Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Viktor0610 #1168 üzenetére

    Szerintem a mostani aktuális 6-os otát láthatja, ami valóban nem megy fel ahogy mesélik.

    7esből még mindig nincs végleges. 6osra pár havonta jön valami fix, meg pl a támogatott usb-lan adapterek köre sokat nőtt. Közben 7esből is hallani, hogy 1-2 havonta van új béta, különböző problémákkal.

    Hát elég vadász vadász. Ahhoz hogy ne veszítsd el az egyedi kulcsokat a másolásvédelemhez, s a készülék sorozatszáma se törlődjön ki, csak egy nagyon körülményes megoldást írtak.
    Volt egy vagy két konkrét nougat verzió ( once-7.0-1028.zip?), ami valamiért user-debug build volt once helyett. A user-debug esetén van mód ideiglenesen root jogot szerezni. No és akkor adb-vel belépve, a debug nougat alól le lehet menteni a boot particiót, ami azt is tartalmazza.

    És akkor valahogy ezt állítják vissza a marshmallow visszatelepítés folyamán. Ráadásul abból is valami korai verzióval, lehet az is user-debugos (MiBOX3_USA_once_r454.rar). És majd azt a visszaállított, bootot megjavított változatot lehet frissíteni az aktuális friss 6-osra.

    Én nem próbáltam, nem kísértettem a sorsot, mert működik ez így is nekem a stabil verzióval :)

    Vietnámi az állítólagos leírás, google translate angolra elég vállalható.

    Ha nem akarsz kockáztatni, akkor lehet a leghasználhatóbbnak mondott 7est érdemes rátenni és akkor talán majd jön már tényleg stabil előbb-utóbb, s csak akkor frissíteni. Volt a legutóbbi nougat verzióknál is kavar, valaki azzal vesztette el a drm-et. A legfrisebb a v1560 nougat béta.De van aki a 1028 bétára esküszik, ott tán még jó a youtube. A legutóbbi verzióknál tán a youtube nem tud vp9es videókat játszani és ezért elakad (mert kéne tudnia) vagy úgy általában szaggat a videó vele talán. De mindenki össze vissza beszél.

    Más: továbbra sem tudni semmit a one-6.0.1-1901 verzióról, hogy mi változott és miért jött ki. Állítólag csak annyi szöveg volt hozzá, akinél megjelent, hogy "bugfix" :D Lehet tévesen került ki, pont hogy nougat-os ember írja, hogy megjelent nála mint OTA frissítés, de persze arról nem lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák