Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    válasz B. Tamas #2292 üzenetére

    Pontosan. Ezért is nagyon nagy felelősség van a szervizeseken, mármint ami az emberséget illeti, hogy visszaélhetne a dolgokkal, de nem teszi.

    Az egyik csaj leadta a notiját a helyi szervizben, hogy valami nem jó. Persze volt egy csomó olyan kép, ami hát nagyon nagyon személyes. A fiúk a szervizben meg körbemutogatták. Persze bizonyítani nem tudod már, hogy ők látták és mutogatták fűnek fának, esetleg lementették a képeket.. Csak amiket mesélnek az ismerősök a városban.

    Visszatérve a rendszer ismerésére:
    Ezért szoktattam rá anyámat is, hogy minden beállítást maga keressen meg, használja a keresőt a beállításokban.. Lehet, hogy akkor nehéz volt neki, de most már könnyedén cserélgeti a SIM kártyát, APN-t állít be, wifiket oszt meg, a google fotók alkalmazást, vagy a gyári galéria szerkesztőt is magabiztosan használja.
    És simán eligazodik mindenben a beállításokban. Pedig 57 évesen az ember már nem szívesen tanul meg dolgokat. De én azt mondom mindenki legyen tisztában a saját cuccának működési elvével, saját magát se fogja szívatni később.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák