- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz Danny_L.hu #2099 üzenetére
Esetleg egy performance governor, de visszafogott órajellel párosra is gondoltam (~800MHz)
-
laszlohu
addikt
válasz Danny_L.hu #2098 üzenetére
Az új verzióju Android a Jelly Bean erre nyújt megoldást,
bármilyen érintés esetén maximumra teszi a CPU - frekit. -
culyu
csendes tag
Sziasztok!
Két napja van egy ilyen cuccom, navigálni még nem sikerült vele...
Az update-et feltettem.
Véletlenül kétszer is, így most a Sygic reaktiválás fázisban vagyok.
A Support csapattal levelezve megkérdezték a készülék IMEI számát is.
Van neki? Ha igen hogy nyerhetem ki?
(Én azt gondoltam, hogy csak a GSM (vagy más mobilhálózathoz csatlakozó) eszköz rendelkezik ilyennel... )Más.
A készülék hátán található kis "pötty" az mi? Fényérzékelő? LED?Bocs, de nem találtam róla leírást.
Köszi:
culyu -
tb007
csendes tag
Tegnap a leírás szerint frissítettem, mert nálam is voltak a jellemző hibák, lemerülés, stb.
A problémám az, hogy nem tudom feltelepíteni újra a Sygic-et. Sajnos nem a legjobb térkép (Tele Atlas alap), lakó helyemen (20 éve lakom itt) 300x300 m-en 8 hiba. A legdurvább egy 70 m-es lépcsősoron akar autóval levinni (kb. 6 éve épült), utca nevek, házszámok nem stimmelnek.
Viszont az xTAB50-nel gyakorlatilag 2-5 m pontosan tette a jelet oda, ahol elhaladtam. Pl. kereszteződés közepe, a falu kezdete táblánál váltott 50-re a sebességkorlát tábla.Sygic Voucher Edition-t telepítettem, de nem indul el. Hiba üzenete: warning.lowDiskSpace. Ha jól értem kevés a lemezen a hely. Ezen alkalmazás nélkül nem tudom telepíteni a térképszoftvert. A belső "sdkártyán" kb. 1,2 GB foglalt a rendszernek (rejtett) és 2,7 GB szabad helyet mutat. Belső tárhelynek 376 MB-ot ír. Az alkalmazáskezelő szerint a futó programok a RAM-ban ~58-65 MB helyet foglalnak el és ~210 MB hely szabad. 16 GB-os mikrosd van külső tárolóként, 6GB szabad.
Mivel van problémája? Ötlet?A cellakészenlétet továbbra is mutatja az akkumulátornál 77%-kal, pedig sikeresen átneveztem a #956-os hozzászólás szerint. Még valami teendő?
tb
-
tb007
csendes tag
Ahhoz, hogy aktiváljam, előbb telepíteni kellene, de nem indul a Voucher. A kódjáték utána jön még.
Mellékesen az is egy kérdés, mit írjak a device id-hez? Amit frissítés előtt adott ki még a Sygic szoftver, vagy azt, amit utána az Elixir ad ki. A két szám köszönő viszonyban sincs, csak 15 jegyűek, ennyi.tb
-
-
Misi53
tag
tudom!!.azért kell az űrlapot kitölteni elküldeni , és a telefonszámot felhívni.nekem is 20 nap után intézkedtek.Legbiztosabb felhívni.Addig nem enged semmit csinálni a sygic, még nincs aktiválva,de azt irja ki ,hogy ezt a kódot már használják.Vezeték nevét nem tudom ,de valami Zsolt oldotta meg a gondot.
-
tb007
csendes tag
Köszönöm a tanácsokat!
Amíg vártam, közben telepítettem a Sygic kipróbálható változatot. Így felkerült egy S. Downloader (a Voucher helyett) és ez fut, mint nyúl, valamint a S. térkép szoftver is és az is megy. Az aktiválást is felajánlja, de természetesen szólt, hogy ez már használatban van.
Most jöhet az űrlap és a várakozás, főleg, ha megerősítettek abban, hogy ez így ugyanolyan teljes értékű lesz, mint volt előtte. Akkor nem reszet és telepít megint mindent elölről.A cellakészenlétről valami?
tb
-
tb007
csendes tag
Gyerekek, ilyen csak a mesében van.
Lásd feljebb, telepítettem a sygic 7 napost és kitöltöttem a újra aktiválási űrlapot, egyedűl az aktivációs kód maradt üres. Indoklásnak beírtam a "Device needed software update."
szöveget és mert tudtam a régi device ID-t, zárójelben azt is.
8 perc különbséggel érkezett két levél és már aktiválva van. Az egész kb. 10 perc alatt lezajlott.Tehát vagy nekem volt nagy szerencsém, vagy az űrlap kitöltések hagynak esetleg másoknál
kívánni valót maguk után.Köszönöm Sygic support, egy bizonyos Jakub nevű embernek!
tb
-
-
qantum
senior tag
Nekem eddig nem volt különösebb problémám a az XTAB 50-al, ok nélkül nem merült, nem kapcsolt be, nem fagyott le. A zárt wifivel nem boldogult, de csináltam egy nyitottat és megoldódott. Igaz ugyan, hogy csak 10 napja van meg a készülék, de minden nap használom.
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
H2zsolt
csendes tag
-
wutuka
aktív tag
válasz H2zsolt #2129 üzenetére
Sajnos nem vigasztalhatlak azzal sem, hogy látszik a fény az alagút végén.
Atyavilág! Meddig kell akkor még várjak a vétellel?
Már az sem biztos,hogy az ICS sem oldja meg a dolgokat? Akkor meg mi lesz? Mindenkitől visszaveszik a készülékeket,akinek gondja van?
pedig annyira szépen hangzott: Az első Androidos Navi!Lionel Messi : The Best !
-
wphantom
csendes tag
Még én is várok a vásárlással. Ahogy elnézem, lehet hogy lassan egy új vas jön ki ICS-sel, a leírt gondok megoldása helyett.
Nekem hála istennek nem sürgős, van kb. egy évem, hogy vegyek egy ilyet vagy olyat. -
r66
aktív tag
Azért annyira nem rossz a helyzet. A szoftver javítás óta működik a gps, igaz, hogy az első pozició megtalálása szerintem néhány percig eltart - ez persze hely stb. függő. Mondjuk a Sygicra már nem költenék külön pénzt.
Tablet-ként is jól használható, persze annak elég kicsi a kijelző.Én, ha vásárlás előtt lennék, amire várnék pluszban: 7"-os kijelző, otg támogatás (vagy legalább simkártya hely), és mindenek előtt bluetooth.
[ Szerkesztve ]
-
tb007
csendes tag
A wi-fi-hez pár gondolat, mivel olvastam, hogy valamilyen köztes megoldással tud csatlakozni.
Vásárlásra ösztökélni nem szeretnék ezzel senkit, de ha rendszeresen használja mini-tablatként, akkor esetleg érdemes egy olcsóbb, korszerűbb routerbe beruházni.Nekem Tp-link 1043nd routerem van, b/g/n mixed mód, wpa/psk-tkip titkosítás, MAC-cím szűrés és tiltott SSID beállítással. Az internet 20 Mb/s-os, a szolgáltató (kopasz, 3 betű+r kft) modeme mögött.
Az első dolgom volt engedélyezni a routeren a MAC-címét és a wi-fi beállítása után simán csatlakozott, sosem volt vele problémám, akkor sem, ha még két gép (wi-fi kulccsal) és a notebook is lógott a hullámokon.
Frissítés után, tegnap az 500 MB-os Mo. térképet 350-850 kB/s-mal töltötte, miközben a notebookon nézelődtem. Sajnos nem néztem, hogy időben meddig tartott neki. Letöltést sosem szakított meg.tb
-
qantum
senior tag
Nekem két navigációs szoftver van a gépen, a kettőt kellene összegyúrni.
7" kijelző nagy lenne gps-nek" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
wphantom
csendes tag
Esetlegesen becserélnék? Az jó megoldás lenne.
Nekem Samsung Galaxy S2-m van, de úgy gondoltam, hogy 35eFt-ot megér. Mivel még mindig nem 100%-os, így még várok.
Nekem a követelményem elsősorban a navigáció, utána a wifi, esetleg a kékfog, lehetőleg Android. Mindegy hogy 5 vagy 7 col. Navigációra, netezésre, olvasásra használnám. Bár esetleg egy 5 Mp-s kamera is lehetne benne. -
bolcsodal
addikt
Lejött GooglePlay-en keresztül a Sygic szoftverfrissítése (12.1-es verzió). Hiba nélkül régi kóddal újraaktiválható volt, magyar térképfrissítést is lehúzta.
Kicsit szebb...és már lehet kerülni a földesutakat is...
They drew first blood....
-
hanuka
csendes tag
Én már 400km-t levezettem ezzel a készülékkel, ma lefagyott állapotban is kivezetett Pozsonyból.Akárki akármit mond,én nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
Misi53
tag
válasz bolcsodal #2139 üzenetére
kérdésem. az g.play áruházon keresztül frissítés lehetséges ?és csak az utasításokat kell követni?. Jelenleg nagyjából jól navigál Pécsen, rontani nem akarom.a Sygic GPS navigation arra kiírja hogy ingyenes , a Sygic Voucher Editionra ,hogy frissítés.(amatőr a kérdésem ,de nem vagyok biztos benne).
-
-
bolcsodal
addikt
Én a GooglePlay-en keresztül frissítettem. Először letölt 10MB-ot, aztán elkezd frissíteni, majd amikor legközelebb elindítod a Sygic-et leránt még 70MB-nyi adatot + 9MB-nyi térképadatot. Ha elkészült rákérdez, hogy a próbaverziót akarod-e használni, vagy aktiválod-e a szoftvert. Én aktiváltam a kártyámon levő kóddal. Működik.
Amikor aktiválod válaszd a GooglePlay-en letöltött program aktiválása opciót, ne a Sygic.com-on keresztül próbálkozz (rákérdez).
(#2141) qantum: Ha volt is, nem vettem észre. Csak az update figyelmeztetések között találtam rá a Sygic-re.
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
Paypass
csendes tag
Üdv.
Nem tudom észrevettétek e hogy térképfrissítésnél már nem kér
kódot. Vagy csak nálam??? -
simon128
tag
Urak!
Mostanában azt játssza a kütyü ,hogy bárminek a telepítése után belassul, csak az újraindítás segít, azt megint minden faxa! Valakinek hasonló tapasztalata? Ötlet?(gyári visszaállítás mellőzése!!!!!) THX előre is!"Láttam emböröket, gyimilcsbű lekvárt főzni!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...