Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lordus

    senior tag

    válasz muchacoado #7602 üzenetére

    Ugye egy nagy cégnél (lásd Fedex) van rá lehetőség, hogy kibontsátok a csomagot, amikor átveszed. Magyarul ott van a fedextől egy supervisor, aki jegyzőkönyvezi a csomag tartalmát. Márpedig ha kamu, akkor - ugyan kibontottuk - de én megtagadhatom az átvételt, így a csomag megy vissza a feladónak.
    AD1: nem vettem át - nem kaptam meg a csomagot -> paypal fizet.
    AD2: jegyzőkönyvezve van, hogy fake -> paypal fizet

    ami ebben jó, az az, hogy nem az én költségemre megy vissza a csomag ÉS bizonyítom a jegyzőkönyvvel, hogy nem azt küldte, amit vettem.

    Fenti út teljesen hivatalos!

    Ezért kerülöm a sima postát ilyen értékű küldemények esetén. Ott bukfencezhetsz hetekig, mire történik valami... volt olyan, hogy a postán laptopot kiloptak a csomagomból!!! nyomkövetett cucc!!! És a csomag körbe volt tekerve postás ragasztóval, persze azt mondták, hogy már kisebb súllyal érkezett! Kérdem én: akkor miért nem úgy bontottuk fel, hogy én is ott voltam?! Szemét mocsok rühedelmes magyar posta! Köpök rájuk!

    de inkább írj privátot, ne szemeteljük tele a topikot! ;)

    [ Szerkesztve ]

    DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.

Új hozzászólás Aktív témák