- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gynt
junior tag
Szívesen. Igazából sok értelmét én sem látom ennek a frissítésnek.
A kamera pro módjának kezelése bizonyos szempontból jobb, bizonyos szempontból viszont nem. A különböző értékeket egy ilyen félköríves skálán lehet állítani, aminek a használata megszokást igényel. Én magam csak a színhőmérsékletet szoktam állítani, erre most is van lehetőség, de az eddigi megoldás valahogy kényelmesebbnek tűnt.
Jelenleg a Fájlkezelő használatát érzem gondnak a részemről, és azt, hogy nem jelenik meg a kezdőképernyőn folyamatosan a beállított ébresztés ikonja.
-
joczo1337
tag
Sziasztok!
Hordozhato hotspotnal hogy tudom kivalasztani a 6GHz-es savot?Csak a 2.4-et,es az 5GHz-et engedi.
Az osszes Samsungban lehet peldaul,ami tud 6GHz-et.[ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
Sziasztok, tegnap feltettem a hyperost-t. Azóta a Gmail néma lett. Próbálkoztam előre telepített csengő hanggal, saját mp3-al. Semmi. Csendben van. Valami ötlet?
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
-
kona005
senior tag
Hali nekem olyan problemam van hogy frisitett hyperos re es bozonyos telefonszamok eltuntek.
Vallaki tapasztalt ilyet? -
kvojnovics
tag
Sziasztok!
Most, hogy visszatértem a Xiaomi 12höz (elsőkörben a mérete miatt), lenne 1 gyors kérdésem:
A készülék még nem frissült HyperOS-ra: így nyissam a bootloader-t vagy HyperOS alatt sem lesz semmi fennakadás?
Egyelőre köszönöm! További szép napot mindenkinek!
Ui.: ez a mobil meddig fog főverzió frissítést kapni?
-
littlerock
aktív tag
-
baitsee23
őstag
válasz littlerock #2809 üzenetére
Próbáltál Gmail verziókkal játszani? Próbáld ki egy régebbivel, vagy nézd meg van-e újabb!
Samsung Galaxy S24
-
Leon77
őstag
válasz littlerock #2809 üzenetére
Nekem is megy minden, kivéve gmail, az nem rezeg, nincs hangja, de küld értesítést és az okosóra nekem is jelez. Na de na, előtte működött. Amúgy is bosszantó, hogy csomó beállításom megváltozott.
Fotó vízjel, fenti gyors ikonok sorrendje stb...
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
littlerock
aktív tag
Hát... igen... Ez most ilyen, majd, ha akarják, javítják...
Nagyon alap dolgokat használok, vízjel sincs beállítva stb...Ha valaki konkrétan leírja, hogy FR után működik, akkor majd kb a nyáron gondolkozok rajta, hogy megcsinálom.... esetleg...
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
Alonso69
senior tag
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Fényképezés.
Azt beállítottam, hogy a képen jelenjen meg a készítés dátuma.
Azt meg lehet-e valahogy oldani, hogy az elmentett kép neve is a dátum legyen?
Értelemszerűen ha aznap több kép is készül akkor plusz sorszám.
Pl. Fotó-éééé-hh-nn-xxx.
köszi -
csferke
senior tag
hát ezt benéztem. Elnézést.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Mostmár minden napra tartogat valami meglepetést a MIUI.
Eddig hosszan nyomva a Home ikont megjelent egy hírfolyam.
Ma reggeltől viszont ez fogad.
és innen sehogy sem lehet továbblépni.
Ha választok nyelvet ha nem a "Most nem" és az "Igen" sem működik. Csak Home-val ki lehet lépni.
Szeretném visszakapni az eredeti hírfolyamot.Egyébként mi a bánat ez Google Segéd? Kell ez nekem? Hol lehet tőle megszabadulni?
köszi
-
bajnokpityu
félisten
akkuidő, problémamentesség milyen az új szoft alatt?
én még nem frissitettem...eladó topping dac
-
littlerock
aktív tag
válasz bajnokpityu #2821 üzenetére
Semmi különbséget nem látok...
Eddig is a béka s*gge alatt volt, most sem lett jobb...Nálam elég rapszodikus a dolog, de nagyon sokat pihen vezeték nélküli töltőn itthon is meg az irodában is.
Néha 3 óra alatt a semmitől esik 15%-ot, néha 5%-kal beéri...
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
littlerock
aktív tag
válasz norbert1998 #2820 üzenetére
Én inkább nem akarom tudni... Amíg nem tud magyarul, nem a barátom...
Amit viszont nem értek... hátha valaki okosabb nálam...
Volt egy A2 lite-om, annak mondtam egy magyar címet és már indulhattam is...
Ezzel meg... hát nem vagyok kisegítve no... igen érdekes dolgokat talál, ha csak annyit mondok Balatonszemes...Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
bajnokpityu
félisten
válasz littlerock #2823 üzenetére
22u topicban is volt szemesi, itt van rajtam kivül?
1700fős település, mégis "mindenkinek" van valami kapcsolata vele...eladó topping dac
-
littlerock
aktív tag
válasz bajnokpityu #2824 üzenetére
Csak nyaralgatni járunk, de elég jól megismertem az elmúlt 5 évben
Ha az én melóm engedné, már ott laknánk... Az asszonynak nagyon tetszik...
A kedvenc kajás helyeinken már megismerik a családot
Bár szomorú látni a pénzéhes világ rombolását... bocs az offértMagyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
bajnokpityu
félisten
válasz littlerock #2825 üzenetére
árulom a telek végét, végigmentem az érdeklődőkkel a partot szárszótól lelléig,végig apartmanházak lesznek, lassan a partra se lehet lemenni.
megvan, h vadvirág kemping is off?eladó topping dac
-
littlerock
aktív tag
válasz bajnokpityu #2826 üzenetére
Lehetne ezt ép ésszel is, de...
Privátban is írhatsz, nem akarok sokat offolni...
-
Sipi24
újonc
Sziasztok. Nálam olyan probléma van hogy mióta frissítettem hyper osre azóta, játék közben sokkal hamarabb melegszik a telefon, és olyan mintha vissza venne nagyon durván a teljesítményből, fc mobile-al szoktam játszani, már az első meccsnél el kezd laggolni, miui 14 alatt semmi ilyen nem volt. Elképzelhető hogy az új rendszer miatt van ez? Más tapasztalt esetleg hasonlót?
-
csferke
senior tag
Ha nem tudod, mi az a Google asszisztens, kő alatt laksz
Hát éppenséggel tudom, csak nagyon utálom amikor olyasmit akarnak rám tukmálni amire nincs szükségem és még angolul sem tud rendesen, akkor el tudom képzelni, hogy fog egyszer majd működni magyarul.
Úgy gondolom, hogy sz*r az egész ha úgy működik, hogy hiába nyomkodom a "Most nem" vagy az "Igen" gombot nem történik semmi . Csak Home-val ki lehet lépni.
Hamár a képembe tolják akkor csinálják meg rendesen !!! -
Gynt
junior tag
válasz bajnokpityu #2821 üzenetére
Akkuidőt nézve, egy hétnyi használat után elmondhatom, hogy én nem tapasztaltam változást. A korábban általam kifejtett apróságoktól eltekintve, teljesen problémamentesen használható a telefon a frissítés után is.
-
Toth_Jani
őstag
Egyébként milyen HyperOS-ről beszélünk, az EU-ról, vagy van aki a "gyári" rendszerre is megkapta már a stabil verziót??
-
csferke
senior tag
válasz norbert1998 #2832 üzenetére
Próbáld meg gesztus vezérléssel a telefont, hátha úgy jemnlog rá a segéd gombjaira
Ez a "jemnlog" mit akar jelenteni? -
baitsee23
őstag
Valaki használta már a telót az USÁ-ban?
Samsung Galaxy S24
-
Prt50
csendes tag
Van még valaki rajtam kívül aki nem kapta meg a hyperost ??
-
baitsee23
őstag
Ami nekem a legnagyobb öröm, hogy a proximity "szenzor" 2 hete 100%-ban jól működik. Bár én Xiaomi.eu developer verziót használok.
Egyébként valahogy az egész telefon stabilabbnak érződik, a HOS óta, még a gyári ROM-mal is. Akinek nem az, annak javasolnék egy factory resetet.Samsung Galaxy S24
-
akooos
veterán
Sziasztok srácok,
Lassan esedékessé válik asszonynak a telefoncsere (Samsung S10) és a mérete miatt a Xiaomi 12 is képben van. Mit gondoltok, megéri még megvenni? Egész jó árban is találni már. Kamera, akksi, játékteljesítmény ami számít, ezeket mind teljesíti, de nem tudom nem lenne-e overkill ezekre. Inkább ez, vagy a 12X-et ajánlanátok?
Köszi! -
Gynt
junior tag
Szia!
Azt gondolom, hogy ha a telefon mérete számít, akkor sok opciótok nincsen. Szerintem megéri megvenni, én szívesen ajánlanám bárkinek.
Ha valóban számít a játékteljesítmény, mert tényleg erőforrásigényes játékokat kell futtatni, akkor egyértelműen a 12 a 12x helyett. Az akkumulátorral kapcsolatban az van, hogy a 12-es bizony fogyaszt, az erős hardvernek ez az ára.Én magam is komolyan elgondolkodtam még vásárlás előtt, hogy 12 vagy 12x legyen, mert fontosnak gondoltam azt, hogy sokáig bírja a telefon egy feltöltéssel, mivel elég gyakran túrázom több napon át sátorral, sokszor lakott helyektől távol. Ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy ez egy elég egyedi és ritka használati módja a telefonnak.
A kérdés eldöntésénél segítség volt, hogy akkor itthon nem lehetett kapni a 12x-et normális helyről 256 GB tárhellyel, Németországban ugyan meg tudtam volna venni úgy is, de árban drágább lett volna, mint a sima 12-es. Így 12-es lett, és utólag sem bánom.
-
littlerock
aktív tag
Ja a 12-es, csak... kell mellé két vezetéknélküli töltő. Egy otthonra, egy melóba. Onnantól teljesen oké. A saját töltőt keveset használom, 15-20W-tal töltöm. A kameráját nagyon kedvelem. Játékra nem használom. A méret volt a fő szempont nálam, és ebben a méretben a 13-as jobb, de drágább... A12X-nél nincs vezetéknélküli töltés.
A mai világban egy powerbank sem ördögtől való, ez a gyenge pontja szerintem.Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
Gynt
junior tag
válasz littlerock #2848 üzenetére
Érdekes megközelítés, biztos így is lehet (két vezetéknélküli töltő). Én a saját gyári töltőjét használom, nekem tetszik, hogy negyed óra alatt feltölti olyan szintre, hogy kényelmesen tudom használni egy átlagos hétköznapon. Nagyjából fél óra alatt pedig lényegében teljesen feltölti.
Használtam már párszor a fordított vezeték nélküli töltést is, amikor más telefonját kellett tölteni az enyémről. Hasznos dolog ez is.Írtad, hogy a kameráját nagyon kedveled. Csak a sima fényképezés módot szoktad használni vagy a pro módot inkább? Bizonyos fényviszonyok között ugyanis nekem annyira nem tetszik, amit a sima fényképezés mód produkál.
-
littlerock
aktív tag
Szia!
A vezeték nélküli töltő ugye olyan befektetés, ami még évek múlva is jó lehet. Soha nem keresgélem a telót, mert mindig oda rakom...
Amikor eljövök otthonról kedvességből odarakom az asszonyét...A fordított töltés tényleg jó, csak figyelni kell rá. De ha pár százalék kell, akkor az tényleg jól jön...
A kamerákhoz kb nem sokat értek, de eddig ez a legjobb ami a kezemben volt.
Meglepően gyors (előtte egy Mi 9 lite-om volt) gyorsan mozgó tárgyakat is egész jól fényképez.
A macro funkciót illetve az 50Mp-t is használatm párszor, de" Horvátország esti tengerpart" képeket apósom sem hitte el...Biztos van jobb, de nekem ez elég...
Én kéz alól vettem kb 120-ért 5 hónaposan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...