Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsírkrétamen

    senior tag

    Sziasztok!
    Régóta szemezek már ezzel a telefonnal, viszont eddig tökéletesen megvoltam a Nexus 4-emmel, de lassan ideje lenne leváltani.
    Első kérdésem, megéri-e azt a +20 ezres költséget a 3/32 verzió? Értem ezalatt, hogy pl nekem elég a 2 giga ram a mostaniba is, hellyel-közzel a 16 giga tárhely is, de nincs jobban optimalizálva a rendszer a nagyobb modellre, nincsenek-e így a rendszernek ramkezelési gondjai?
    Milyen típushibái vannak a telefonnak? Mire kell odafigyelni vásárláskor?
    Mindegy, hogy honnan rendelem? (értem ezalatt, hogy pl ebay-en elég olcsó még a 32 gigás verzió is, de pl nincs olyan, hogy bizonyos magyar hálózatokra nem megy fel, szarakodik a térerő, más rom/más nyelvű rom van rajta, ilyenek...)
    Stabil a CM13, napi szinten használható ugye? Kifejezetten rühellem a miui romot, azonnal cserélném :((( Nézegettem az összefoglalót, bár angol nyelvtudás híján még nem barátkoztam vele, de ugye itt is úgy megy a bl nyitás, hogy parancssorba 1-2 sor, aztán kész...? :U

    Bocsi ha sok kérdés már volt meg nagyon általános, de ez lenne az első kínai gyártótól származó (/külföldről rendelős) telefonom, így előbb inkább kérdezek, mind cselekszem :B

    u.i: Ilyet vagy esetleg hasonlót próbált már valaki? Baromi jól néz ki, csak kiváncsi lennék hogy mennyire lehet nehéz leszedni az eredeti hátlapot (bár állítólag nem vészes), és hogy az új utána biztosan pontosan illeszkedik-e.

Új hozzászólás Aktív témák