Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NwL

    tag

    Sziasztok!

    Két és fél éve nyúzom már ezt a telefont. 2-3 hónapja sikeresen szétbarmoltam az usb portját egy kínai töltőkábellel. Vettem a bátorságot és alin rendeltem hozzá komplett töltőpanelt szinte bagóért, roszabb már úgyse lesz. Tegnap neki is álltam kicserélni, szinte hihetetlen, de komplikáció nélkül sikerült is. (Rendeltem aliról telefon javító szettet is 1000 ft körül, pici csavarhúzók, műanyag szétpattintó lemezek, stb volt a csomagba). Miután össszeraktam, vártam hogy elfüstöl, felrobban, vagy megnyit egy fekete lyukat, de hihetetlen mód, frankón tölti a töltő, egyszóval sikerült a mutatvány.

    A fekete leves ma jött elő, ugyanis ha a fülest csatlakoztatom a telóhoz, érdekesen szól. Olyan mintha egy 5.1 rendszer surround hangfalpárja szólna. Csak a hátsó két hangszóróra küldött hang jön ki a stereo kimeneten. Nincs center és két front hang, a párbeszédek nem hallatszanak se youtubon, se vlc lejátszóval, de ami a surround csatornán szól tejesen szépen hallatszik, effektek, zene stb. Olyan mintha nem is hardveres baj lenne, hanem szoftveresen surround jelet kapna.

    Tapasztalt már bárki ilyet bármilyen telón? Mit lehetne vele kezdeni, rendeljek másik töltőpanelt? Vagy valami bagatel szoftveres hiba?

Új hozzászólás Aktív témák