Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darko_addict

    őstag

    Voltam kirándulni és készítettem sok képet többfajta módban, mindenféle fényviszony és helyzet között. Nagyon változatos fényképeket csinált, néha részletgazdag volt, néha eléggé elmosottak voltak a részletek. Ha minden körülmény stimmel, én nem panaszkodom a kamerára, de csak erre a telefonra támaszkodva megörökíteni emlékeket csalódáshoz vezethet. Azt hadd szögezzem le, hogy egy olyan kép sem készült, ami totál pocsék lett volna, DE ahhoz képest, hogy milyen szép képeket lehet vele lőni, néha olyan gyengéket is (nem egy pince legsötétebb sarkában készültekre gondolok).

    GCam fejlesztése hogy áll, valaki tart lépést a béta verziókkal? :) R5P-nél csodát tett, és ahogy itt is írtátok, szerintem is van még tartalék benne, amit a gyári camera app nem hoz ki.

    Nyúztam az akksit is. Reggel 9-től este 8-ig volt bekapcsolva a mobilnet és helymeghatározás, ill. futott a Google Maps a háttérben. Ezidő alatt 100-ról 10%-ra merült úgy, hogy 5 és fél órát futott a Google Maps navigáció az előtérben teljes fényerősség mellett (+ Sync).

    Don't give up your dreams. Keep sleeping.

Új hozzászólás Aktív témák