Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Attipapa

    aktív tag

    Mindenkinek!
    A MIUI ROM-okban az update.zip fáljban található 8 db olyan fájl, ami sem az AOSP-ben,sem CM ROM-okban nincs meg. Ezek a következők: ( emmc_appsboot.mbn, file_contexts, NON-HLOS.bin, rpm.mbn, sbl1.mbn, sbl2.mbn, sbl3.mbn, tz.mbn ) Ennek köszönhetően a WIFI, a GSM és még ki tudja hány általam nem ismert dolog úgy fog működni, ahogyan ezekben az alapokban van megírva.A többi említett ROM felrakásakor ezek nem cserélődnek, hanem az utoljára felrakott verzió él.Ezt már Karavik-al is beszéltük. Na ennyit számít az Adamsky, hogy melyik verziót rakod fel. És most jön a lényeg, amire visszajelzést várok!
    Nekem az első 5.1-es verzióban még nem működött a foglalt jelzés, de mióta a MIUI v6L utánraktam fel az Ivan 5.4.11-et, azóta van foglalt jelzés! Szíveskedjetek már alátámasztani ezt az állításomat, és amennyiben nem megy nálatok a foglalt jelzés,úgy sajna van még egy körötök,felrakni a v6L-t és utána vissza az Ivan-t.
    Bocsánatot kérek mindenkitől, hogy csak most jutott eszembe, de azt hittem, hogy erről nyilvánosan írtam, de kiderült, hogy még csak priviztünk, de Karavik nem adott erről visszajelzést,oszt elfelejtettem! :R

Új hozzászólás Aktív témák