- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Karavik #12368 üzenetére
"...apróságokkal meg nem akarlak fárasztani..."
Engem ugyan nem fárasztasz. Bármennyire is hiszik itt egy páran, hogy csak trollkodok, de ez nem igaz. Tényleg érdekel más véleménye is. Aztán majd az, ill. a saját elképzelésem alapján jutok majd el (vagy nem) oda, hogy kipróbáljam a 6-ost."... tételezzük fel, hogy semmiben nem jobb vagy rosszabb ..."
OK, semmi gond! Én tudom magamról, hogy csak ezért nem váltanék. Majd talán akkor, ha "muszáj lesz" (bár akkor lehet húzok át CM-re)."... ami nem a megszokott, akkor először mindig ódzkodnak tőle ... "
Nem erről van szó. Én funkció- és beállítás fetisiszta vagyok. Persze örülök, ha egy használható rendszer szép GUI-val párosul, de a prio1 nálam mindig is a használhatóság és a testre-szabhatóság lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest