- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
namegin
tag
válasz Loituma69 #2648 üzenetére
Én kelzsoca romjával használom.
Mert gyorsabb,
Nem keresi értelmetlenül a gsm cellákat,
Nem melegszik annyira,
mint a módosított gyári (vár)rommal.A GPS pozícionálás ugyanúgy 1-1,5 perc. De utánà stabil.
A kikapcsolás/készenlét alatti véletlenszerű akku merülgetés nem változott.
(Ez a tesztek alapján nálam vagy 0, azaz nincs merülés, vagy ha merül, akkor átlagosan -3,5% óránként) Bosszantó dolog, az biztos.Fentiek miatt ÉN kelzsoca romjánál maradok.
És várom az ICS-t. -
namegin
tag
Így igaz!
Kipróbáltam, nálam is újraindult fél perc után 1200-nál.Mi lenne az optimális MIN és MAX CPU frekitartomány beállítás szerinted?
Ha játékra NEM, csak navigálásra és netezésre használom az xTAB50-et?
Célom a kisebb fogyasztás, és hosszabb üzemidő.(200 Hz és 900 Hz körüli végérték lenne a tippem.)
[ Szerkesztve ]
-
sz.imre
csendes tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni XTAB-50 GPS ügyben.Tegnap navigálás közben kilépett azóta nem indul el nem reagál semmire (reset, újrainditás),csak a betöltő szövegig (Waytteq) jut el és kilép,majd kezdi előröl.Pc-re rádugtam, de csak addig a 2 másodpercig látja amig ujra nem indul a betöltés, ezt csinákja vagy 10 x utánna kilép. -
sz.imre
csendes tag
-
namegin
tag
A képernyő színbeállítása hogyan módosítható?
A Földön nincs ilyen libafos, mint amilyen "zöldet" bír szolgáltatni az xTAB50-em. -
SzaboZE
addikt
válasz kelzsoca #2601 üzenetére
És ez ugye azt jelenti, hogy megkapjuk az ICS frissítést, csak ki kell várni és nem azt, hogy egy új készülékként lesz eladva az új szoftver és csak mondjuk xTAB-51-ként juthatunk hozzá?
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
válasz Loituma69 #2648 üzenetére
Felraktam, mondván úgyis bármikor visszatehető a régi rom. Az imei szám nem mászott el. Azért azt hozzátenném, hogy szigorúan tesztcélból ráraktam egy hárombetűs, androidra nem is létező navigációs rendszert és azzal az említett pozícionálási gondok nem jelentkeznek! Igen, a sygic-kal valóban voltak indításkori gps jel keresések, amin meg is lepődtem, hiszen előtte x960BT-n ez ismeretlen dolog volt, de a másik szoftver az elvárt sebességgel mindig hamar feléledt. Tehát gyanítom ez a szoftveres hiba nem csak a wayteq oldaláról probléma, hanem a sygic-nál is lehet gond.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
-
namegin
tag
válasz namegin #2651 üzenetére
Közben rájöttem, hogy amikor bekapcsolás után is ugyanazt a kikapcsoláskori akku töltöttség %-ot jelzi, azaz látszólag mintha nem merült volna az akku, na az KIJELZÉSI (mintavételezési?) HIBA. Egy app indítás, és máris látható a valós akku állapot.
Tehát merŭlés van MINDEN kikapcsolás vagy készenlétbe helyezés alatt is.
Készenlét után többször fordul elő a fenti kijelzési hiba, ezért tűnik úgy, hogy kisebb mértékŭ a merülés.Tapasztalatom szerint kikapcsolt/készenlétbe helyezett állapotban óránként kb. -3,5% akku töltöttségvesztésre lehet számítani.
[ Szerkesztve ]
-
karicsek
aktív tag
Sziasztok.
Kelzsoca rom után, nem tudom a gyári romot feltenni.
Valaki segítsen, hogyan kell.
- Gyári rom kártyára másol
- Készülék kikapcs
- Töltőre rátesz
- Kártya be
- a frissítés nem indul el magától, így power gomb - de ezután betölt keltsoca rom-ja.
Mit hibázok el? -
karicsek
aktív tag
Mindent így csináltam.
Na elindult ok, köszönöm a segítséget.
Pont fordítva csináltam, először töltő, aztán kártya, azért nem indult.[ Szerkesztve ]
-
karicsek
aktív tag
Na viszont el baxtam.
Újraindítottam és közbe észrevettem, hogy bentmaradt a kértya. Gyorsan kivettem, de már elindult a frissítés újra.
Most se kép, se hang. -
apeelme
addikt
válasz karicsek #2677 üzenetére
Azért nem indul el a frissítés mert az SD-re nem lett felírva az img...a gép bekapcsolásakor a bootloader betölti az SD-n a 8000-es offset-től 4k adatot a belső mem-be ha ez az aminek lennie kell akkor flash-el...ha nem akkor nem, és továbblép...betölt a rendszer...mint nálad
szerk: ha elindult és végigment, a gép kikapcsol automatikusan...kártya ki...gép bekapcs
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
Nagy a csönd nyomott a hangulat, háttérben dübörög az ICS!
-
ha7at
tag
Kelzsoca sikerült letöltenem a nextgent nagyon tetszik ! Sajnos a lassú netkapcsolatnál megszakad de most feloldották a korlátozást. Akku teszt holnap .
-
apeelme
addikt
válasz mkRoland #2690 üzenetére
Úgy néz ki hogy igen...
Még a kérdésed előtt jóval elkezdtem a munkát, és a mai nap van egy igen erősen béta állapotú CM7.2 a kis gps-en...természetesen friss repo sync után, azaz naprakész...és nagyon pörög a cucc...élvezet használni, már most.
Persze rengeteg munka van még hátra, és sok az apróság...
Jelenleg ami nem működik:
- Hang
- Wifi
- Fényerő szabályzás
- gps-t nem volt időm tesztelni így arról nem tudok nyilatkozni egyelőre....Pár kép ízelítőként:
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
válasz apeelme #2695 üzenetére
Hang, GPS és Wifi nélkül akkor most gyakorlatilag van egy tableted egy alap oprendszerrel Azért reméljük ennél tovább jut, mindenesetre jó tudni, hogy fejlődik a dolog és köszönjük
[ Szerkesztve ]
-
miti5
tag
Sziasztok ,Játékokat lehet rá tölteni?működnek normálisan?még vásárlás elött vagyok....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest