Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tom81042

    tag

    A facebook messenger meg a pages messenger appok másnál mukodnek normalisan MIUI-n? Valaki aki hasznalja irja mar le hogy tudjam hogy nala mukodik e es csak nalam szar, vagy lehetseges hogy mindenkinél?

    Valami az internettel lehet gond, az interface-el vagy a wifivel, mert mikor elmegy a wifi es visszajon, vagy mikor 3g-re vagy 3g-rol valtok, akkor hasznalhatatlan lesz a FB messenger, nem csatlakozik, es nem lehet uzenetet kuldeni, percekig irja hogy "sending" es halvany az uzenet. Majd jo 5 perc mulva kék lesz hogy el lett kuldve. Egy 2 szavas uzenet, ugy hogy van wifi, kb fel mp alatt el kene hogy küldődjön!

    A pages messenger meg 10-20 perc is van mire elkuldi az uzenetet, ha egyaltalan, van hogy nemes egyszeruseggel soha nem er oda. Es ez meg se javul, hanem folyamatosan, reboot utan is, vegig tokeletes valtozatlan wifivel is csak azt irja hogy "sending" es 10 perc utan vagy elkuldi vagy nem. Ez teljesen hasznalhatatlanna teszi az appot, ugyanis ez egyfajta chatkent kene funkcionaljon, realtime azonnal kene hogy kuldje az uzenetet, mint ahogy mas telefonoknal gondolom igy is van.

    MIUI-n valamiert nem mukodik. Jelenleg Wajk WIUI-ja van fenn, de az FCR 29,30-cal se mukodutt ugyanugy. Full wipe megvan mindig, TDB hol van hol nincs, appokat nem backupbol hanem tisztan ujrateszem, es megse. Autostart van, memoriaba lockolva van, stb. Kb 50-szer reportaltam a bugot az app-al, screenshottal.

    Kibaszott idegesito amugy, hogy a legalapvetobb mindennapi dolgokra nem lehet hasznalni a kurva telefont, ilyenek mint uzenet kuldes! :W Es nincsen alternativaja se, pl a pages messenger helyett mit tesz fel az ember?

Új hozzászólás Aktív témák