Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Karavik

    veterán

    válasz Attipapa #15768 üzenetére

    Szerintem ez nagyon durván téves következtetés, pedig ez csak szimplán fizika...rakd ki a telód kikapcsolt állapotban a szélvédő mögé nyáron a tűző napon a kánikulában, és garantálom így is föl fog melegedni a teló 3 óra alatt kb 50 fokra, ebben semmi fura nincs, ez törvényszerű (az lenne a fura ha nem így lenne). Nem beszélve arról, ha közben a CPU-t is pörgeti egy app ezerrel és ez miatt belülről is fűt. Mi ebben a rendkívüli, hogy ilyen körülmények mellett túlmelegszik a teló, főleg ha közben még megy a töltés is?!

    Én elég keményen tolom a játékokat durva CPU "éhes" játékokkal mint NFS Most Wanted, Real Drift Racing...stb. max fényerőn, hogy jobban lássam a gammát, de csak annyira melegszik ami normális. Semmi gond vele.

    Egyébként bármelyik másik teló topikot olvasgatva most, mindenhol felmerült ez témaként, ahol logikusan következtetve azt javasolják, hogy nyáron olyan tartót kell beszerezni, ami a szellőző nyílásra helyezhető és így a klíma levegő tudja hűteni a telót navigálás közben.

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

Új hozzászólás Aktív témák