- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loituma69
őstag
ICS 4 frissítés dátum? Valamikor 2012? Gyors lesz a pozicinálás az ICS 4 szoftverrel legalább annyira gyors mint egy 18.000ft noname gps? Ha nem akkor kár is fejleszteni! Még ezt megvárom, és ha nem javul a kütyü eladom, vagy elcserélem egy X960 emelt órajelű kütyüre!
Esetleg jelentkezők!? Mert ezt ebben a formában nem tudom használni munkahelyen mert lassú hiába az 1ghz!
Még mielőtt kiokosítanak pontosan tisztában vagyok vele, hogy az 1ghz procinak semmi köze a pozicionálási időhöz.
Tegnap egy Bluepanther Azure pro, X950, X960, és egy Alpha nevű szörnyüséggel együtt teszteltem a pozicionálási időt, szoftver nevet nem írnék az a tipus amivel lehet navigálni is nem csak kinlódni! Leggyorsabb pozicionálás : X950, X960, Bluepanther, utána Alpha, és csak utolsóként tudott pozicionálni az xTAB50. Az első 4 készülék majd fele annyiba kerül sőt az Alpha nevü izé 8000ft volt használtan![ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Teszt1:
Felhúztam a friss szoftvert, Sygic fel a készülékre, amikor megjelent a Sygic logo indítottam a stoppert, beléptem a beállításokhoz a GPS részhez, és 36mp múlva pozícionálásra kész volt az eszköz.
Teszt2:
Kikapcsoltam a gépet, majd bekapcsoltam, Sygic indít, vele a stopper is ezúttal 47mp volt, mire pozícionlálásra kész lett.
Természetesen sem wifi sem egyéb más nem ment a készüléken.
(#1808) Loituma69
OFF:
Engem meg az foglalkoztat, hogy az egészségügyben ennyire nincs pénz, hogy a dolgozónak saját maga kell beszerezze munkahelyre a GPS egységet?
Mint korábban volt róla szó, úgy tudom mentősként dolgozol, ezért kérdezem.[ Szerkesztve ]
-
Misi53
tag
válasz cybercom78 #1811 üzenetére
jelezze aki vár valamire,hogy működjön a készüléke.Én a Sygicre várok 06.28 óta.Nagyon kiváncsi lennék hányan is vagyunk!
-
r66
aktív tag
Nagyon ne izgulj érte, egy ipari hulladék.
Az egy dolog, hogy újabban /amióta frissítették/ állandóan kivinne a városból földútra, kerülővel a munkahelyemig (földút persze letiltva). Készenlétbe raktam a kütyüt futó Sygic-kal, erre teljesen kilőtte magát - totál halottra. Annyira tellett csak neki, hogy wifi-t akar. Elképzeltem magam külföldön, vicces lett volna. Most éppen frissíti magát 225 MB-nyi cuccal. Mi a fene kellhet neki? (Mármint frissítene, ha nem szaggatna a wifi 1 m-re a routertől...)Addig örülj, amíg nem tudod használni... legalább csak egy dolgon dühöngsz.
Loituma69: fentebb írtam, 3-5 perc, de attól is függ, merre áll a kocsi orra, meg hogy milyen hosszúak az árnyékok...
-
r66
aktív tag
wifi teljesen halott, Sygic halott, wifi nélkül fel se tudom tenni újra.
Tanulság: A Sygic-ból csak szabályosan szabad kilépni. Én is kilépek belőle, alighanem örökre.
És van egy eladó xTAB-50-esem, aminek a wifi-je kicsit rapszodikusan működik, de az Angry birds-öt szuperül viszi. Gyerekeknek ideális! -
Paypass
csendes tag
válasz cybercom78 #1811 üzenetére
Kaptál visszaigazolást a Sygic .től hogy vették a kérésedet??
Mert nekem addig nem válaszoltak míg nem töltöttem ki a
Device ID-t
Misi53 szól a kérdés![ Szerkesztve ]
-
Paypass
csendes tag
Én is küldtem egy pár kérést hogy kéne a kódfrissítés de fura volt
hogy nem küldték a visszaigazolást ,Erre feltelepitettem a próbaverziót
megkerestem a Berendezés nevét kitöltöttem és azonal jött a
visszaigazolás hogy vették a kérést De ez csak akkor müködik
ha frissítetted a Wayteq-et mert utána úgy tudom ez a szám már
nem változik[ Szerkesztve ]
-
Paypass
csendes tag
Lehet hogy kell nekik a Device ID mert a levélben amiben értesítettek a
kód érvényességéről utaltak rá meg a SW verzióról (azt is kitöltöttem). -
apeelme
addikt
válasz Paypass #1825 üzenetére
What is Product, Device, and Activation Code? How to obtain them? :
PRODUCT CODE
It is 16 digits long code you receive after purchasing license from our eshop on http://www.sygic.com/en/android:buy-nowDEVICE CODE
It is usually IMEI of device and it is 15 digits long. In case of wifi only devices it is MAC address of wifi adapter. You can find it in application main menu -> settings -> about.ACTIVATION CODE
This code is generated from combination of device code and product code on our web site. It is necessary only in case you decide for manual activation method described above. -
tjb007
nagyúr
Device ID kiderítése Sygic nélkül
1. Telepítsük fel a Play Store -ból az Elixir 2 nevű alkalmazást.
2. Indítsuk el az alkalmazást, a továbbiak képekben. -
magyf
csendes tag
Hétvégén a próbaverzióval mentem.90%-ban jól navigált. Egy alkalommal földútra vitt. Kikapcsolás után pedig újra be kellett állítani az autópálya kerülést. Sok helyen nem ismerte a behajtani tilos, illetve balra kanyarodni tilos infót. Zuglóban az egyirányú utcákkal volt gondban.
-
apeelme
addikt
A topic kicsit kezd Sygic specifikus lenni...
-
Loituma69
őstag
Én is wpa-psk2 védelmet használok 2 gép 2 telefon megy routerről! Tp link 150mbps routert le kellett cserélnem mert instabil volt! TP-Link TL-WR1043ND azóta semmi gond a csatlakozással!
(#1833) apeelme : Mert az xTAB 50 úgy ahogy jól működik, most a sygic aktiválás a hiba oka na meg a rossz navi szoftver motor és a foghíjas lefedetség magyrországon, sokan erre csak most jönne rá, holott aki régóta navit használ az mind túlesett ezeken a pofonokon!
[ Szerkesztve ]
-
Paypass
csendes tag
Keresem de nem találom hogy hol lehet letiltani a kompokat.
-
bolcsodal
addikt
Nem lehet külön letiltani a kompokat. Az útvonaltevezésnél 3 beállítás létezik (fastest, economic, shortest) ezeket lehet kombinálni azzal, hogy a fizetös utvonalakat kerülje vagy nem. Természetesen a legfrissebb térképük alapján fog gondolkozni, ami elképzelhetö, hogy hiányos.
Nekem kezd úgy tünni, hogy szövegértési problémákra vezethetöek vissza a felmerülö gondok (Sygic újraaktiválás, hiányos adatmegadás, höbörgés). Nekem alapvetöen gyanús lenne, ha egy vásárló rövid idön belül többször is próbálkozik termék aktiválással, hiányos adatokal! Elképzelhetö, hogy ezért nem törik magukat a Sygic-nél.
They drew first blood....
-
r66
aktív tag
válasz bolcsodal #1841 üzenetére
Bizonyára nem hallottak még az xTAB-50 gondjairól.
A hőbörgésről annyit, hogy vannak itt néhányan laikusok (köztük én is) akik vettünk egy gps készüléket, térképszoftverrel - ami már egyből meglepő volt, hogy nem kártyán adják, hanem a netről kell lehorgászni /elképzeltem apámat /. Aztán úgy alakult, hogy először a "vas' szarakodott, most meg a térképszoftverrel vannak gondok. Mondjuk május eleje óta vagyok 'boldog' tulajdonosa egy olyan eszköznek, amire nem merem rábízni magam, mindezt cirka 40.000 Ft-ért (ami persze nem sok, de pl. egy közmunkás 47.000 Ft-ot kap egy hónapra).
Hidd el , műszaki cikkel az életben nem szenvedtem/bosszankodtam ennyit, mint most ezzel.
A szövegértésről: az infók egy része nem elérhető magyarul, annyit igazán megtehetett volna a wayteq és a sygic (ha már egy épületben vannak), hogy kiad egy normális magyar nyelvű tájékoztatót - nem tud mindenki angolul. Az 'Újraaktiválási kérelmi űrlap kitöltési segédlet' -nél (a magyarban) pl. csak a termék kódja van feltüntetve, mint kitöltendő rész. Hogy a device id is kell, az ebből nem derül ki, hogy hogy lehet hozzáférni, az meg végképp nem. Talán kevesebb lenne a hőbörgés, ha megfelelő lenne a tájékoztatás.
Nem minden user informatikai zseni - vegyétek már észre.
Bocsi ezt most te kaptad meg, de más is elgondolkozhat(na) rajta. -
Paypass
csendes tag
-
Loituma69
őstag
válasz bolcsodal #1841 üzenetére
Nem kellene a sygic szoftvert többször aktiválni, ha nem kellene az xTAB 50 kütyüt állandóan frissítésekkel javítani, jah és állítólag jön majd az ICS 4 na akkor kezdődik minden előrő!
Csak gratulálni tudok! Ez majdnem olyan mint amikor zenei cd lemezeket egy új védelemmel látták el, hogy ne lehessen másolni és annyira jól sikerült, hogy az asztali cd lejátszók sem játszották le a lemzeket vagy dvd film volt végül is mind 1 a lényeg, hogy a felhasználó aki pénzt adott érte és becsületesen megvásárolta az szívott vele. Jelen esetben is ez tőrténik!
Aki meg a warez sygic-et használja az meg röhög a markába mert van egy ingyen szofvere amit annyiszor pakol fel a kütyüjére ahányszor csak akar és tejesértékű mint az eredeti! Aki telepítette a warez sygicet az azt mondta, hogy egyszerübb feltelepíteni mint, hogy az xTAB 50 frissítését megcsinálni! Ha bátor lennék és értenék hozzá már én is a warezt használnám!
Na de a lekiismeret![ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
Az informatika korát éljük. Úgy érzem, hogy manapság elvárható szinte mindenkitől, hogy ki tudjon tölteni egy angol nyelvű űrlapot (főleg olyat, ami a Sygic honlapon van). Ez még nem jelenti azt, hogy társalgási szinten beszélnie is kell a nyelvet. Az pedig, hogy a szoftvert GooglePlay-en keresztül kell letölteni teljesen normális, hiszen azért veszel ilyen kütyüt, hogy az interneten is használd.
Magam biológus vagyok, minden ismeretemet a PC-k és kütyük világáról itt a PH-n szedtem össze, mert néha szükségem volt rá.
A tájékoztatás szerintem megfelelő:
Kitöltési útmutató Magyarul Itt csak annyit jegyeznék meg, hogy minden mezőhöz kérdőjel kapcsolódik, tehát utal az információ fontosságára. Belátható, hogy "Device ID" nélkül elég nehéz azonosítani a készülékhez vásárolt szofvert.
Bocs, hogy ezt írom, de az indulatokért a türelmetlenség és a tájékozatlanság volt a felelős és ez csak részben a WayteQ felelőssége.
(#1844) Loituma69: Az aktiválással semmi probléma nincs, ha minden kért adat alapján jogosnak minősíthető az újraaktiválási kérelem. A készülékhez pedig muszáj kapcsolni a telepítést, még jó hogy nincs olyan komoly másolásvédelem, mint egyes szoftvereknél (lásd DRM).
[ Szerkesztve ]
-
r66
aktív tag
válasz Paypass #1843 üzenetére
Nos, nekem nem kellett kitöltenem a device id-t , úgy resetelték a termékkódot. Később meg már másoknak kellett. Volt változtatás - info róla semmi.
És azt te tudtad, hogy a device id-t az Elixir2-vel kell előbányászni (ami nekem mondjuk ki se írja- valószínűleg a telefonos rész kigyepálása miatt)? Ha a kedves fórumtárs nem teszi fel ezt az infót, még mindig lenne, aki ezen vakarózik.
Ennek úgy kéne működni, mint amikor TV-t veszek - kicsomagol, antenna bedug, áram bekapcsol, adás indul - ilyen egyszerűen. -
r66
aktív tag
válasz bolcsodal #1845 üzenetére
"ki tudjon tölteni egy angol nyelvű űrlapot" Egy műszaki probléma leírását? Hát jó.
"azért veszel ilyen kütyüt, hogy az interneten is használd" Nem , én navigálni akartam vele, és nem fél napot térkép letöltéssel tölteni - miközben kiderült, hogy a full eu rá se fér a kütyüre. És akinek nincs wifi-je, az mit csinál?Nem a termék leírás hiányzott, hanem egy idő után a megfelelő működés.
Nálam még nem kérték a device id-t , úgy aktiválták a szoftvert. ' http://sygic.hu/hu/node/82 ' =>ennyi van az újraaktiválásról a wayteq honlapon - szó nincs device id-ről.
Ezzel az IMEI dologgal az a gond, ha nem működik a Sygic a gépeden, akkor nem tudod kiíratni az IMEI számot. Egy telefonon ezt könnyen megnézet, mert rajt van egy matricán, de itt nincs ilyen. Kezdhetsz buherálni, csak azért, hogy hozzáférj ahhoz a térképhez, amit egyébként kifizettél.
Alapvetően egyébként sorra megoldottam a problémákat - de ez rengeteg időbe telt - ahelyett hogy: - megvesz-kicsomagol-használ és pont.
-
Paypass
csendes tag
Én is többször küldtem el a kérést, és úgy olvastam hogy kapok egy
automatikus választ egy esetszámmal miután nem kaptam meg
gondoltam kitöltöm a többi kérdőjeles ablakot is. De már kiváncsiságból
elötte feltelepítettem a próbaverziót és ez volt a szerencsém mert így hozzáfértem
a DeviceID-hez -
bolcsodal
addikt
válasz Loituma69 #1846 üzenetére
Nem tudom, csak az volt a gyanús, hogy nekem 1 nap alatt elintézték. Ezért nem értettem, hogy másoknak miért áll az egész folyamat.
Mondjuk, akik a manuális reset-et intézik valószínűleg nem tudnak magyarul. Alapvetően angolul komunikáltam velük (megköszöntem az újraaktiválást).
(#1848) r66: "én navigálni akartam vele" Én nem elégedtem meg ennyivel. Androidos tabletet akartam, ami tud navigálni. Amit azóta is megelégedéssel használok. Nyílván vannak bosszantó apróságok, de ennyi pénzért szerintem belefér (elnézve a többi tablet árát, amik hasonló hardverrel rendelkeznek).
"megvesz-kicsomagol-használ és pont." Erre ott vannak a windows CE-s Navik...és pont.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest