működik mint a több esetben.... :F

    Köszönöm a tanácsokat is amit adtatok, párat volt időm kipróbálni :R
    Az eszközök törlését még ne léptem meg mert most legalább telefonon működik, egyelőre ha más nem egy módon tudjam használni.
    Kipróbáltam viszont a Kodit, többszöri próbálkozásra sem működött, kommunikációs hiba, pedig nem írtam el se az e-mail címet se a jelszót.
    Feltettem az aptoide-ot is és megpróbáltam alternatív forrásból onnan felrakni a hbo go appot de az csak amerikai lokalizációju volt nem is lehetett bejelentkezni/aktiválni sem.
    Boxról is kipróbáltam a puffin böngészőből, bejelentkezni be tudtam gond nélkül de a filmlejátszás nem ment.

    Viszont köszönöm a chrome-os tippet, én opensuse-t Leap 15.2-őt használok és Opera böngészőt, elvileg az is böngészés szempontjából egy chrome, de mindenképp kipróbálom majd! :R :)

    Igen, nagyon úgy tűnik akkor hogy hbo gond lesz akkor megkérdezem őket is. Elég pénzkidobás lenne ha csak ezért vennék egy ugyanolyan boxot gyakorlatilag mint ami most van, és azon se menne, csak ez azért gáz szerintem hogy nem mókolni akarok vele, nem rootolt vagy aliexpressen rendelt noname boxon próbálkozok életre kelteni, hanem egy hivatalos androidtv-t futtató hivatalosan támogatott eszközön nem tudom használni és megoldani sem, másoknak meg gond nélkül meg... :F

    De köszönöm szépen mindenkinek az eddig segítséget akkor hbo vonalon megpróbálok továbbnyomozni még.

Új hozzászólás Aktív témák