Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alabástrom

    senior tag

    válasz mobilizmo #27093 üzenetére

    A "fastboot devices" parancs nem ad ki semmi eredményt. (csak egy üres soremelés jelenik meg, majd ismét a paraccssor). A telefonon végigcsináltam a leírásban szereplő addigi 6 lépést:

    Bootloader nyitás
    A nyitott bootloader előfeltétele a custom romok feltelepítésének.
    1. Engedélyezd a Fejlesztői beállításokat (developer options) a telefonodon: Beállítások -> A telefonról (About) -> Buildszám (build number). Tapizd a Buildszámot 7x; ha megjelent az üzenet ("gratulálunk, most már fejlesztő vagy") akkor sikerrel jártál.
    2. Engedélyezd az oem-unlock lehetőségét a Fejlesztői beállításokban: Beállítások -> A telefonról (About) -> Rendszer (System) -> Speciális (Advenced) -> Fejlesztői beállítások (developer options) -> OEM-feloldás (oem unlock)
    3. Telepítsd a minimal ADB-t és az ADB drivert a számítógépedre
    4. Indítsd újra a telefont Fastboot módba: Kikapcsolt állapotban hangerő le és bekapcsológomb egyszerre nyomása rezgésig.
    5. Csatlakoztasd a számítógépre a telefont usb-n.
    6. Indítsd el a parancssort (Win+R majd "cmd" és OK gomb)

    Az eredeti gyári rom van a telefonon (Android 9).

    Igazából nem vagyok benne biztos, hogy a Fastboot működik a telón. Megjelet egy kép, amin egy vörös csillagos sapkás, heggesztőszemüveges izé bütyköl egy katonazöld droidot, alatta FASTBOOT felirat, és ennyi. csak a hosszan tartott kikapcsológombra reagál, semmi másra. Ez így OK?

    Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.

Új hozzászólás Aktív témák